Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2016 1:09 pm

Vrag je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Gdje bolan nije dobio pravu loptu kad je u Bijeljini dobio minimum 3 i sad u subotu od Siniše jednu, evo to je onako na prvu odmah, da ne spominjem Rudar ili još neke. Koliko je minuta proveo na terenu trebalo je da zabije još bar 6 golova. I kod Mulalića što je zabio su bile 90 % Bekrićeve asistencije, frajer je pogubljen naprijed, trči zuji ali ne zna gola dati isto ko ni Kokot što nije znao, ide sam na golmana a zategne je punim ko da puca sa 35 metara. Da ne spominjem da je to igrač manje u ovakvoj deficitarnoj i ofanzivno oskudnoj ekipi, on lopte ne zna primiti a to je osnov i polazna tačka fudbala još od pjetlića. Prevedeno frajer nema blage veze a paralela bi bila naš Riad Bajić koji je 80% lopti nabijenih od strane Kosorića ili Bogdanovića primao između dva štopera i razigravao ekipu. Donedavno je taj isti Bajić igrao napadača u našem Želji i škaricama zabijao golove a ovaj bi kičmu sebi slomio da to i proba napraviti. Kakav ba žuti i kome se više prodaju muda za bubrege.
Protiv kojeg Rudara ?
Momak je zabio protiv Slobode i jos namjestio 100 %. Kada bi odbrana Slobode bili duhovi zabio bi i ono sto mu je Sinisa proslijedio. Ali tesko kroz trojicu da prodje. U Bijeljini je dobio 3 i to su te upotrebljive lopte tokom citave polusezone. Nije ga islo i gotovo, Boze moj. Moze biti los dan.
I Bajic je znao haman prazan gol promasiti, a i Bajic je iza sebe imao ekipu, a sta Ivan ima ? Miru!
Cuj pogubljen naprijed, a momak vrsi pritisak 90 min., trci, otrkiva se ali nitko ga ne prati. Kada bi citav vezni red bio za korak brzi Ivan ne bi bio u ofsajdu, a sigurno bi bio 1. strijelac lige.
Nemoj mi samo spominjati Kosorica i njegove duge lopte, Pa njemu treba za svaku dugu loptu 20 % od plate odbiti.
Rudar Prijedora. Zabio slučajno a promašio mrtvi zicer i to po ko zna koji put frajer je više puta u ofsajdu od Tiaga što je znak da ne prati igru naše ekipe. Šta bi bilo kad bi bilo, da mu možda Messi daje lopte onda bi zabio, bi kako ne bi. pa izlazio je kamaru puta sam pred golmana pa vidiš da ne zna dati gola. Šta treba da na svakoj tekmi izađe 10 puta sam na gomana i da postigne 2 gola i da mu se skandira ime sa Juga. Bježi bolan ne zaebaji, vidimo gdje i kako igra Bajić a vidjećemo gdje će ovaj završiti. Ko je imao iza sebe ekipu Bajić? Jeste Kokota i Sadikovića i momka od 17 godina.
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u pon nov 07, 2016 1:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:09 pm

Fudbal piše čudne priče, Krpićeve suze, duel blizanaca u Travniku, Olimpic 'ubili' njegovi igrači

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/fudb ... raci/70731" target="_blank
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:18 pm

salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Smatram da se potpuno neopravdano kritikuje Vedran Kjosevski. U njegovom slucaju, nastavljamo sa starom praksom da se nekome prisije etiketa i mora je nositi. Kjosevski to nicim ne zasluzuje. Napravio je eksces u Zenici,poremetilo ga je to...Javno se pokajao,odradio kaznu,vracao se i sad brani dobro.
Kaci mu se bezvezna prica vezana za omalovazavanje predhodnog trenera,a pri tom se ta prica trmelji na rekla,kazala.
Imao je kiks protiv Zrinjskog...nema golmana na svijetu kojem se to ne desi(malo se osvrnite na posljednjih par kola lige prvaka pa cete vidjeti skoro u svakoj utakmici po neku kardinalnu gresku najboljih golmana na svijetu).
Ono koliko ja razumijem i ono sto priupitam ljude koji se dobro razumiu,ne vidim boljeg golmana u ovoj ligi od njega.
Nije Veca uopšte loš
Dpduše nije ni sad nešto spektakularno
nas najviše je.be što mi iz 3 šuta na gol primimo 2 gola
ima malo i njegove krivice tu (logika, dobar golman mora nekad i vaditi tim) ali većinom je to do ove linije ispred njega, pa i one još prije nje
ma nije on krivac direktno za 90 % primljenih golova ali jebi ga nama kao najvecem klubu u drzavi treba golman koji te moze izvaditi kad je gusto ....i prelomiti utakmicu ....ne znam neko je gore napisao da kao sampionu golman ti mora donijeti toliko i toliko bodova....e to je nas problem sa Vecoom a on ne napreduje ima i loseg trenera ,losu odbranu i on se tu uklopio....primjer kad ti golman donese bodove je ona tekma u Tuzli prosle sezone..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

pon nov 07, 2016 1:19 pm

salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
jel ti fakat vjeruješ u ovo
ispade da branim ovu upravu a Bog mi je svjedok da imaju moje povjerenje ne više od 60-40
ali kad se lupa onda se baš lupa
kakve smo dugove napravili ove godine
odakle ti podaci koje niko još ne zna
kad bude sjednica, kad se iznesu konkretno cifre ok, pričaćemo o tome
ali ovako je fakat nezbiljno
gdje sam napisao da smo dugove napravili ?
pa ne znam jesam li ja ćorav ili ti
boldirano: "Mi smo samo ove i prosle godine bacili para koliko je i duga napravljeno u tom periodu."
ne znam za koji period govoriš i koji dug, ali nikako nismo mogli baciti cca 2 miliona
BACITI
jeste uloženo na više polja ali bačeno nikako nije
koliko je bačeno niko ne zna, po meni u tu kategoriju može samo ono što je isplaćeno za raskide ugovora
ostlao nikako
Pa eto nije 2 mil. samo smo 1 mil. ili malo jace bacili
Prebroj igrace, dodaje plate+premije+boravak+porez koji si placao na njihove plate+raskid ugovora.

Jedan istok ili izlazak u Evropu ili titula ili otplata nekih dugova ili rekonstrukcija terena...

@goodison
odustajem

GoodisonPark
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:21 pm

dimitrijevic je napisao/la:Ako ovim pickicama ponovo plate Medjugorje onda pojma nemaju ovi iz uprave.Nadam se da nece dobit nista do januara ***** im najblize.Od jula se spominje sabotaza,umisljenost I velicina a mi bez evrope.
Ovo je suština ako ovim pickicama uprava uopšte dadne platu onda nek se popišaju na svoj rad. Uplatiti Miri platu i još par igrača a ostalima ne treba dati marke jedne dok im dupe ne ogladni pa onda ćemo vidjeti koliko se može trčati na utakmici, da li 3 ili možda 7 kilometara. Ne treba im dati ništa a yebati im od od na svakoj utakmici. Ovi igrači 70 % njih nisu Željo i nikad neće ni biti. Kroz istoriju će ostati zapamćeni kao amateri sa kojima se raja šprdala i divila njihovom fudbalskom umijeću.

Ovi što smaraju sa Lendrićem neka pogledaju koliko je "Sidraš" Krpić spustio i osvojio lopti između naših štopera a koliko naš slavni ubojiti killer žuti i sve će biti jasno.
Željo samo Željo!!!

storm_raider
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:28 pm

AsharaK je napisao/la:Fudbal piše čudne priče, Krpićeve suze, duel blizanaca u Travniku, Olimpic 'ubili' njegovi igrači

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/fudb ... raci/70731" target="_blank
:palacgore: :palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ceze
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:28 pm

Nakon utakmice sa Slobodom sam bio baš razočaran, ali tad sam bio spreman napisati, samo nisam imao vremena pa sad pišem, ne mislim da je Petrović bilo šta loše uradio, odnosno, teško da je šta mogao bolje uraditi. Da je počeo sa jednim napadačem moglo se potezeti pitanje što nije (ranije) uveo drugog, ovako je počeo sa dva, stvarale su se prilike, igra je bila solidna kad se uzme u obzir koliko su duboko stajali igrači Slobode, jedino što je zakazalo u tom napadačkom segmentu jeste realizacija, ništa više. Što se tiče igre prema nazad, 80% utakmice su dobro odigrali, iako treba reći da se Sloboda nije nešto posebno ni trudila da krene prema naprijed, a minus je bio to što se ekipa povukla nakon što su poveli, tačnije, za očekivati je da se malo povuku, ali da tako brzo prime gol, to je nedopustivo i jedina značajna mana utakmice sa Slobodom.

Napisao sam uoči utakmice, a ponavljam i sad, Sloboda je izašla na teren sa Kostićem, Megmedagiće, Škahićem (stoperi), Subićem, Lazevskim, Fatićem, Efendićem (bekovi), Stjepanovićem (zadnji vezni), Veselinovićem i Krpićem. 8 od 10 igrača su defenzivno orijentisani i za očekivati je bilo da će se teško probiti takva ekipa, ali i unatoč tome su stvorili veliki broj prilika.

Iz iduće tri utakmice je bitno dobiti dvije, ostati u gornjem dijelu tabele i onda u drugi dio sezone ući onako kako treba i kako dolikuje ovom klubu. Lično mislim da će se ovaj nedostatak sreće (smirenosti, koncentracije..) vratiti u nekoj narednoj utakmici.

Kad se več kritički osvrćemo na rad kluba i uprave u nekom širem vremenskom okviru, ja im lično zamjeram zapostavljanje omladinskog pogona i jako loša transfer politika. Ne mislim da je to plod (ne)znanja ili loše namjere, koliko plod želje da se ovaj klub vrati tamo gdje mu je mjesto u kratkom vremenskom periodu, a takvo razmišljanje teško kad daje rezultate, pogotovo dugoročno.

salle86
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:29 pm

Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
gdje sam napisao da smo dugove napravili ?
boldirano: "Mi smo samo ove i prosle godine bacili para koliko je i duga napravljeno u tom periodu."
ne znam za koji period govoriš i koji dug, ali nikako nismo mogli baciti cca 2 miliona
BACITI
koliko je bačeno niko ne zna, po meni u tu kategoriju može samo ono što je isplaćeno za raskide ugovora
ostlao nikako
Prebroj igrace, dodaje plate+premije+boravak+porez koji si placao na njihove plate+raskid ugovora.

Jedan istok ili izlazak u Evropu ili titula ili otplata nekih dugova ili rekonstrukcija terena...

@goodison
odustajem
pa imao si i ranije igrače, plaćao si ih
nećeš sad valjda brojati samo ovoj upravi plate igrača, pa i premije, porez
konačna cifra se tu može vidjeti tek kad se prihod i rashod saberu

koliko se sjećam gredićevog intervijua, bila je priča o 6,6 miliona koje su ovi ljudi zatekli
4 je bilo na raznorazna sra.nja (bivši igrači, uposlenici, dobavljači i sl), ostalo 1,8
1,4 je kamata na porez, to je otpisano, glavnica 1,2 miliona
trenutni dug Želje je 970,000 i on se vraća po 10,000 još narednih 97 mjeseci :D
230,000 je vraćeno, to je 23 mjesečne uplate
ukupan dug 2,8 miliona plus ovaj novi (jel ono 2,2)
ovo sam sve pohvatao iz intervijua koji je stariji ali dug može biti samo manji (logikom se vodimo)

priča je bila da se NIKAD neće trošiti više nego što se ima
odakle sad da se troši a niko nema uvid u papire ?
ko zna koliko željo ima sad prihoda i rashoda
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

pon nov 07, 2016 1:32 pm

salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
BACITI
ostlao nikako

@goodison
odustajem

koliko se sjećam gredićevog intervijua, bila je priča o 6,6 miliona koje su ovi ljudi zatekli
4 je bilo na raznorazna sra.nja (bivši igrači, uposlenici, dobavljači i sl), ostalo 1,8
1,4 je kamata na porez, to je otpisano, ostalo 1,2 miliona
trenutni dug Želje je 970,000 i on se vraća po 10,000 još narednih 97 mjeseci :D
ovo sam sve pohvatao iz intervijua koji je stariji ali dug može biti samo manji (logikom se vodimo)

Ali si zato imao titule, evrope, transfere znaci nisi bacio pare nego si ulozio, a sada si bukvalno bacio
i na onom sam zaboravio trenere Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic+Ljeljak

salle86
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:40 pm

šta misliš koliko može opstati firma koja ulaže miliona a ima prihod pola ?
ne može
željo je radio na principu restorana koji kupuje skupe namirnice te pravi hranu za koju ne zaradiš ni pola od onoga što si uložio
mušterije zadovoljne ali kad se sumira naj.ebo je vlasnik
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

cikazubo
Kontakt:

pon nov 07, 2016 1:41 pm

delinjo je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Smatram da se potpuno neopravdano kritikuje Vedran Kjosevski. U njegovom slucaju, nastavljamo sa starom praksom da se nekome prisije etiketa i mora je nositi. Kjosevski to nicim ne zasluzuje. Napravio je eksces u Zenici,poremetilo ga je to...Javno se pokajao,odradio kaznu,vracao se i sad brani dobro.
Kaci mu se bezvezna prica vezana za omalovazavanje predhodnog trenera,a pri tom se ta prica trmelji na rekla,kazala.
Imao je kiks protiv Zrinjskog...nema golmana na svijetu kojem se to ne desi(malo se osvrnite na posljednjih par kola lige prvaka pa cete vidjeti skoro u svakoj utakmici po neku kardinalnu gresku najboljih golmana na svijetu).
Ono koliko ja razumijem i ono sto priupitam ljude koji se dobro razumiu,ne vidim boljeg golmana u ovoj ligi od njega.
Nije Veca uopšte loš
Dpduše nije ni sad nešto spektakularno
nas najviše je.be što mi iz 3 šuta na gol primimo 2 gola
ima malo i njegove krivice tu (logika, dobar golman mora nekad i vaditi tim) ali većinom je to do ove linije ispred njega, pa i one još prije nje
ma nije on krivac direktno za 90 % primljenih golova ali jebi ga nama kao najvecem klubu u drzavi treba golman koji te moze izvaditi kad je gusto ....i prelomiti utakmicu ....ne znam neko je gore napisao da kao sampionu golman ti mora donijeti toliko i toliko bodova....e to je nas problem sa Vecoom a on ne napreduje ima i loseg trenera ,losu odbranu i on se tu uklopio....primjer kad ti golman donese bodove je ona tekma u Tuzli prosle sezone..
Veca brani sasvim dobro, pa spasio nas je poraza protiv Slobode, zaboravljate mozda da je onaj Zec izasao sam 1 na 1 sa Vecom, a i prije toga kadnisu htjeli izbaciti loptu izletise 1 na 1 i opet super refleksom odrbani, a bio je i ofsajd na kraju tu, uglavnom unazadile su ga one gluposti, ali doci ce on na svoje uz savjete Slavke..

dimitrijevic

pon nov 07, 2016 1:52 pm

Vidi stvarno odose u Medjugorje hahahahahaha
Pitarluk preslikan ! Oni imali Benku, mi Miru..doduse kod njih se smije psovat igracima jer navijaci ne uzimaju dresove od igraca i miraz uprave za mir u kuci. Mislim nije bas navijaci, ali hajde...
Ovi sto su blizi Bekricu i Kosoricu nek pitaju hoce li se pjevat ako uzmemo bod u Vitezu " vi pijete, a ponekad i duvate" u svlacionici poslije tekme ? Hocemol se postavit za nulu protiv Kokota, Holeta i onog crnje sto svaku kiksa na golu? Ako udje u igru prije sezdesete hocel biti statusa na fejsu? Smije li se zamjeniti Krizman? Hocel Ugi igrat kao zadnju tekmu, a to je srcano i mocno kao Gatuzo? Hocel u petak prije tekme izac Kosoric s porukom kako nema sabotaze i kako dok je on kapiten svi ce ginut? Jel Jahic spreman? Jel Celo odlucio krenuti na nulu, a gore sta uradimo? Hoce li sutra na predstavljanju Zebe reci da nismo od titule odustali?

Joj Zeljo nikad veci debili poslije rata nisu za tebe igrali. Sto je najgore sve im placeno, sve redovno, svi podrsku imaju....
Mirza Rascic !

Vrag

pon nov 07, 2016 1:54 pm

salle86 je napisao/la:šta misliš koliko može opstati firma koja ulaže miliona a ima prihod pola ?
ne može
željo je radio na principu restorana koji kupuje skupe namirnice te pravi hranu za koju ne zaradiš ni pola od onoga što si uložio
mušterije zadovoljne ali kad se sumira naj.ebo je vlasnik
:D :D

cikazubo
Kontakt:

pon nov 07, 2016 2:04 pm

Sto se tice nase ekipe, meni nekako djeluje kad padne prvi go nije bitno dali ga mi ili protivnik kod nas u glavama vec kraj utakmice, kad primimo gol moral je 0 i odma halali povoljan rezultat, a kad zabijemo odma se prepusta lopta protivniku, znam da Slavko prica o njemackom mentalitetu, kako treba trpati kolko se moze, al kod nas je to ravno nuli, ova trenutna ekipa definitivno nema srca.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2016 2:19 pm

Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

@goodison
odustajem

1,4 je kamata na porez, to je otpisano, ostalo 1,2 miliona

Ali si zato imao titule, evrope, transfere znaci nisi bacio pare nego si ulozio, a sada si bukvalno bacio
i na onom sam zaboravio trenere Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic+Ljeljak
Pa jesmo bacili ali kad je dolazio zahirovic bekric i slicni nismo tako mislili da smo bacili. Uprava nek se snadje kako ce obezbjediti pare za ekipu necu oko toga da se sikiram

Sent from my C5303 using Tapatalk

Republika
Kontakt:

pon nov 07, 2016 2:20 pm

Očekuje se i zvanični poziv koji bi navodno trebao stići već tokom dana

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/miro ... nici/70734" target="_blank

FKZ1921
Kontakt:

pon nov 07, 2016 2:21 pm

salle86 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
BACITI
ostlao nikako

@goodison
odustajem

1,4 je kamata na porez, to je otpisano, glavnica 1,2 miliona
230,000 je vraćeno, to je 23 mjesečne uplate

Imamo zvanicne informacije iz kluba koje govore o prihodima i rashodima za 2015.g,placenim porezima i doprinosima za prvih 8 mjeseci 2016.g i to je dovoljno za znati okvirnu matematiku za 2016.g.

Jaozinho22

pon nov 07, 2016 2:25 pm

dimitrijevic je napisao/la:Vidi stvarno odose u Medjugorje hahahahahaha
Pitarluk preslikan ! Oni imali Benku, mi Miru..doduse kod njih se smije psovat igracima jer navijaci ne uzimaju dresove od igraca i miraz uprave za mir u kuci. Mislim nije bas navijaci, ali hajde...
Ovi sto su blizi Bekricu i Kosoricu nek pitaju hoce li se pjevat ako uzmemo bod u Vitezu " vi pijete, a ponekad i duvate" u svlacionici poslije tekme ? Hocemol se postavit za nulu protiv Kokota, Holeta i onog crnje sto svaku kiksa na golu? Ako udje u igru prije sezdesete hocel biti statusa na fejsu? Smije li se zamjeniti Krizman? Hocel Ugi igrat kao zadnju tekmu, a to je srcano i mocno kao Gatuzo? Hocel u petak prije tekme izac Kosoric s porukom kako nema sabotaze i kako dok je on kapiten svi ce ginut? Jel Jahic spreman? Jel Celo odlucio krenuti na nulu, a gore sta uradimo? Hoce li sutra na predstavljanju Zebe reci da nismo od titule odustali?

Joj Zeljo nikad veci debili poslije rata nisu za tebe igrali. Sto je najgore sve im placeno, sve redovno, svi podrsku imaju....
Ovaj post da se stavi u seharu! Jedan od najkvalitetnijih u zadnje vrijeme. :) Svaka čast brate,realno bez dlake na jeziku.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

pon nov 07, 2016 2:25 pm

Stevanovic sa repkom !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

pon nov 07, 2016 2:28 pm

Treba napraviti jednu prijateljsku sa našim juniorima (možda ih samo pojačati sa Stevanovićima) da ih djeca natrpaju a usput dobro nalupaju, možda bi se poslije toga i desile neke konkretne promjene.

Slavkin njemački mentalitet je da se dvojica trojica naših dodaju a ostali navijaju za njih i aminaju da im prođe to što su naumili, e yebem ti i fudbal pa tačno se ponekad uhvatim u razmišljanju da vratimo neke naše asove iz penzije i da sa nekim mini pripremama izađemo na megdan svim ekipama PLBIH i da usput pokažu ovim zvjezdicama kako se igra lopte, ili to ili juniore ubaciti ja ne vidim izlaz ni napredak sa ovim trenutnim igračima. Stid me ko je kapiten i kako je frajer lohotan na terenu.

Kako ih više nije stid, pa kakve su to pickice od igrača ni sa onim fudbalerkama SFK čini mi se ne bi mogli izaći na kraj. Možda bi Slavko i tu išao na bod.

Dimitrijević u elementu, bravo :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava