Ponovo se vraćamo na ono od prije par mjeseci da u igracima imamo prodane duse koji direktno utiču na rezultat.SWRA_1921 je napisao/la:Imas na gg.ba. valjda je i budali jasno da se ovdje vode orkestrirani napadi. Sad svi igraci koji su povezani sa Jahicem su meni sumnjivi, tj njihov angazman na utakmicama.
Nije tacno. Protiv Deje jeste..The Desert Fox je napisao/la:"Jezgro" grupe, tj, "MANIJACI" su direktno protiv ove uprave.
Nažalost, tako je.
Ajzea je napisao/la:Nije tacno. Protiv Deje jeste..The Desert Fox je napisao/la:"Jezgro" grupe, tj, "MANIJACI" su direktno protiv ove uprave.
Nažalost, tako je.
Dejo nije član uprave ili griješim ?Ajzea je napisao/la:Nije tacno. Protiv Deje jeste..The Desert Fox je napisao/la:"Jezgro" grupe, tj, "MANIJACI" su direktno protiv ove uprave.
Nažalost, tako je.
U tom slucaju nabijem komplet to kako kazete jezgro ako se moze nazvati tako. Par idiota da odredjuje sudbinu kluba, par kriminalaca i klosara (samo mi nemojte kako su oni Zeljovci jer ja garantujem da nisu veci Zeljovci od mene pa ni od velahavle koji je uplatio 4 stolice). Par idiota kojim je neko napunio mozak necim. JA ŽELJU NE DAM ONIM KOJI SU GA VODILI PRIJE, JA ŽELJU NE DAM DA GA OPET SVUKU NA GRANE DA NEMAMO ZA DRESOVA, JA HOCU ISTOCNU TRIBINU, JA SANJAM RADOVE NA STADIONU VEĆ 20 GODINA, JA NEĆU DOZVOLITI DA IDIOTI RAZJEBU KLUB.The Desert Fox je napisao/la:Dejo nije član uprave ili griješim ?Ajzea je napisao/la:Nije tacno. Protiv Deje jeste..The Desert Fox je napisao/la:"Jezgro" grupe, tj, "MANIJACI" su direktno protiv ove uprave.
Nažalost, tako je.
Sve to ima svoje vrijeme i mjesto. Moze se sve navesti s jasnim dokazima, taj je ukrao toliko i zavio klub u crno. Sve ostalo su nagadjanja i moja rijec protiv tvoje. Ne dolikuje ovom klubu da se ovakve stvari desavaju, prepucavanja putem portala, saopstenja i slicno. Ovo je postao cirkus i narusavanje ugleda kluba. Vjerovatno sve zbog para. Velika je sramota izgubiti 0-3 od Sirkog, 0-2 od Viteza, primati 5,6,7 golova od izraelaca i bugara, ali mene je trenutno stid svega sto se desava. Sve one koji ucestvuju u ovome treba biti stid. Poslije stoljeca funkcionisanja kluba, titula, kupova, nastupa u Evropi, polufinala Kupa Uefa, razvaljivanja zlatne generacije Zvezde i Jugoslovenskog fudbala, prvaka Evrope, mi dodjosmo na ovo.Brkoo je napisao/la:@Sergejevic, Lijepo je to sto si ti napisao, samo prije rata si imao ljude u klubu poput Zdenka Jelica koji su istinski voljeli klub i koji su radili u korist kluba, nisu krali i zivjeli na racun kluba kao sto su to radili Kozaric, Violina i svi ostali smetljari koji su klub zavili u crno. Protiv ovih stvari treba dici glas a ne sutiti i praviti se da nas nije briga. Ne zelim da opet u moj klub udju ljudi poput onih koji vode Celik, Slobodu itd, obicni lopovi i paraziti, koji ce srozati klub do dna u kratkom roku..