Vidjet ces kad nama dodju kako su propaliPinkii je napisao/la:I ovaj Radnik propao.
Nisam bas mislio ozbiljno. Dobra su ekipa,ali ocigledno da je Sarajevo u velikom naletu. Dva njihova "kiksa" koja su nam dobro dosla da se pomjerimo sa prokletog 5 mjesta.Leon_Professional je napisao/la:Vidjet ces kad nama dodju kako su propaliPinkii je napisao/la:I ovaj Radnik propao.
Real im nece biti ravan kako ce se boriti.Leon_Professional je napisao/la:Vidjet ces kad nama dodju kako su propaliPinkii je napisao/la:I ovaj Radnik propao.
Vratiti Sinisu desno jedino ako Memija ode. Nije realno vratiti ga desno kad je Memija krenuo nabolje. Ako odigra sljedecu polusezonu kao zadnje dvije utakmice sa popravkom centarsuteva eto para. Realno Zeljo od Sinise nema nista.Pinkii je napisao/la:Treba sad stvarno dovesti 3-4 prava pojacanja. Ostaviti ove igrace sve. Bekric nek bude zamjena za Zebu ili obrnuto zavisi ko je u kakvoj formi. Radinovica vratiti na zadnjeg veznog da moze zamijeniti Blagojevica ako nastavi ovako igrati. Sinisu vratiti desno. Dovesti stopera,lijevo krilo i beka. Probati zadrzati Lendrica i Miru. Sasvim dovoljno za novu polusezonu.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Jel ti procenti vaze za svaki naredni transfer, ili samo za sljedeci? (ne uzimajuci u obzir ove prihode za treniranje)Jaozinho22 je napisao/la:Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagaoChWilla je napisao/la:bajić samo mehanizam solidarnosti, amir 20%.
Mislio sam da se vrati na desnog beka kao zamjena za Memiju i da ne igra vise lijevog beka osim ako bas bude potrebno.manwhosoldtheworld je napisao/la:Vratiti Sinisu desno jedino ako Memija ode. Nije realno vratiti ga desno kad je Memija krenuo nabolje. Ako odigra sljedecu polusezonu kao zadnje dvije utakmice sa popravkom centarsuteva eto para. Realno Zeljo od Sinise nema nista.Pinkii je napisao/la:Treba sad stvarno dovesti 3-4 prava pojacanja. Ostaviti ove igrace sve. Bekric nek bude zamjena za Zebu ili obrnuto zavisi ko je u kakvoj formi. Radinovica vratiti na zadnjeg veznog da moze zamijeniti Blagojevica ako nastavi ovako igrati. Sinisu vratiti desno. Dovesti stopera,lijevo krilo i beka. Probati zadrzati Lendrica i Miru. Sasvim dovoljno za novu polusezonu.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Mehanizam solidarnosti uvijek važi, za bilo koji transfer. To je tih 5% ili koliko već imamo za Baju. A ako smo dogovorili 10 ili 20% sa Konyom, to se samo podrazumijeva na NAREDNI transfer, dok za se za ostale transfere daje samo mehanizam solidarnosti.BlwD je napisao/la:Jel ti procenti vaze za svaki naredni transfer, ili samo za sljedeci? (ne uzimajuci u obzir ove prihode za treniranje)Jaozinho22 je napisao/la:Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagaoChWilla je napisao/la:bajić samo mehanizam solidarnosti, amir 20%.
Steta onda. Ne vjerujem da ce ga moci zadrzati dovoljno dugo da ga prodaju za velike pare, a pored toga to je turska liga.Eisenbahner1921 je napisao/la:Mehanizam solidarnosti uvijek važi, za bilo koji transfer. To je tih 5% ili koliko već imamo za Baju. A ako smo dogovorili 10 ili 20% sa Konyom, to se samo podrazumijeva na NAREDNI transfer, dok za se za ostale transfere daje samo mehanizam solidarnosti.BlwD je napisao/la:Jel ti procenti vaze za svaki naredni transfer, ili samo za sljedeci? (ne uzimajuci u obzir ove prihode za treniranje)Jaozinho22 je napisao/la: Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagao
Zar nije do 21. godine da se gleda? Ako zbrojiš postotke koji su u linku dobiješ 6%, ne 5%.LARS1921 je napisao/la:4% ili 4,5% imamo od Baje, jer je otišao sa 21 godinom i par mjeseci
http://blog.fieldoo.com/2014/04/what-is ... -football/" target="_blank