Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 7:34 pm

Baš kontam bokačo to napisati za Šećerovića. Nema šanse da bi Slavko prešao preko toga i uvrstio igrača među 18 dva dana kasnije.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:38 pm

Hoce li ovo biti neka vrsta kao za bojkot?
Povezemo dva losa rezultata i odma neke teorije.
Je.bo to, sta se sa tim zamaramo, nase je da odmorimo ovaj vikend, i svi na kratki put ka Vitezu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:41 pm

exbabilon je napisao/la:Na osnovu cega su najavljivali onda zavrsetak istoka u ovoj godini, ne znam vise ni sta su nam obecavali.. Pa bice i jug iduce godine.. Bice, bice, kako nece... Javnost nahajcali protiv opcine, nacelnika, eto cim dozvola, sutradan tribina... Ako spojim dva i dva, zvuci mi kao da i njima odgovara da jos nema svih papira jer skupljaju pare jos... Nadam se da grijesim.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Pa da se sve radilo prema zakonu onda bi do kraja godine bio zavrsen istok ili smo mozda prespavali Koldzino krsenje zakona i blokiranje od strane sd?
Jos nam ni gradjevinsku nisu dali a neki prozivaju upravu sto se ne radi tribina :rofl1:
Da su izdate sve potrebne dozvole i da uprava nista ne radi u vezi toga, ja bih prvi rekao sta je problem, sto ne pocinju radovi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:43 pm

Koga ce uvrstiti kao zamjenu za zadnjeg veznog ako nece njega ? Ali ne vjerujem da bi ga ubacio da igra. Jahic mi je sumnjiv. Svaku skoro je bio na klupi,a odjednom Bogicevic da igra. Sve u svemu igraci koji nam ne mogu pomoci jedino mogu odmoci. Ko ce mu ga znati vise sta se desava u nasem klubu.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

kome ti možeš razumno prodavati projekat bez građevinske dozvole? samo bolesnicima pojedincima, a i njima na riječ i na dugom štapu. a nikome ko mora planirati, budžetirati sredstva, nijednoj ozbiljnoj firmi, a naročito ne budžetskim organizacijama.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned nov 06, 2016 7:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

Niko bojkot nije spomenuo kako ja vidim do sad, tako da ...
@Bocacio i @Hurmasica, i meni to nema smisla ali rekoh ono sto se prica. Naglasio sam da ne mora biti tacno, pa ne uzimajte zdravo za gotovo.
Mada ako cemo cjepidlaciti, za vrijeme Edisa su se i mnogo gore stvari presutile i gurale pod tepih. Mada Slavko ima neko ime, ne vjerujem da bi to dopustio sebi.

exbabilon
Kontakt:

Pa nema para kralju..od cega ces je pravit..

Okolele
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:44 pm

Plava Porodica je napisao/la:Hoce li ovo biti neka vrsta kao za bojkot?
Povezemo dva losa rezultata i odma neke teorije.
Je.bo to, sta se sa tim zamaramo, nase je da odmorimo ovaj vikend, i svi na kratki put ka Vitezu.
Bilderbeg,masoni,illuminati, novi svjetski poredak sve u jednom..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:48 pm

Nasa snaga se treba vidjeti u zajednistvu kada gubimo, a ne kada je sve lagano. Nemojte o teorijama zavjere, jer tu istine nema.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Format
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:48 pm

Istina je da je Sanel otisao u Grcku da sredi transfer i dobit se sporazumni raskid ugovora ako se uspije dogovorit dole,bio je sa Bajevicem i gledao neku utakmicu,danas mi njegov buraz pricao,pa bidjet cemo.

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:49 pm

praviće se makar se ništa ne skupilo, ima modus. ali namjenska sredstva ti nisi mogao ni početi ozbiljno skupljati bez dozvole, naročito imajući u vidu cijelu sagu oko dozvola i SD za koju je znao svako dovoljno upućen da bi uopšte razmatrao učešće u projektu. osim, kako rekoh, od bolesnika pojedinaca.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:51 pm

Dok je bila ona euforija oko sakupljanja novca, stolica, dok se renovirao zapad, parking radio tada je i uprava pretjerala pa rekla istok ce biti gotov do kraja 2016, radovi ce poceti u julu, augustu, a onda rekose da ce u 2017. poceti i jug, dok ce se za zapad ceakati neko/nesto.

Nisu valjda mislili da ce navijaci sakupiti 1. milion KM donacija, mozda cekali da ce neki investitor pasti sa neba ? Ili nisu racunali da ce doci do ovog spora sa SD-om, pa i opstinom (Koldzom), dozvolama.

Pa se sada ispostavilo da pored problema sa SD-om, dozvolama nema ni pola novca koliko treba, u međuvremenu su otisla dva clana uprave, jedan je Durakovic iz Unigradnje koja je dugo vremena glasila kao izvođac radova.

A onda su pred ovu sezonu spiskali dosta novca na ove levate od igraca, pa oni raskidi ugovora ... itd.

:(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:53 pm

ChWilla je napisao/la:praviće se makar se ništa ne skupilo, ima modus. ali namjenska sredstva ti nisi mogao ni početi ozbiljno skupljati bez dozvole, naročito imajući u vidu cijelu sagu oko dozvola i SD za koju je znao svako dovoljno upućen da bi uopšte razmatrao učešće u projektu. osim, kako rekoh, od bolesnika pojedinaca.
ne 'ebe izgleda ovdje niko ni 2 % šta ti pišeš :D

Čitajte ljudi malo ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Fatić Nermin
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:55 pm

Simpaticno je sto kad se desi neki rezultat, kojeg mozemo nazvati losim, svaki, ali svaki put se pocinje spinovat po forumu o dozvolama koje su gotove, i uskoro ce to sveta zvanicna objavit, a u posljednje vrijeme se i taj famozni gs poceo spominjat. Mislim da i nije neka furka vise bacat prasinu u oci nama, kad smo svakako izjebani k'o francuska sobarica. Imam i ja jednu insajdersku, istok ce vam se pocet gradit kad vidite ljude na istom da ga rade, a sto se tice gs, i on ce biti kada se isti dogovori...

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

storm_raider
Kontakt:

Format je napisao/la:Istina je da je Sanel otisao u Grcku da sredi transfer i dobit se sporazumni raskid ugovora ako se uspije dogovorit dole,bio je sa Bajevicem i gledao neku utakmicu,danas mi njegov buraz pricao,pa bidjet cemo.
Potvrdjujem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

FKZ1921
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:Osvjezili smo vama omiljenu temu na Historija Podforumu: viewtopic.php?f=70&p=123797#p123797" target="_blank

@FK1921, nismo jos dobili dozvolu.
Nisam napisao da smo dobili dozvolu...

Veteran1965
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:56 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/strucni-stab-po ... gom/16362/
Od ovog trenutka su naši igrači počeli ličiti na igrače s propuhom u glavi.
P.S. Veteran, je li za mene piće? Idemo gdje god ti želiš :D
Ma za obojicu..i tebe i onog šejtana :) al lične ponesite hahahah
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:56 pm

Format je napisao/la:Istina je da je Sanel otisao u Grcku da sredi transfer i dobit se sporazumni raskid ugovora ako se uspije dogovorit dole,bio je sa Bajevicem i gledao neku utakmicu,danas mi njegov buraz pricao,pa bidjet cemo.
Ja sam ga danas vidio

exbabilon
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:57 pm

Haj dobro onda, ja sutim ako je tako. A nek vrijeme pokaze sve..

MrRiccoli
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:58 pm

hajmo se mi okrenuti prema ove tri utakmice sto su ostale jer nam druge nema. Fkt mi je tesko ovo reci jer sam rekao mnogo puta dosad i nadao se da ce biti bolje, a ono nista. Kao sto kaze storm budimo zajedno kad ne ide, niko nas nije nadigrao ni Siroki ni Sloboda sto znaci da nisu bolji od nas. Neko kaze nemamo srece ja mislim da sreca nije problem vec jednostavno nemamo u glavi, a ako to u glavi popravimo ovoj ekipi ne treba remont ovoj ekipi ce trebati 2 dobra pojacanja

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.

Prijava