I onu skupstinu treba razjebati,svi dali podrsku i nakon 2 mjeseca,cirkulišu naka pisma u jako losem trenutku za klub,sta ti je sujeta.
Dodje mi da na slijedecoj skupstini pošiljaocu uguram u neku stvar
Ako si mislio na mene, onda griješiš. Amar Osim je bio član Upravnog odbora Kluba i u tom periodu su "nađeni" novi dugovi cca 2,8 mil KM. Kao član upravljačkih struktura Kluba snosi dio odgovornosti za novonastali dug.sergejevic je napisao/la:Ovaj iznad od Amara napravi Al Caponea. Nije ti Amar napravio taj dug, to je nastalo u onom crnom peridodu izmedju njegova dva mandata. Pitanje je da li bi on to prihvatio? Pitanje je isto da li ovi tako rade?
Dodje vakat da ne smijes biti tuzan nakon poraza Zelje, odmah si najgori navijac. Ocito treba platit kartu i jezik za zube da se ko ne uvrijedi.
Uslovna Grbavica za Evropu ali je ne mozemo izboriti. Gdje je razlika?
Zabrinjavaju sve otvoreniji i ucestaliji napadi na Amara i to je velika bruka.
Tvoj odgovor nije bio principijelnog karaktera...DANAN je napisao/la:@FKZ1921
Nema potrebe za nekakvim etiketiranjem.
I moj odgovor je bio cisto principijelnog karaktera.
Niko ne spori tvoje argumente da su Bajić i Amir prodati i da su donijeli lovu, ali ti si rekao da je dug nastao u vremenu dok Amar nije bio u Klubu, što ne odgovara činjenicama.sergejevic je napisao/la:Jako zanimljivo. 2.8 miliona km. Uvrsten Baja u prvi tim, iza njega Amir. Zarada od transfera preko dva miliona km. Da ne pricamo da su uz Memiju i Dadu jos u Evropskim utakmicama donjeli opet preko milion km. Pored toga ostao tada Memija kao jedan od najvecih talenata u drzavi, ali su ga uspjeli pokvariti. Dado takodjer, za njim Dzenis pa evo i Vedran, po ustaljenim procedurama necemo gledati Mujagica, Kemu, Zeru...
Mozea tu pricu prodavati djeci, ja vjerujem u argumente a u tvojim indirektnim podvalama ih ne nalazim. Mozemo sve baciti na papir i racunati.
Čekaj, da li to znači ako si prodao igrača i u klub donio iznose koje spominješ, onda je opravdano da trošiš kako hoćeš i praviš dugove netransparentno?sergejevic je napisao/la:Jako zanimljivo. 2.8 miliona km. Uvrsten Baja u prvi tim, iza njega Amir. Zarada od transfera preko dva miliona km. Da ne pricamo da su uz Memiju i Dadu jos u Evropskim utakmicama donjeli opet preko milion km. Pored toga ostao tada Memija kao jedan od najvecih talenata u drzavi, ali su ga uspjeli pokvariti. Dado takodjer, za njim Dzenis pa evo i Vedran, po ustaljenim procedurama necemo gledati Mujagica, Kemu, Zeru...
Mozea tu pricu prodavati djeci, ja vjerujem u argumente a u tvojim indirektnim podvalama ih ne nalazim. Mozemo sve baciti na papir i racunati.
Opusteno druze.Nema potrebe za tenzijama niti pokusajima etiketiranja.Forum je ovo iznose se misljenja.FKZ1921 je napisao/la:Tvoj odgovor nije bio principijelnog karaktera...DANAN je napisao/la:@FKZ1921
Dva obična navijača komentarisu neku aktualnu temu a ti ničim izazvan pišeš o nekom cirkularnom pismu. Dakle to nije principijelan komentar.
Da se razumijemo,ne interesuje me ko si,jesi li neki PR ni ciji...Takodje me ne interesuje to o čemu pišeš jer izlazi iz okvira onoga o čemu bi navijači trebali komentarisati.
Mi navijaci mozemo sta hocemo. Ponijelo nas je sve, sto je sasvim razumno. Mi smo se radovali, jer su u ova dva burna prelazna roka ipak dovedeni neki igraci koji su u svijetu naseg fudbala ipak neka poznata imena. To je znacilo da se nominalno pojacavamo. Sjecam se da je dosta bilo zadovoljstva i u tim raspravama nama je bilo drago da u klub dodje Sinisa Stevanovic koji je izdanak partizanove skole, za koju znamo da je izuzetno jaka i da dobijamo igraca na poziciji desnog beka koji ima iskustva u igranju i velikih utakmica u evropi a ujedno prije dolaska bio proglasen za najboljeg igraca novog pazara.storm_raider je napisao/la:Ma pazi, navijaci kao navijaci, mi imamo pravo na "luksuz" i da zanovijetamo i da gluposti pricamo i da trazimo Jahica i Bekrica. Nas vodi srce, a ne glava, i to treba shvatiti, jos pogotovo ovaj nas balkanski, brdoviti, narod. Ali, ljudi koji vode klub moraju razmisljati samo glavom, oni moraju znati kada poslusati navijace, a kada ne. Oni moraju biti spremni i na kritike zbog toga i to sve radeci samo ono sto je u interesu Zelje.
Dok iznosimo mišljenja nema nikakvih problema...DANAN je napisao/la:Opusteno druze.Nema potrebe za tenzijama niti pokusajima etiketiranja.Forum je ovo iznose se misljenja.FKZ1921 je napisao/la:Tvoj odgovor nije bio principijelnog karaktera...DANAN je napisao/la:@FKZ1921
Dva obična navijača komentarisu neku aktualnu temu a ti ničim izazvan pišeš o nekom cirkularnom pismu. Dakle to nije principijelan komentar.
Da se razumijemo,ne interesuje me ko si,jesi li neki PR ni ciji...Takodje me ne interesuje to o čemu pišeš jer izlazi iz okvira onoga o čemu bi navijači trebali komentarisati.