Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 1:19 pm

chile je napisao/la:Ne kazem da su bolje odigrali, ali mi smrdi da mu jebes mater.
Kad vidim nasu "djecu" danas s osmjehom u kladionici, a ja pokisnute face.
Kao sto rekoh volio bi da grijesim...
Ali bi isto tako igracima zabranio prilaz kladionici.

Sent from my Plavo Sokocalo
ako si vidio tako nešto druga je stvar...nemam razloga da ti ne vjerujem.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:20 pm

slika
Kako ih volim !
Blagojević primljen u Fedeltu Frottu, Beganović u AP gang, Lendra će voditi UC ! :lol:

NE TREBA IH KAZNJAVATI !

@nikson
Ma brate, ne treba nikome izmišljati pozicije, ova polusezona nam je to dokazala. :rofl:

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:22 pm

zbog ovoga...ma i ne treba. ali zbog onoga što je prethodilo - drakonski. da su zamijenili borbenost u toku utakmice i poslije utakmice mi bi dobili i bez igre i postavke...

ChWilla
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:25 pm

sergejevic je napisao/la:Ja nikada ne bih bio za Edisov odlazak, samo da cujem da kaze igrali smo lose i pokusati cemo da unaprijedimo nasu igru. Samo je fazon sto nikad necemo cuti i on ce tjerati po svome dok moze. To je najveci problem. Poslije nekih pobjeda na jedvite jade protiv Veleza ili Travnika on kaze da je zadovoljan kako su momci igrali, pravi su heroji, rijesit ce oni to interno, a Travnik nas zadnjih 20 minuta stisnuo ko Ferencvaros.
ma **** izjave. nije bitno što je on rekao "riješićemo interno". bitno je što to nije i učinio...

isto i za izjave o pogibiji, super bi bilo da se barem i to ispratilo djelima, nego smo gledali i najindolentijeg želju odavno...da smo stvarno "izginuli", pobijedili bi na mišiće nekako i bez taktike. ali bilo je vrlo daleko od toga.

cala
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:27 pm

Ajzea je napisao/la:slika
Kako ih volim !
Blagojević primljen u Fedeltu Frottu, Beganović u AP gang, Lendra će voditi UC ! :lol:

NE TREBA IH KAZNJAVATI !

@nikson
Ma brate, ne treba nikome izmišljati pozicije, ova polusezona nam je to dokazala. :rofl:
A Veca?

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:31 pm

Veca je vođa Manijaka od jučer.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:44 pm

.
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u čet maj 05, 2016 1:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:47 pm

Sta mislite koji nas igraci napustaju na ljeto ?

Ja licno ne bih volio da odu Maislon, sveđanin, Djermanovic, Kramaric jer nisu dobili konkretno sansu da svoje pokazu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:48 pm

Ajzea je napisao/la:slika
Kako ih volim !

NE TREBA IH KAZNJAVATI !
ne slazem se.
dugo pratim Zelju. za to vrijeme bilo je bolnih poraza, sudijskih kradja, provokacija, nepravde.... ali nikada nisam vidio ekipu da se ovako ponasala nakon toga.
za mene je ovo nas najveci ovosezonski poraz i razocarenje sezone.
glorificiranje ucesnika nam nista dobro nece donijeti.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Tryg
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:50 pm

Ma nikakve kaze sa igrace, mozda samo kazne za medije nista interno. Oni su nasi heroji i tako treba da ih posmatramo! Nece neki indijanci pljuvati nase igrace a boga mi nece ti indijanci ni letiti na naseg trenera.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:51 pm

Elegant je napisao/la:Sta mislite koji nas igraci napustaju na ljeto ?

Ja licno ne bih volio da odu Maislon, sveđanin, Djermanovic, Kramaric jer nisu dobili konkretno sansu da svoje pokazu.
Ne bih ni ja volio ali mislim da Kramarić nece sigurno jer je u odnosu na ovu trojici ipak igrao dosta utakmica a vala po meni nije bio los..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sofronije
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:57 pm

Trebamo pokušati pobijediti obje do kraja, nikad se ne zna sa Širokim i Musom.
:zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:03 pm

sofronije je napisao/la:Trebamo pokušati pobijediti obje do kraja, nikad se ne zna sa Širokim i Musom.
Dosta nam jedan remi uz pretpostavku da Sloboda osvoji kup..Premirati Drinu i Radnik a mi pokusati dobiti obadvije utakmice do kraja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:05 pm

a moze i Olimpik utisati Kosevo mameeeeeeeee miiiii

dell21
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:06 pm

Ja sam izgubio nadu za evropu, jedino o čemu mislim je stadion i oni lopovi. Samo mi to može popraviti sezonu.

Ivicahuljev
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:11 pm

A I Slavija obezbjediti opstanak na nama,jer sa ovom igrom negine nam poraz protiv njih sva moja nadanja su juce utihnula neboli ni poraz toliko koliko nezalaganje I bezidejnost

south side
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:12 pm

Naša stranka upozorava da se preko stadiona Grbavica nastavlja borba privatnog i opšteg interesa.
Vezani članci:
Općina Novo Sarajevo pozvala čelnike Želje na sastanak sa Koldžom na dan utakmice sa Čelikom
Prije 24 godine miniran i zapaljen stadion Grbavica
Iz Željezničara poručuju: Željo se ucjenjuje kako bi se iznudio prenos većeg dijela zemlje iza istočne tribine
Željezničar objavio demant povodom izjave načelnika Nedžada Koldže
FK Željezničar: Ulaz na sjevernu i južnu tribinu protiv Viteza će biti besplatan
Iz Naše Stranke poziva načelnika Nedžada Koldžu da zaustavi političke igre oko najvažnijeg projekta za sport u Novom Sarajevu, te ga podsjeća da mu nije bio problem obećati obnovu Grbavice prije par godina na proslavi titule, kada mu je FK „Željezničar“ trebao u izbornoj 2012. godini, kao ni da finansira akciju 330 stolica iz općinskog budžeta ponašajući se kao da to daje 'od sebe', dok istovremeno službe pod njegovom kontrolom blokiraju sam projekat 'Evropske Grbavice'.

„Teško je povjerovati da, dok se u Gradu Sarajevu bilježe brojne malverzacije, korekcije planova i prenamjene objekata, baš sad na Grbavici dokazuju zakonitost i poštivanje procedura. Pa ne tako davno smo ukazivali na nepravilnosti u zoni Regulacionog plana Vaso Miskin Crni i famozne lokacije I13 gdje su se preko noći mijenjale namjene pa potom i dimenzije planiranih zgrada. Međutim, tada službe nisu tako ekspresno reagovale kao sada“, kazao je Vedran Jovančić iz Naše stranke.

„U akciji „Kupi stolicu za evropsku Grbavicu“ Željo je skupio 215 hiljada maraka, što očigledno smeta nekim interesnim grupama, jer ne mogu kontrolisati i ucjenama blokirati obnovu stadiona. Jasno je da su interesi navijača Nedžada Koldže koji je obećavao bagere na Grbavici u direktnim sukobom sa načelnikom Nedžadom Koldžom koji štiti privatne interese i jasno zauzima stranu Sportskog društva po ovom pitanju. Naša stranka ga poziva da preuzme odgovornost i zaustavi opstrukcije koje preko svojih službi vrši po ovom pitanju, te jednostavno omogući da sredstva koja su građani i navijači sakupili, FK Željezničar uloži u obnovu Doline ćupova“, zaključuje Jovančić
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

dell21
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:16 pm

Eto kome ide moj glas na izborima za 5 mjeseci.

sofronije
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:19 pm

Treba nazvati onog motivatora nek malo poprica sa igracima Drine :DD: , šalu na stranu ja se još tresem. Fond riječi 10 al dovoljno da napišem VOLIM TE ŽELJO. :zeljeznicar1:
:zeljeznicar1:

Velahalve
Kontakt:

čet maj 05, 2016 2:20 pm

nisam pesimista, ali bojim se da evropu ovo ljeto nećemo gledati, možemo mi dobiti dvije preostale utakmice to nije problem, evo gledam tabelu kalkulišem ali uzalud, ostalo je da dobijemo obje utakmice u ovoj sezoni,zaključiti sezonu, dobro analizirati i onda odraditi još jedan prelazni rok u smislu pojačanja koja su nam potrebna, odraditi pripreme i od početka lige 12 se boriti za titulu, evropu, a ne 12 kola prije kraja sezone. Teška noć i težak dan, jako bolan poraz. VOLIM TE VIŠE NEGO PRIJE :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava