Traje do naredne nedjelje tj. još jedno kolo.Pinkii je napisao/la:Ali brat trazio raskid ugovora jer mu niko nije prisao kad je zabio pocasni gol u porazu od 4:1. Nisam mogao vjerovati kad sam procitao. Zar jos traje prvenstvo u Hrvatskoj ?
To jeste, ja sam vise mislio u nekim situacijama kad ganjamo rezultat a nemamo drugog rijesenja. Npr protiv Celika zadnju utakmicu, sta smo tu mogli napraviti? Srecom smo postigli gol u 82' minuti kad je usao Nikolic i produzio loptu Markovicu. Osim Nikolica nismo nista mogli promijeniti, i izgledali smo smijesno.Faruk TM´87 je napisao/la:Malo bolja ekipa bi nas po njegovoj strani nagrdila. Neškolovan igrač totalno, vrati se jednom u odbranu da isprati igrača za jedno poluvrijeme. Mahalski igrač.LeBlue je napisao/la:Tiago bi nama valjao kao lijevo krilo, brz, neprevidljiv za ove trome odbrambene igrace u nasoj ligi.
Slazem se, upravu si.Faruk TM´87 je napisao/la:Sama koncepcija protiv Čelika u drugom poluvremenu je bila loša. Da se Nikolić uveo u 60 minuti, mi bi ga do 70 zabili, jer smo imali 1000 ubacaja a nikoga nije bilo da skoči, a oni jablani po 2 metra . Možda bi nam Tiago nekad i valjao, al je mahalski igrač( ko nešto bi i uradio al mrsko mu) kretanje bez lopte 0 bodova.LeBlue je napisao/la:To jeste, ja sam vise mislio u nekim situacijama kad ganjamo rezultat a nemamo drugog rijesenja. Npr protiv Celika zadnju utakmicu, sta smo tu mogli napraviti? Srecom smo postigli gol u 82' minuti kad je usao Nikolic i produzio loptu Markovicu. Osim Nikolica nismo nista mogli promijeniti, i izgledali smo smijesno.Faruk TM´87 je napisao/la: Malo bolja ekipa bi nas po njegovoj strani nagrdila. Neškolovan igrač totalno, vrati se jednom u odbranu da isprati igrača za jedno poluvrijeme. Mahalski igrač.
Da li su poceli da rade individualno - ima li neki nadzor nad njima za ovo vrijeme, dugo je vremena do 10. januara i zajednickog djela priprema.Plan priprema;
Ekipa će u narednih sedam dana biti u potpunosti slobodna, a zabranjene su sport.ske aktivnosti. Nakon toga, fudbaleri će raditi individualno, dva dana treninga jedan dan pauze. U danima treninga prijepodne će fudbaleri raditi na trčanju, a poslijepodne su na rasporedu izometrične vježbe snage (prvi dan) i teretana (drugi dan).
Prozivka je planirana 10. januara. Tog dana će se obaviti ljekarski pregledi, a dan poslije će ekipa trenirati prvi put zajedno. Bazične pripreme će se obaviti u Sarajevu, ako vremenski uslovi dozvole, a trajat će 20 dana. Od 31. januara do 12. februara Plavi će boraviti u Antaliji, a nakon povratka iz Turske posljednju fazu priprema ekipa će odraditi u Sarajevu.
Jes, jes, cini mi se Oslobodjenje.godrina je napisao/la:to ima negdje neki interviju slavka ???
hvala ljudino, ja se sturi trazeci i nista ccseha je napisao/la:Jes, jes, cini mi se Oslobodjenje.godrina je napisao/la:to ima negdje neki interviju slavka ???
Edit: jest
http://www.oslobodjenje.ba/sport/nogome ... aju/187431" target="_blank
snimamoEisenbahner1921 je napisao/la:@1921.ba je li ovo snimate gradnju istoka?
Samo mala sugestija, i u albumu s utakmice mi je malo zasmetao taj grb na sredini, pretamno je pa se namučim da progledam kroz grb, možda je i do mog vida1921.ba je napisao/la:Od danas.