Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

damirfile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 2:48 pm

Odlican je to procenat ako je tacan.

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:49 pm

Pinkii je napisao/la:I ovaj Radnik propao.
Vidjet ces kad nama dodju kako su propali ;)

salle86
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:53 pm

Prodaj se Rijade da ukrovimo istok :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 2:54 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Nisam bas mislio ozbiljno. Dobra su ekipa,ali ocigledno da je Sarajevo u velikom naletu. Dva njihova "kiksa" koja su nam dobro dosla da se pomjerimo sa prokletog 5 mjesta.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 2:55 pm

Boli nas racku, mi napredovali :D

Okolele
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:00 pm

Dobro je ispalo ovo kolo..Bilo bi jos bolje da su kone kiksale ali sta je tu je zasluzeno su dobili..Ipak nakon svih turbulencija treci na zimsku pauzu sa 6 bodova zaostatka za prvim je odlicno..Sad kvalitetno odraditi pripreme i ne vrsiti velike rezove u ekipi..Rijesiti se samo igraca koji su bas nepotrebni i dovesti 3 max 4 igraca i na proljece ce to biti bombona..Svi znamo da je proljece uvijek PLAVO
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:02 pm

Nadat se da im odu Obradovic i Peco, pa da se mi, Sarajevo i Zrinjski pobijemo za vrh.

Da rezimiramo ovu polusezonu koja je krenula onako dobro, Sarajevo s igracem vise nam nije nista moglo, nabili Olimpic i Siroki, pa onda slijedi pad. Strasan pad, koji nam donosi Celu. Celo nas dize i dize nas na 3. mjesto, 6 bodova ispod Zrinjskog.
Polusezona u kojoj i pored igre nismo imali ni pretjerano srece, bilo je tekmi koje su vrlo lako mogle otici na nasu stranu ali nisu.
Kako god, patnja je ova liga ove godine. Svakoga se moras bojati, a pogotovo mi.
Treba odmoriti malo, i igraci i Slavko i mi, pa onda sklapati ekipu i pripremati za tezi dio sezone.
Ja ocekujem Evropu, a da u kupu se pobijemo za trofej. Da li ce tako biti zavisi i od pojacanja i od priprema. U pripreme ne sumnjam, Celo je Njemacka skola, novi igraci me plase. Valjda zbog iskustva do sad, mada i tu ima optimizna dolaskom Slavka.
Polusezona je gotova, sad s nestrpljenjem pratiti nicanje istoka.
Gradi Zeljo boli te kc.

Sretno nam na pauzi.

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:02 pm

Kvesic od prve protiv Belupa, a i Dado

Pinkii
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:10 pm

Treba sad stvarno dovesti 3-4 prava pojacanja. Ostaviti ove igrace sve. Bekric nek bude zamjena za Zebu ili obrnuto zavisi ko je u kakvoj formi. Radinovica vratiti na zadnjeg veznog da moze zamijeniti Blagojevica ako nastavi ovako igrati. Sinisu vratiti desno. Dovesti stopera,lijevo krilo i beka. Probati zadrzati Lendrica i Miru. Sasvim dovoljno za novu polusezonu.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:15 pm

svi nasi plasmani ove jeseni:

2.mjesto: 2 puta
3.mjesto: 1 put
4.mjesto: 3 puta
5.mjesto: 5 puta
6.mjesto: 1 put
7.mjesto: 2 puta
8.mjesto: 3 puta
9.mjesto: 1 put
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:22 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Real im nece biti ravan kako ce se boriti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:25 pm

Eh sad je vrijeme insajdera :lol:

manwhosoldtheworld
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:28 pm

Pinkii je napisao/la:Treba sad stvarno dovesti 3-4 prava pojacanja. Ostaviti ove igrace sve. Bekric nek bude zamjena za Zebu ili obrnuto zavisi ko je u kakvoj formi. Radinovica vratiti na zadnjeg veznog da moze zamijeniti Blagojevica ako nastavi ovako igrati. Sinisu vratiti desno. Dovesti stopera,lijevo krilo i beka. Probati zadrzati Lendrica i Miru. Sasvim dovoljno za novu polusezonu.

Vratiti Sinisu desno jedino ako Memija ode. Nije realno vratiti ga desno kad je Memija krenuo nabolje. Ako odigra sljedecu polusezonu kao zadnje dvije utakmice sa popravkom centarsuteva eto para. Realno Zeljo od Sinise nema nista.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:29 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bajić samo mehanizam solidarnosti, amir 20%.
Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagao ;)
Jel ti procenti vaze za svaki naredni transfer, ili samo za sljedeci? (ne uzimajuci u obzir ove prihode za treniranje)

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 3:31 pm

manwhosoldtheworld je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Treba sad stvarno dovesti 3-4 prava pojacanja. Ostaviti ove igrace sve. Bekric nek bude zamjena za Zebu ili obrnuto zavisi ko je u kakvoj formi. Radinovica vratiti na zadnjeg veznog da moze zamijeniti Blagojevica ako nastavi ovako igrati. Sinisu vratiti desno. Dovesti stopera,lijevo krilo i beka. Probati zadrzati Lendrica i Miru. Sasvim dovoljno za novu polusezonu.

Vratiti Sinisu desno jedino ako Memija ode. Nije realno vratiti ga desno kad je Memija krenuo nabolje. Ako odigra sljedecu polusezonu kao zadnje dvije utakmice sa popravkom centarsuteva eto para. Realno Zeljo od Sinise nema nista.
Mislio sam da se vrati na desnog beka kao zamjena za Memiju i da ne igra vise lijevog beka osim ako bas bude potrebno.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:32 pm

BlwD je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:bajić samo mehanizam solidarnosti, amir 20%.
Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagao ;)
Jel ti procenti vaze za svaki naredni transfer, ili samo za sljedeci? (ne uzimajuci u obzir ove prihode za treniranje)
Mehanizam solidarnosti uvijek važi, za bilo koji transfer. To je tih 5% ili koliko već imamo za Baju. A ako smo dogovorili 10 ili 20% sa Konyom, to se samo podrazumijeva na NAREDNI transfer, dok za se za ostale transfere daje samo mehanizam solidarnosti.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:35 pm

4% ili 4,5% imamo od Baje, jer je otišao sa 21 godinom i par mjeseci

http://blog.fieldoo.com/2014/04/what-is ... -football/" target="_blank

Okolele
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:44 pm

Ma mora biti neki dogovoren procent od narednih transfera..Ne moguce da su ga prodali za 500000 eura a nisu dogovorili procent..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:45 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la: Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagao ;)
Mehanizam solidarnosti uvijek važi, za bilo koji transfer. To je tih 5% ili koliko već imamo za Baju. A ako smo dogovorili 10 ili 20% sa Konyom, to se samo podrazumijeva na NAREDNI transfer, dok za se za ostale transfere daje samo mehanizam solidarnosti.
Steta onda. Ne vjerujem da ce ga moci zadrzati dovoljno dugo da ga prodaju za velike pare, a pored toga to je turska liga.
Da se razumijemo, mozemo mi zaraditi za nase uslove sasvim solidno, ali bi mogli mnogo vise da je otisao na zapad hahahaaha

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned dec 04, 2016 3:50 pm

LARS1921 je napisao/la:4% ili 4,5% imamo od Baje, jer je otišao sa 21 godinom i par mjeseci

http://blog.fieldoo.com/2014/04/what-is ... -football/" target="_blank
Zar nije do 21. godine da se gleda? Ako zbrojiš postotke koji su u linku dobiješ 6%, ne 5%.
@BlwD Kad Baja i Amor budu prelazili iz Uniteda u Real za 60 mil € biće nam svejedno gdje smo ga prodali :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava