Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno. Hajmo do tada mi ove dvije utakmice što su ostale odraditi kako trebanikson je napisao/la:Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazniHurmasica je napisao/la:A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog.
to je samo info koji imam bas oko tog pojedinca i u koji vjerujem! A moj stav je da Bogicevic nikad nece donit aplauz od mene, da Sanelu zelim sve najgore, da Deji ako se na kraju ispostavi ovow sto sam rekao isto zelim sve najgore, itd itd...Hurmasica je napisao/la:Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon Skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno.nikson je napisao/la:Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazniHurmasica je napisao/la:A mnogi su se ponadali, džaba, propade im sad sve. Okrenimo se mi redovnim aktivnostima, utakmici protiv Zrinjskog.
"Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih."nikson je napisao/la:to je samo info koji imam bas oko tog pojedinca i u koji vjerujem! A moj stav je da Bogicevic nikad nece donit aplauz od mene, da Sanelu zelim sve najgore, da Deji ako se na kraju ispostavi ovow sto sam rekao isto zelim sve najgore, itd itd...Hurmasica je napisao/la:Nisam na tebe ni pomislio vjeruj mi, više se sam se osvrnuo na jučerašnja dešavanja i hijene koje su jedva dočekale ovakvo nešto. Ti imaš svoj stav u vezi nekih ljudi i ja to poštujem, mada se ne slažem uopšte. Uostalom sve će nam biti mnogo jasnije nakon Skupštine kluba gdje će sve biti objavljeno.nikson je napisao/la:
Ako je dio na moju adresu a vjerujem da jeste, nicemu se nisam ponadao, nikad ne bih uradio ili pisao protiv Zelje a sto se mene tice svi su oni prolazni
Sale Mutavi i BBB, idoli mladih koji bi da se bore protiv upravljackih struktura kluba a ne znaju ni razlog.Tryg je napisao/la:Gledaj ti ovo, ono nema 16 godina, nake zastave od Palestine mu po profilu on pise Dejo odlazi. A drugi isto nema vise od 14 godina mu lajka. Ni iz inkubatora nije izasao a njemu fb dozvoljava da iznosi svoje misljenje.