Minjore je napisao/la:Ne mozes se sa penzionerima ni nasaliti..
U najboljim smo godinama druze, obojica.
Sto se tice same utakmice, isto mjesto na Sjeveru vec godinama je cekalo, slovo E. Lijepo vrijeme danas, iako su prije 7 dana najavljivali mecavu ovaj vikend. Teska utakmica, jako teska, nasi mislima na odmoru izgleda vec, a Celik dosao da uzme bod i pokvari nam slavlje, pred svoje vjerovatno posljednje gostovanje na Grbavici u sljedecih par godina. Prije svega da pohvalim sve navijace, Jug je bio odlican, ali je i Sjever bio u svom elementu. Na istoku poruka "Vidimo se na proljeće". Kao sto napisah, utakmica teska, a mi smo igrali sa losom taktikom - ubacaji sa strane. Mislim da je trebalo igrati po zemlji, buduci da je cijela odbrambena linija Celika ogromna, ali i spora. Morala se Lendriceva brzina iskoristiti na bolji nacin. Ubacaje su sve (skoro sve) veoma lako rijesili. Blagojevic uzasan danas, ono sto on pokusava, da mu prolazi igrao bi u Barceloni umjesto Inieste. Odigra 2 utakmice kako treba, pa 2 uzasno i tako evo vec druga godina.
Miro Stevanovic, ljubim ti noge, ostani, jer ti si pokretacka snaga ovog Zelje. Vole te svi, nisi se nadavao golova, doduse jesi asistirao, ali tvoj trud, postovanje i odnos prema dresu je nesto sto me iznova zadivi iz utakmice u utakmicu. Markovic isto tako odlican i dobro se snasao kod gola. Ivan veoma los, Ivane ono se zabija. Memija je po meni bio odlican takodjer. Nikolic - doktor. Joj kada sunce zadje, kao da je 10 stepeni temperatura pala u trenutku.
Nakon gola nekakav lik sa Zapada se razbio preko sjedista, nadam se da je dobro.
Miro ostani!!! Vidimo se na proljece.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/