Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 9:06 pm

Hurmasica je napisao/la:Pitari kad nešto slave to može značiti samo dobre stvari za nas, jebiga iskustvo je čudo :D :rofl1:
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :karanje: :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

blueheart
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:06 pm

Hebo njih, oni uvijek nesto slave....
DRZAVA ZELJO

1921.ba
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:08 pm

šta slave, tri reda tribina u butmiru na zemlji koja nije njihova ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

shzna
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:09 pm

1921.ba je napisao/la:šta slave, tri reda tribina u butmiru na zemlji koja nije njihova ? :D
Upoređuju sa našim Istokom, jer kao šute i rade a ne kao mi. Joj baš su čudna raja. :lol: :lol: :lol:
1987

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:11 pm

postoje tamo likovi koji su rijetko iritantni... kao recimo dzoker, kojem bi yebo sve zivo i mrtvo kad bi ga vidio... ali neka slavi... doce pamet i do njega i shvatice da se na kraju zayebo... ali onda je vec kasno...
100/94/37/34 - i to je to!

chile
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:19 pm

Iz dana u dan se pitarizujemo...
od mrava pravimo slona...
sami protiv svih...
jos samo da postavimo platno na Grbavicu i gledamo derbi.
Ovi forumi i portali su najvece zlo, a sto je najgore covjek ima naviku uz kafu uci i prelistati te procitati ponesto.
Umjesto da budu pokretacka snaga pozitivnog oni su pokretacka snaga negativnog, kako u sportu tako u zivotu.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Model1964

sri nov 23, 2016 9:34 pm

chile je napisao/la:Iz dana u dan se pitarizujemo...
sami protiv svih...
Ovi forumi i portali su najvece zlo, a sto je najgore covjek ima naviku uz kafu uci i prelistati te procitati ponesto.
Umjesto da budu pokretacka snaga pozitivnog oni su pokretacka snaga negativnog, kako u sportu tako u zivotu.

Ti pjesmu napisao :lol:
mogao si samo jednu rijec-zloupotreba :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

blueheart
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:36 pm

chile je napisao/la:Iz dana u dan se pitarizujemo...
sami protiv svih...

Ma lahko je mlatiti i palamuditi u ovom imaginarnom svijetu jer nema nikakve odgovornosti. Ovaj način komunikacije je jako pogodan za one koji vole unositi ne mir medju određenu grupaciju ljudi... Neki se prime na to i jbg...
DRZAVA ZELJO

Tryg
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:37 pm

De nek neko odnese u salon da ljudi sta jedu. Pocrkat ce od gladi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2016 9:38 pm

Tryg je napisao/la:De nek neko odnese u salon da ljudi sta jedu. Pocrkat ce od gladi.

HAHAHAHAHAHAHAAHA slika slika slika slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:38 pm

Ja mislim da su oni zavrsili, sutra ce biti obavjestenje ne vjerujem da ce veceras.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tryg
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:41 pm

Nemoj ba da mislimo nek neko ode do trovaca nek uzme 15 pljeski evo od mene pare.

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

reks1
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:43 pm

boccaccio je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:šta god bilo, i odavde je dobrim dijelom počela kampanja protiv dejana...a ni luk jeo ni luk mirisao.
Stvarno sam pokušao to objasniti. Ljudi se zbog laži dovode u neprijatne pozicije. Ni luk jeo ni luk mirisao. A nekima je bilo u cilju što više ocrniti Deju. A na osnovu čega? Na osnovu neistinitih tvrdnji. I tako to krene,kao lavina,pa se desi ovo. Sto je najgore ti ljudi se kao smatraju da imaju info iz kluba,upuceni su. Nikad mi neće biti jasno da se na nekoga tako atakuje svim sredstvima a zapravo pojma nemaju sta je istina. Zamišljaju da tako rade za klub a nisu ni svjesni kakvu štetu nanose. Pri tome dovedu čovjeka u opasnost. Priče se pričaju,pa se pričaju,na kraju svi pomisle kako su nam u klubu neprijatelji. A u stvari je potpuno suprotno.
E hajde ti to majstore objasni pracovjeku,raznim rijecnim tokovima,prasumama i ostalim veeelikim navijacima Zelje!

Pinkii
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:45 pm

A znao sam da ce se danas nesto lose desiti cim sam sanjao onako ruzan san o Zelji i to 3 puta se budio i svaki put se san nastavi. Pu pu pu
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

gavran
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:47 pm

Rekoh ja bum ove sedmice
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hurmasica
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:47 pm

gavran je napisao/la:Rekoh ja bum ove sedmice
umalo svi ne izginusmo :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:50 pm

Yebo me svako ako za dva dana ne bude vjest da smo dobili dozvole i da istok krece 1. decembra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sri nov 23, 2016 9:51 pm

Bolje ti je da šutiš :lol:
Rekoše mi da ko uplati stolicu na istoku dabiva i suncobran.
Doduše onaj mali za na glavu :ganja:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

gavran
Kontakt:

sri nov 23, 2016 9:54 pm

Model1964 je napisao/la:
Bolje ti je da šutiš :lol:
Rekoše mi da ko uplati stolicu na istoku dabiva i suncobran.
Doduše onaj mali za na glavu :ganja:
Tkzv.glavobran :DD:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

salle86
Kontakt:

sri nov 23, 2016 10:01 pm

Plava Porodica je napisao/la:Vrlo nerado sam se odlucio pisati ovaj post, strasno mi je mrsko non stop iste stvari pisati, ali ovo je posljednji put od mene na tu temu. Volio bih da procitate, i da razmislite malo.
Situacija je vise nego jasna, bar u mojim ocima. Svojim razmisljanjem.
Danas klix objavi da je Dejo verbalno, a ne fizicki napadnut kako neko napisa. To je mogao uraditi bilo ko, kome taj decko smeta. Bilo ko, dusman ili obicni navijac tipa @neandertalac koji misli da je on kriv. A ima ih podosta takvih. Ali mene vuce da je to planski uradjeno, placeno i zamrseno , naravno od najvecih dusmana kluba, a svako zna ko je to.
Hajmo se malo prisjetiti proslosti. Jedan lik se registrovao na forum, stekao nasu paznju nekim informacijama koje su tacne, s obzirom da to ne cudi jer mu je poslovni objekat u sklopu stadiona. Taj isti covjek je pisao protiv svakoga ko je bio protiv ove Uprave, psovao i nacelnika i opstinu i sportsko drustvo. Cak taj isti lik ima sina koji cini mi se za 2.maj vikao na sred opstine "Koldzo lopove" i dobio kaznu od dvije stotine KM. Neki od vas su standardno nase stavljali smajlice klanjase i slicno. Dizali ga u nebesa. Klasicno bosanski, Bosnjo 1/1.
Provalise tog istog lika, prelazi na drugi forum i krece svoju pricu, apsolutno kontra Uprave. Spreman na sve,na najvecu laz i obmanu. To je njegovo pravo lice.
Dogovor postignut sa SD, opet okrece plocu za 180 stepeni, i ponovo polahko dobija naklonost veceg dijela foruma, hvaleci ovu upravu i iznosenjem "insajderskih" informacija, koje su ponavljam tacne,ne sve, jer mu je radno mjesto u sklopu stadiona.
Kada je dobio svu naklonost foruma,kada je opet postao cijenjeni forumas, jer pise ono sto mi zelimo vidjeti, desi se danasnji dan.
Ko je prvi iznio informaciju boldirano , prvi post na stranici da cijeli forum vidi? Pa opet taj isti lik. Znajuci da ce se u roku 5.minuta taj post objaviti svi portali i da ce na forumima haos nastati. Kao i inace, od foruma sve krece. A nasi vrli novinari sve kopiraju , pa tako da i obicni navijac pocne sumnjati u namjere UO.
Sta se dalje dogadja? Prica krece od istog lika, ma to se sigurno desilo radi svadja sa nekim menadzerima, slovencima etc.
Kad ono BOOM. 100% informacija pretukli su ga jedan od vodja, i dva pomocnika.
Ni 10 sekundi proslo nije, vec je pocela prica na ovom forumu o kriminalcima i narkomanima.
A shvata li iko od vas do sada poentu price?
Nastavit cu dalje, za one koji ne shvacaju.
Dosli smo do zakljucka. Tim licima ocigledno smetaju lica koja odrzavaju ovu grupu "zivom", i koji brane Zelju od njihovih napada. Nemaju oni strah od Deje i Misketa, oni su mudri, cekat ce njihovu i najmanju gresku da bi dosli do cilja, koji bi ovaj klub doveo na najnize grane, ali oni imaju strah od tih likova koje vi nazivate narkomanima. Ponavljam, ne svi, nego pojedinci , klasicni Bosnjo.
Iako ih ne poznajete , iako ste ih 2.puta u zivotu vidjeli,jer zaboga vi ste na sjeveru, na Jugu se nalazi sve sami olos, Vi ste povjerovali. Ne cudi me. Ti ljudi vjerujte mi na rijec, Zelji daju mnogo vise nego mi sami, svaki dan su tu za svakog navijaca i za klub. U bilo koje doba dana dodjite na stadion, oni ce biti tu samo iz razloga da nam se ne daj Boze ne dogodjaju novi smrtni slucajevi, i tu su da cuvaju Zelju od dusmana. Ja sam sjedio par puta sa njima, ne mogu reci da sam im drug, ali iz njihovih djela nije tesko zakljuciti kakvi su ljudi i sta bi sve uradili za Zelju. Ko je imalo iole upuceniji, znaju sta su vec uradili.
Da se vratim na temu. Gospoda iz SD, ima slicno misljenje kao i pojedinci sa foruma. Da su najveci olos i kriminalci. A oni se takvih boje. I na sve moguce nacine zele da se rijese njih, kako vise ne bi imali prepreka da krenu na primarnom cilju.
Ali oni su polovicno tacni. Netacno misljenje je da su olos, ali je tacno misljenje da su spremni sve uraditi za svog Zelju, a mi smo najpametniji na forumu. Zali Boze sto nema vise ljudi koji ce djelima, ponavljam Djelima,a ne rijecima stati uz ove ljude u klubu.
I kako su zamislili da ih se rijese?
Tako sto ce tim postom doci do zeljenog cilja, poznavajuci Bosnju odma cemo dici svi prst na njih,i polahko ce biti nezeljeni ljudi na Grbavici. Polahko, planski izrezirano. Nisu nimalo glupi,veoma su mudri. Ali budite i vi. Molim vas. Razmisljajte svojom glavom, a ne tudjom. Ne lijepite se za svakakve budalastine, govorite da se pazimo dusmana, a sami njima vjerujete.
I pametni su ljudi koji kazu ne zurite nigdje, nista ne znamo, ne trazimo krivca dok ne saznamo, ali Vi ostali nazalost niste.
P.s. Ne zelim nikoga da uvrijedim, ja Vas sve moram voljeti, jer djelite nesto sto je mom srcu milo.
Kralju moj, odličan post, ma za 10.
Treba biti mudar, ne nasjedati na prvu, ne praviti od muhe slona.
Treba ovaj post sa razumijevanjem pročitati i sve dođe na svoje.
Istina je da u svakom stadu bude i pokoja crna ovca, ali ko je god ikad bio na jugu mogao je vidjeti kako 'neki' momci žive za ovaj klub.
Acta non verba!
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava