Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 3:46 pm

1921.ba je napisao/la:najgore sto on misli da je bitan i da je nekog briga za njegovo misljenje ali hajd...
U mnogim njegovim postovima sam znao naci i stvari sa kojima se slazem i prvi sam koji ga je branio kada je dobijao banove ali danas je pokazao ko je i kakav je. Koliko god se prije trudio da bude elokventan danas je otkrio da je isfrustrirani i nekulturni papak koji pati od kompleksa vise vrijednosti.. Sad mi je jasno ko je aldin i ko pise sa nekoliko naloga na onom forumu.. Ako moderacija ne stane u kraj ovakvom nacinu komunikacije i istresanju licnih frustracija ovaj forum je mrtav za mene..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Whisperer

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 3:54 pm

DANAN je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Na ovom forumu ne vrijedi ni pisati. Uz dužno poštovanje većina momaka koja piše, sve isprani mozgovi, samo pišu ono što im se šapuće pa se tako i Bog Alah Amar, ***** vam sunce, ovde pljuje i priča o nekakvoj pustoši. Niste pošteno ni sline brisali kada je Brko harao. 2009 kada se vratio, zatekao opremu za pola prvog tima, SVOJE pare kesama u klub upumpa!
Fuj! Ni ne zaslužujemo bolje!
Znaš kada će ovi napraviti i blizu nekog rezultata?
Znaš kada će napraviti rezultate koje Amar ima?
Nikad! Zapamtite ovo!
FINO SAM VAM GOVORIO!

A sada lobotomci fino bratu Željovcu hebite mater kako su vas i istrenirali, navikao sam.

Banujte me sa ovog jada, molim lijepo.

Hvala.
Nema Tebe ko sta banovati ovdje.To sto imas razlicito misljenje od vecine ne mora znaciti da trebas dobiti ban.Ne mozes ocekivati da neko klima glavom na tvoje pisanje.Jbg moras se znati izboriti sa tim jer ipak je ovo forum mjesto na kojem ljudi iznose svoja misljenja i stavove.
Nemas razloga da ovaj forum nazivas kojekakvim imenima jer za to nemas ama bas nikakvo uporiste.Ako ti to nesto znaci evo ja ti garantujem da ono ljudi sto ja znam ovdje ne pise ni pokakvim instrukcijama bilo koga iz kluba pa ni direktora kopanije Megamix malog Mi kako ga ti volis nazivati.
Na onome si forumu iskoristen da im dignes posjecenost,a moram priznati da ti je donekle i uspjelo.Sa 3 lika koja su do tada pisala popelo se na njih 8 sto je procentualno gledano ogroman uspjeh.
Sto se tice Amara.Moras i to shvatiti da je Amar sam izabrao ljude sa kojima ce suradjivati te 2009 godine i meni nikada nece biti jasno zasto je bas njih odabrao.Posebno kada se zna da malo prije toga imao i ponudu tadasnjeg predsjednika Faruka Telibecirevica da se vrati u klub koju je odbio.
Ovi isti ljudi su Amara vec poslije prve godine polako poceli "odjebavati" i jedan po jedan dizati sidro.Posebno poslije ponude gdje je Amar trebao da odluci gdje ce pare od Dzekinog transfera da idu.Njihov prijedlog je bio da se pocne sa gradnjom istoka dok je Amar odlucio da pare idu u ekipu.Kao sto rekoh poslije toga je poceo lagani egzodus pojedinaca.Danas kada ih pitas zasto su dopustili da Amar donosi svoje pare i odrzava klub u zivotu odgovor vecine je bio pa niko ga nije tjerao na to niti je iko to od njega trazio.Treba spomenuti i to da su upravo ti ljudi danas najveci protivnici ove uprave.Kud ces dalje kada ti bivsi predajednik i dugogodisnji clan skupstine u intervjuu za jedan portal izjavi da ne dolazi i da nece da dolazi na utakmice svoga kluba dok su ovi ljudi u upravi.
Oni sada Amara ocekuju ko ozeblo sunce jer kontaju da mogu preko njega da naprave neki opozicioni blok u skupstini kluba gdje ce pokusati da skinu ovu upravu.
Mije neko misljenje je da se to nece desiti jer Brko je jako mudar i pametan covjek kojeg mozes jednom u zivotu zayebati a dva puta nikako.Brko ima jako dobre rezone i sto se tice ove uprave.Cak sta vise koliko cujem od ljudi bliskih njemu u kontaktu je sa predsjednikom nadzornog odbora i odnos izmedju njih dvojice je jako dobar.
Moje neko razmisljanje je da sada kada je slobodan Brki treba ponuditi mjesto Sportskog direktora da popunimo i taj segment koji nam nedostaje a i da Amar nastavi tamo gdje je stao prije odlaska u Qatar.
Eh da se dotaknemo utakmice.Ovo nam juce nije trebalo nikako.Inamo ekipu bez muda,ekipu koja ne moze napraviti pritisak protivniku ma ko on bio.Ova ekipa nema vodju na terenu koji ce svojim primjerom ponijeti i dici ekipu kada ona padne.
P.s.@neandretalac ne zamjeri na malo duzem postu.
Ljudi jel vas dosta ba vise, Jel zeliite dobro svom zelji ? jel volite zelju svog ? dosta vas je vise postali smo ko pitari pa cak gori od njih - Prvo da dodju zujo i kompanija prvi ja nebi isao na te utakmice, nit vecina pravih navijaca, sta su to oni uradili do sad ? Ljudi nakon sinocnjeg kiksa misevi su izasli iz rupe da pljuju na rad uprave, i slavke- Podrzimo slavku i upravu, doce sve na svoje kad tad- Mnogi su jedva docekali kiks da slavku otjeraju, da postave Amara , Licno nemam nista protiv Amara, hvala mu za sve titule koje nam je donio-Sto rece @DANAN treba mu ponudit mjesto sportskog direktora, neka nastavi tamo gdje je stao kada je odlazio iz zelje, Po meni ne treba niko pomislja da slavku tjera, slavko nije krivac - zna se koje kriv kolovodja aco, veca, i dr koje treba nabit nogom u guzicu, vecina igraca zelje nezna da se nosi sa imenom kao sto je Zeljo-Jedini koji to dokazuje kolko znaci ime zeljo, je Miroslav Stevanovic njemu kapa do poda za svaki nastup u dresu naseg voljenog kluba. Zapamtite sve je prolazno al Zeljo je jedini vjecan .Puna podrska slavki da izvuce maximum sa ovom ekipom koliko god to moze, onda na zimu da napravi spisak sa pojacanjima, da nekolicinu rastjera i da se pruzi sansa nasim mladim igracima .,, VOLIM TE ZELJOO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:02 pm

viewtopic.php?f=64&t=394" target="_blank

glasajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sajo10
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:03 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Sta je sa Jahicem,sad ga vidim sepa frajer a satro se oporavio.
Ma najbolje bi bilo da se on i Bekric fino oproste na kraju sezone, ili da im se drasticno smanji plata za iducu sezonu. Jer nema svrhe na njih vise racunati ozbiljno sto zbog godina, sto zbog sporog fudbala. Steta, jer nam je svima ja mislim bilo drago kada su potpisali i vratili se na Grbavicu. Da se razumijemo, nisu jedini igraci za koje se nebi trebalo racunati za sezonu 2017/2018.

sajo10
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:05 pm

Neandertalac unosi nemir s ss.ba hahaha. Mora da je placenik! On se samo pojavi posle negativog rezultat Zelje. :D Tako da ga ocekujte u onu tamo nedjelju opet u slucaju da ne pobijedimo Vitez. Inace ako uzmemo 3 boda, imat ce novu sansu za pojavu posle Zrinjskog hahahaha. Joj frajera jest smijesan u pm. Pa nisi mogao bolji nick izabrati, bas si zaostao ko neandertalac.

slika
Ahh sto je lijeep, bubi majka hahahah :lol: :lol: :lol:

salle86
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:27 pm

Mene naš Željo podsjeća na ManUTD nakon odlaska Fergusona. Ulažu milione ali ni sjenka onog tima od prije.
Stari lisac je imao strategiju, od levata je pravio igrače za najveće domete.
Danas kupe najbolje igrače koje mogu dovesti ali rupe pa rupe. Dovedu Murinja i ni pedalj naprijed.
Jasno je da fali vođa na terenu, jasno je da fali pobjednički mentalitet.
To je to, preslikana situacija.
A recimo Klop dođe u Liverpul, prvu godinu rezultati onako. Evo već drugu neuporedivo bolje. To nam treba biti vodilja.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Manager2016

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 4:31 pm

1921.ba je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:vrati li se stara ekipa sa zujom u klub ja vise ne dolazio na stadion, neka ih bodri neandratalc i ostalih 200 likova
Tvoj sadasnji dolazak na stadion je svakako placen, tako da I razumijem zasto ovo govoris slikaslika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
doduse :shisha: :karanje:
Odakle da bi se Zujo vratio uopce? Ovi su imali sasvim dovoljno vremena da se izdignu iznad svake uprave i naprave odlican posao. Zasto to nisu uradili je njihova stvar!

storm_raider
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:39 pm

2 dana nisam bio tu. Udjem sada i imam sto da vidim. Koliko god da sam Neandertalca branio, zavrsio je sa ovim forumom.

Sto se tice utakmice, kasnije cu napisati nesto vise. Igrom sam zadovoljan koliko - toliko, rezultatom - nikako!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:43 pm

Ma neka i Zuje ako hoce da radi sa ostalima.. Treba okupiti sve jace ljude koji su spremni dati pare i raditi u interesu kluba.. Treba okupiti i one koji mogu pomoci na druge nacine..

rodrigo87
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:45 pm

Zuji treba zabranit da pridje platou na Grbavici

Manager2016

ned nov 06, 2016 4:46 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ma neka i Zuje ako hoce da radi sa ostalima.. Treba okupiti sve jace ljude koji su spremni dati pare i raditi u interesu kluba.. Treba okupiti i one koji mogu pomoci na druge nacine..
To bi idealno bilo. Koliko je to moguce i kolike su sanse, ja mislim vrlo male. Sujeta je tu u pitanju i nema nista od toga.

super1
Kontakt:

ned nov 06, 2016 4:54 pm

Manager2016 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ma neka i Zuje ako hoce da radi sa ostalima.. Treba okupiti sve jace ljude koji su spremni dati pare i raditi u interesu kluba.. Treba okupiti i one koji mogu pomoci na druge nacine..
To bi idealno bilo. Koliko je to moguce i kolike su sanse, ja mislim vrlo male. Sujeta je tu u pitanju i nema nista od toga.
iskreno mislim sa vracanjem zuje vracamo se opet u rezultate ekipe na terenu a kad im se ***** digne i odu valja vracati njihove nagomilane dugove

Whisperer

ned nov 06, 2016 4:58 pm

Vracanjem Zuje i Kozarica i njihove kampanije znacila bi za nas sve propast- cime su zasluzili ti ljudi da se vrat ili udju u klub? sta su konkretno napravili ili uradili za klub? osim gomilanja dugova - Ko god mislio da trebaju se oni vratit neka se zapitaju dal zaista zele dobro zelji :)

boccaccio
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:01 pm

Svi smo znali da ce jucerasnja utakmica biti jako teska. Mnogi od nas smo pisali ovde i razmisljali koliko je ovo vazna utakmica, koliko su tri boda potrebna, a kako nam do ove utakmice malo stvari ide na ruku, bojazan je bila apsolutno postojana da bi nesto moglo krenuti naopako. Od teskog terena, tuznog poraza u proslom kolu gdje smo morali uzeti tri boda, i gdje smo doduse odigrali dobro poluvrijeme koje smo morali krunisati i zabiljeziti pobjedu, znali smo da je Jagodic destruktivac, koji ce uciniti sve da uzme bod, cak je prije utakmice i za medije bio jako zanimljiv, pokusavajuci da napravi neku atmosferu koja nije sportska. Sve to nekako visi u zraku cijelo vrijeme.Pa se na kraju tako i pokazalo.

Stvarno smo prizeljkivali bar tu minimalnu pobjedu, od igre nisam ocekivao nista. Ali karma je kurva, cak sam ubijedjen kao i protiv Celika u Zenici, da su igraci ovaj put iskreno zeljeli pobjedu, trudili su se za nju, karma im je vratila prijasnji bezobrazluk.
Ne mozes ti pokusavati kad ti zelis. Za Zelju ti uvijek moras igrati srcem i igrati za pobjedu. I proslo i ovo kolo nam se jednostavno vratilo ono sto je bezobrazluk uradio protiv Viteza i jos na nekim utakmicama, kada tadasnji trener nije bio po ukusu.

Utakmica kao utakmica, losa, jalova, igra bez igre, tuzlaci losi, nisu se oznojili a uzeli nam dva boda. Da su bili prisebni, zabili bi i taj drugi gol na kraju, otisli bi kao pobjednici a da se nisu oznojili. Nisu zabili taj drugi gol samo iz razloga sto glavom nisu bili u tome, dosli su po ono sto su dosli i same ih je iznenadila mogucnost da jos jednom ni krivi ni duzni poentiraju.
Nasa ekipa je manje vise izgledala zbunjeno, kao protiv Viteza, Slavko je neke rokade pravio, po meni nerezonske, jer ne moze nespreman igrac igrati desetku i organizovati utakmicu. Krizman igra slabije ovih zadnjih par utakmica. Nema covjek kuveta. On je totalno nespreman, i ono sto bi on i pokusao i sto ima rezona u igri, nije bilo moguce ostvariti jer nema u plucima ono sto mu treba, noge su mu teske, vidi se kad trci, da on trci a da noge ne idu. Bez obzira sto je on kao igrac nama potreban na nekoj poziciji jer ima ono nesto lucidno u sebi, zna sa loptom sve i moze naci trenutak da on sam bude opasan ili da napravi nekog naseg igraca opasnim u sansi, trenutno nije igrac koji bi trebao uopste da igra zbog svoje nespremnosti. Sacekaj ga sa Zebom na sljedecim pripremama, spremi ga i daj ga da bude pojacanje kakvo je namjereno da bude. Ovako se ceka neki blistav trenutak, a on zabrlja jer razmislja bukvalno kako da prezivi na terenu i da ne padne u nesvijest. I dodje mu ta sansa u prvom pa ne poentira na prazan gol. Igracu poput njega to se jako rijetko treba desiti. Cista nespremnost. Ko je igrao lopte zna o cemu pricam.
Ipak, nema utakmice a da se on svojim instinktom ne nadje u gol sansi. Ono sto je pogadjao na pocetku, uradio je na svjezinu. Protiv Sirokog je dva puta mogao, i sada je mogao, ali nije to uradio kako treba.

Necu da ulazim u Petroviceve namjere, nacin razmisljanja. To cu analizirati kada dobije postene pripreme na raspolaganju. Pise se ovde mnogo o tome i koliko nam je on donio, da li je uopste moguce da to uradi bolje itd itd. Cak i da ne bi trebao biti nas trener.
@fczeljo je zaista argumentovano napisao mnogo stvari i detaljno analizirao Slavkin rad. Ne mozemo bjezati od nekih cinjenica. Ja bih samo pokusao da opravdam mnoge stvari tu sa samo jednom cinjenicom a to je da je Slavko kao i Kostic i Mulalic, zasluzio da ima svoje pripreme i da ih odradi sa svojom ekipom. Tada on neka trazi trule jabuke, jer ce mu glava zaista doci u pitanje ako on ne uspije ekipu da ukroti, a ovo sinoc je upravo licilo na ekipu koja je igrala protiv Viteza. Pa neka se sam sa sobom opet zapita, valjda ce naci odgovore. On ce morati imati svoj rezultat a kako ce to uraditi i sta on misli da ce trebati mijenjati, neka mijenja kroz svoje pripreme. Tek tada treba imati nekoliko svojih utakmica da bismo mi mogli uopste analizirati kako treba njegov ucinak. Ja sam nekako ubijedjen, da ce on donijeti korak naprijed ovoj ekipi, a da li cu se posuti pepelom vrijeme ce pokazati. Najmanje je to bitno da li sam ja u pravu ili nisam, mislim da bi svi trebali navijati za to da on ipak uspije, jer bi nam to donijelo trenersku poziciju koja je stabilna, a sa tom stabilnoscu i filozofija fudbala bi trebala napredovati i biti u mirnijem periodu kako bi se rezultat napravio. Mijenjanje ponovo donosi svasta nesto lose. To bar svi znamo. Nego trebamo navijati da on mozda neke stvari vec sada i uvidja i da mu treba zapravo da zavrsi ovih par kola kako bi kroz pauzu reagovao na neki drugi nacin. Vidjecemo.

Samo cu nakratko da se osvrnem u dvije recenice na ovaj placenicki forum. Ovo nije placenicki forum. Ovaj forum je pokrenut nakon niza radnji i nepravednih odluka drugog placenickog portala na kojem smo mi godinama bili. Ovde su dosla sva raja, cak i mnogi koji su davno prije prestali da pisu tamo. Svi su prepoznali sta se tamo desavalo u ono vrijeme i kako je to vrijeme odmicalo, sada kada pogledamo na taj portal i vidimo da ni jednu sekundu nismo pogrijesili. Spontan cin koji se desio vezan za raju koja je u dva dana dosla ovde i nastavila da se bavi druzenjem i pisanjem je sve osim placenicki. Nama ovde niko ne diktira sta cemo i o cemu cemo pisati, niko nam ne obecava kule i gradove, sami smo, nicije tekstove portala ne moramo ispravljati, nikome ne moramo dokazivati da li smo Zeljovci, pustili su nas da pisemo, uredjivacka struktura ovog portala nam se ne mijesa, Ovo nije ni po cemu i na bilo koji nacin placenicki forum, to mogu da pisu samo oni koji su tamo ostali iz nekih svojih razloga, u te razloge ne ulazim, svojim ponasanjem otamo stavili su nam do znanja da vise nismo dobrodosli, da im nista ne znacimo, bahatoscu su pokusali, kada su narasli kao portal da provode nad nama razne metode. Objavljivali su amaterski ono sto je bilo prema nama navijacima, igramo evropsku utakmicu a ne napisu nijedan clanak o Zelji, pitari su im iz pastete iskakali, promijenili su uredjivacku politiku kako su oni zeljeli i kako su bili placeni za to, tako da im ja od srca zelim sretan rad i sve najbolje, nikad im nista ruzno nisam napisao, svu im srecu ovog svijeta zelim. Neka pisu da smo placenici, to je potez vrijedan njihovog obraza, ja nemam nista protiv, ta nas prica dotaci ne moze. Nista osim mrznje i ne moze koliko cujem doci sa naseg lijepog bivseg foruma. Neka uzivaju.
Koliko smo ovde diktirani od strane bilo koga govore upravo ovakve rasprave poslije utakmice gdje su ekipa, trener i uprava mogli dobiti ogromne kritike i razlicitost u misljenju je apsolutno prihvatljiva. Raja pise o stvarima onako kako to vide, bude zucnih rasprava na razne teme i to je sve osim jednoobraznost. Ono u cemu smo ovde svi saglasni je upravo to da svi volimo Zelju. Razlicitost se odmjerava u onome kako vise sagovornika vidi razlicite nacine da Zelji bude bolje. Jedni kritikuju jedno, drugi kritikuju drugo, jedni pohvale jedno, jedni pohvale drugo i vodi se rasprava koja na kraju vrijedi necega sto se da procitati. Odlicnih analiza je ovde bilo poslije ove utakmice. Odlicnih tekstova o ljubavi prema Zelji bude. Odlicnih tekstova kritika na racun igraca, trenera, uprave kluba. Jako dobre analize. Jako dobre analize i sa stvarima koje nas sve cine sretnim. Hiljadu nas ima ovde i hiljadu razlicitih karaktera, starosnih dobi. Svi volimo Zelju. Sve smo, ali placenici nismo.

Masinovodja
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:03 pm

Kobiljar iz olimpika se mora dovesti!Ono je ljudi messi za nasu ligu,ko ne vjeruje nek pogleda danas snimak celik-olimpik i sve ce mu biti jasno!

Manager2016

ned nov 06, 2016 5:06 pm

Kad bi svima njima bio interes samo jedno, Zeljo, lahko bi oni radili svi skupa.

super1
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:06 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Vracanjem Zuje i Kozarica i njihove kampanije znacila bi za nas sve propast- cime su zasluzili ti ljudi da se vrat ili udju u klub? sta su konkretno napravili ili uradili za klub? osim gomilanja dugova - Ko god mislio da trebaju se oni vratit neka se zapitaju dal zaista zele dobro zelji :)
ponavljam,ovoj upravi treba dati podrsku do kraja sezone i stavit prioritete
1. igranje u evropi ove godine (nek uzmu kup) prezadovoljan cu biti
2.pocetak gradnje do kraja kalendarske godine i njegov zavrsetak do kraja takmicarske godine
3.guranje nasih omladinaca umjesto (secera,bekrica,jahica,lazica,nikolica,sinise) jer ovi nabrojani ne donose nikakvu prednost na terenu
4:dovesti najvise 4 igraca(zeba je medju ta 4)

Whisperer

ned nov 06, 2016 5:12 pm

super1 je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la:
ponavljam,ovoj upravi treba dati podrsku do kraja sezone i stavit prioritete
1. igranje u evropi ove godine (nek uzmu kup) prezadovoljan cu biti
2.pocetak gradnje do kraja kalendarske godine i njegov zavrsetak do kraja takmicarske godine
3.guranje nasih omladinaca umjesto (secera,bekrica,jahica,lazica,nikolica,sinise) jer ovi nabrojani ne donose nikakvu prednost na terenu
4:dovesti najvise 4 igraca(zeba je medju ta 4)
To je to. Uz to samo dodat da trebamo svi dati podrsku slavku koji je odlican trener :palacgore:

Pinkii
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:13 pm

Ako ne daj Boze izgubimo Evropu ove godine po meni bi svi trebali podnijeti ostavke od uprave do trenera. Ipak se nadam da cemo se nekako ugurati na drugo ili trece mjesto.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

ned nov 06, 2016 5:21 pm

Sinisu si bezveze stavio u ovu grupu a koliko je Slavko dobar trener sudice mu rezultat na kraju sezone..

Kada kazem "neka i Zuje i ostalih ako su voljni dati pare i raditi sa ostalima u interesu kluba" onda ne mislim neka i Zuje a ovi da idu.. Zasto ne bi mogli raditi zajedno ako misle da mogu i zele pomoci klubu? Govorim onako figurativno i ne mislim samo na Zuju, vise parafraziram.. Mislim na svakog privrednika, Zeljovca koji moze i zeli pomoci.. Mislim na svakog sportskog radnika ili nekog ko moze lobirati u savezu.. Meni su svacije pare i svacija pomoc dobro dosle..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava