pon nov 07, 2016 8:33 am
Utakmica protiv Slobode nije bla loša. Iskreno po broju šansi trebali smo pobijediti, ali sta je - tu je, idemo dalje...
Mislim da ne trebamo govoriti kako nismo imali sreće, ja bih prije rekao nismo imali realizacije. Imati onakvu sansu u 33min(Krizman), ne moze se pripisati sreći, nego znanju. Ono sto me najviše brine, a to sam i u ranijim postovima pisao, svakako je činjenica, da mi ove sezone protiv boljih ekipa lošije igramo i nepobjedujemo (SA,ŠB,ZRI;SLO). Mislim da su nam te utakmice pravi test našeg i najbolji pokazatelj kvaliteta. Naravno ovim ne želim ni na koji način okriviti Petrovića za takvu situaciju, nego pričam o kvalitetu ekipe u globalu.
Što se tiče igrača protiv SLO:
Kjosevski dobar, imao je dobru intercenciju i pravovremeno istrčavanje u 90min, gdje nas je spasio poraza, kod gola nista nije mogao uraditi.
S STevanović po meni je uz M Stevanovica bio najbolji igrač na terenu. Imao je par odličnih prodora i nisam primjetio da je napravio neku veliku gresku.
Memija isto tako nije bio loš, ali je u prvom poluvremenu igrao slabo ofanzivno. Dobro je cuvao Subica, ali što se tiče centaršuta, tu je bio jako loš.
Bogičević odlično odigrao, iskusno, pametno. Volim kod njega način iznšenja lopte. Svaka čast, nakon duge pauze i neodigranih utakmica, da čovjek u onim godinama odigra onako dobru utakmicu je prava rijetkost.
Kosorić je bio po meni ispod prosjeka. Ono nije igra kakvu treba da pruza jedan kapiten. On treba da je vođa, da ekipa osjeti sigurnost, ono što on pokazuje daleko je od toga. Najgori je po piranju iznošenja lopte, imao je 4 ili 5 jeko loših proigravanja.
Blagojević po meni nije bio loš, bio je dobar. Puno je bio bolji nego u prošlim utakmicama. U sredini se najviše kretao. Imao je jedan jako loš pas u 89 min,, gdje je stvrio kontra napad protivničkoj ekipi.
Ugljesa je bio jedan od lošijih na terenu. Slabo kretanje, slab protok lopte, dule igra itd. Nije to to
Krizman je bio dobar, imajući u vidu da mu je ovo prvi put da igra na ovoj poziciji. U jednom trenutku je djelovao kao i izgubljen, jer očita je neuigranost ove ekipe. Onu priliku u 33.min je morao realizovati. Zasmetalo mi je najvise kod njega , ono ponašanje sredinom drugog poluvremena, kada je nešta dobacio klupi. Nakon toga kada je izmjenjen, drsko je otišao u svlačionicu. Jako loš potez i mogu reći da me iznenadio.
Stevanović- još jednom najbolji igrač lige i morao se nači na spisku protiv Grčke. Svaka čast ljudino
Lendric- je bio dobar, dobr se kretao i na kraju zabio gol. Ono što me nervira kod njega je svakako duel igra i mislim da dolaskom nekog kvalitetnog igrača na poziciji napadača on će preći na klupu.
Nikolić odigrao kako sam i očekivao. Ne može se od njega očekivati neko spektakularno izdanje. To je jednostavno tip igrača koji igra dobro kada igra cijela ekipa. Ne može se ocekivati da pravi neku razliku
Ovi sto su ušli(Bekrić, Secerovic)- možda bi bilo bolje da nisu
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.