vidi, činjenica je ovo što ja kažem, da se najveći igrači svijeta bacaju. i još poslije opušteno priznaju da jesu. isto je i u drugim sportovima sa loptom, kad su i u košarci morali uvesti kazne za "flopping". to je danas nažalost dio igre. nije problem kad se roben baca, a mi pravimo problem što se bacio samir bekrić rumeni iz srebrenika...igla je napisao/la:Koji napadi jbt, kažem da nije sportski i da ne dolikuje igraču Želje da se baci metar pored frajera kako bi izvukao njemu drugi žuti karton, kažem da kad komentarišemo suđenje trebamo osuditi i greške u našu korist i u tuđu, kolike god one bile i u kojoj mjeri, kažem dva puta da su to dvije odvojene teme.
Lažni moralista, čemu ove diskusije, jel realno da se o ovom raspravlja, čistunac, preseravanje...
Smio bih se zakleti da imamo minimalno 10% od Bajicevog narednog transfera. Prodan za 500 hiljada eura, Turci nam platili u dvije rate od po 250 hiljada eura, plus procenat od narednog transfera..MrRiccoli je napisao/la:Ja koliko se sjecam i koliko znam nemamo nikakav postotak od Bajica osim onog fonda solidarnosti, a za Amira imamo 20% i mislim da je ovo pokazalo da i u buducnosti trebamo uvijek se ugradjivati u slijedece transfere minimalno 15% plus fond solidarnosti...Brkoo je napisao/la:Za Riada 10%, za Amira 20%, mislim da je ovako..
Sent from my C5303 using Tapatalk
U objeOmar500 je napisao/la:Evo osveti im se, morao je ono Obradovic pustiti...jebi ga, pitare ce se morati dobiti u bar jednoj od sljedece dvije tekme...
Plavi će odmah od turskog kluba dobiti 250.000 eura, a do kraja godine na račun višestrukog prvaka naše zemlje leći će još 250.000 eura, a Željezničar će i od narednog transfera imati određeni postotak. Moguce je nadjoh to samo sto ne pise koliki je procenat od iduceg transfera... Ima li neko da konkretno znaBrkoo je napisao/la:Smio bih se zakleti da imamo minimalno 10% od Bajicevog narednog transfera. Prodan za 500 hiljada eura, Turci nam platili u dvije rate od po 250 hiljada eura, plus procenat od narednog transfera..MrRiccoli je napisao/la:Ja koliko se sjecam i koliko znam nemamo nikakav postotak od Bajica osim onog fonda solidarnosti, a za Amira imamo 20% i mislim da je ovo pokazalo da i u buducnosti trebamo uvijek se ugradjivati u slijedece transfere minimalno 15% plus fond solidarnosti...Brkoo je napisao/la:Za Riada 10%, za Amira 20%, mislim da je ovako..
Sent from my C5303 using Tapatalk
Od Baje 10 % ako me moj izvor ne laže a dosad nije lagaoChWilla je napisao/la:bajić samo mehanizam solidarnosti, amir 20%.