Pa da se sve radilo prema zakonu onda bi do kraja godine bio zavrsen istok ili smo mozda prespavali Koldzino krsenje zakona i blokiranje od strane sd?exbabilon je napisao/la:Na osnovu cega su najavljivali onda zavrsetak istoka u ovoj godini, ne znam vise ni sta su nam obecavali.. Pa bice i jug iduce godine.. Bice, bice, kako nece... Javnost nahajcali protiv opcine, nacelnika, eto cim dozvola, sutradan tribina... Ako spojim dva i dva, zvuci mi kao da i njima odgovara da jos nema svih papira jer skupljaju pare jos... Nadam se da grijesim.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Bilderbeg,masoni,illuminati, novi svjetski poredak sve u jednom..Plava Porodica je napisao/la:Hoce li ovo biti neka vrsta kao za bojkot?
Povezemo dva losa rezultata i odma neke teorije.
Je.bo to, sta se sa tim zamaramo, nase je da odmorimo ovaj vikend, i svi na kratki put ka Vitezu.
ne 'ebe izgleda ovdje niko ni 2 % šta ti pišešChWilla je napisao/la:praviće se makar se ništa ne skupilo, ima modus. ali namjenska sredstva ti nisi mogao ni početi ozbiljno skupljati bez dozvole, naročito imajući u vidu cijelu sagu oko dozvola i SD za koju je znao svako dovoljno upućen da bi uopšte razmatrao učešće u projektu. osim, kako rekoh, od bolesnika pojedinaca.
Potvrdjujem.Format je napisao/la:Istina je da je Sanel otisao u Grcku da sredi transfer i dobit se sporazumni raskid ugovora ako se uspije dogovorit dole,bio je sa Bajevicem i gledao neku utakmicu,danas mi njegov buraz pricao,pa bidjet cemo.
Nisam napisao da smo dobili dozvolu...storm_raider je napisao/la:Osvjezili smo vama omiljenu temu na Historija Podforumu: viewtopic.php?f=70&p=123797#p123797" target="_blank
@FK1921, nismo jos dobili dozvolu.
Ma za obojicu..i tebe i onog šejtanaEisenbahner1921 je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/strucni-stab-po ... gom/16362/
Od ovog trenutka su naši igrači počeli ličiti na igrače s propuhom u glavi.
P.S. Veteran, je li za mene piće? Idemo gdje god ti želiš
Ja sam ga danas vidioFormat je napisao/la:Istina je da je Sanel otisao u Grcku da sredi transfer i dobit se sporazumni raskid ugovora ako se uspije dogovorit dole,bio je sa Bajevicem i gledao neku utakmicu,danas mi njegov buraz pricao,pa bidjet cemo.