Ko ih je doveo, nek im otpremnine placa.
Miroslave obuci plavi dres a ostali mars kucama!
Nema Tebe ko sta banovati ovdje.To sto imas razlicito misljenje od vecine ne mora znaciti da trebas dobiti ban.Ne mozes ocekivati da neko klima glavom na tvoje pisanje.Jbg moras se znati izboriti sa tim jer ipak je ovo forum mjesto na kojem ljudi iznose svoja misljenja i stavove.Neandertalac je napisao/la:Na ovom forumu ne vrijedi ni pisati. Uz dužno poštovanje većina momaka koja piše, sve isprani mozgovi, samo pišu ono što im se šapuće pa se tako i Bog Alah Amar, ***** vam sunce, ovde pljuje i priča o nekakvoj pustoši. Niste pošteno ni sline brisali kada je Brko harao. 2009 kada se vratio, zatekao opremu za pola prvog tima, SVOJE pare kesama u klub upumpa!
Fuj! Ni ne zaslužujemo bolje!
Znaš kada će ovi napraviti i blizu nekog rezultata?
Znaš kada će napraviti rezultate koje Amar ima?
Nikad! Zapamtite ovo!
FINO SAM VAM GOVORIO!
A sada lobotomci fino bratu Željovcu hebite mater kako su vas i istrenirali, navikao sam.
Banujte me sa ovog jada, molim lijepo.
Hvala.
Kontinuitet nema veze sa nasim zeljama vec je neophodan.. O Slavkinom trenerskom potencijalu mozemo suditi tek na proljece.. Cinjenica je da za vrijeme koje je proveo ovdje jos nije uspio napraviti "ekipu" od ove skupine, manje-vise, ufuranih sminkera.. Cast izuzetcima..Leon_Professional je napisao/la:Hocemo kontinuitet, hocemo titule a ovako se pise nakon 2 tekme u kojima nismo dobili.
Bravo, bravo...
Ovo stvarno nema smisla. Daj kljuc, stavi katance na klub, ne zasluzujemo nista bolje..
Kako vas nije stid?!
Laž broj jedan, nema te ko banovali jer iznosiš svoje mišljenje. Neka raja koja čita procijeni kako si licemjeran i neka se sjete svih banova jer sam razmišljao drugačije.DANAN je napisao/la:Nema Tebe ko sta banovati ovdje.To sto imas razlicito misljenje od vecine ne mora znaciti da trebas dobiti ban.Ne mozes ocekivati da neko klima glavom na tvoje pisanje.Jbg moras se znati izboriti sa tim jer ipak je ovo forum mjesto na kojem ljudi iznose svoja misljenja i stavove.Neandertalac je napisao/la:Na ovom forumu ne vrijedi ni pisati. Uz dužno poštovanje većina momaka koja piše, sve isprani mozgovi, samo pišu ono što im se šapuće pa se tako i Bog Alah Amar, ***** vam sunce, ovde pljuje i priča o nekakvoj pustoši. Niste pošteno ni sline brisali kada je Brko harao. 2009 kada se vratio, zatekao opremu za pola prvog tima, SVOJE pare kesama u klub upumpa!
Fuj! Ni ne zaslužujemo bolje!
Znaš kada će ovi napraviti i blizu nekog rezultata?
Znaš kada će napraviti rezultate koje Amar ima?
Nikad! Zapamtite ovo!
FINO SAM VAM GOVORIO!
A sada lobotomci fino bratu Željovcu hebite mater kako su vas i istrenirali, navikao sam.
Banujte me sa ovog jada, molim lijepo.
Hvala.
Nemas razloga da ovaj forum nazivas kojekakvim imenima jer za to nemas ama bas nikakvo uporiste.Ako ti to nesto znaci evo ja ti garantujem da ono ljudi sto ja znam ovdje ne pise ni pokakvim instrukcijama bilo koga iz kluba pa ni direktora kopanije Megamix malog Mi kako ga ti volis nazivati.
Na onome si forumu iskoristen da im dignes posjecenost,a moram priznati da ti je donekle i uspjelo.Sa 3 lika koja su do tada pisala popelo se na njih 8 sto je procentualno gledano ogroman uspjeh.
Sto se tice Amara.Moras i to shvatiti da je Amar sam izabrao ljude sa kojima ce suradjivati te 2009 godine i meni nikada nece biti jasno zasto je bas njih odabrao.Posebno kada se zna da malo prije toga imao i ponudu tadasnjeg predsjednika Faruka Telibecirevica da se vrati u klub koju je odbio.
Ovi isti ljudi su Amara vec poslije prve godine polako poceli "odjebavati" i jedan po jedan dizati sidro.Posebno poslije ponude gdje je Amar trebao da odluci gdje ce pare od Dzekinog transfera da idu.Njihov prijedlog je bio da se pocne sa gradnjom istoka dok je Amar odlucio da pare idu u ekipu.Kao sto rekoh poslije toga je poceo lagani egzodus pojedinaca.Danas kada ih pitas zasto su dopustili da Amar donosi svoje pare i odrzava klub u zivotu odgovor vecine je bio pa niko ga nije tjerao na to niti je iko to od njega trazio.Treba spomenuti i to da su upravo ti ljudi danas najveci protivnici ove uprave.Kud ces dalje kada ti bivsi predajednik i dugogodisnji clan skupstine u intervjuu za jedan portal izjavi da ne dolazi i da nece da dolazi na utakmice svoga kluba dok su ovi ljudi u upravi.
Oni sada Amara ocekuju ko ozeblo sunce jer kontaju da mogu preko njega da naprave neki opozicioni blok u skupstini kluba gdje ce pokusati da skinu ovu upravu.
Mije neko misljenje je da se to nece desiti jer Brko je jako mudar i pametan covjek kojeg mozes jednom u zivotu zayebati a dva puta nikako.Brko ima jako dobre rezone i sto se tice ove uprave.Cak sta vise koliko cujem od ljudi bliskih njemu u kontaktu je sa predsjednikom nadzornog odbora i odnos izmedju njih dvojice je jako dobar.
Moje neko razmisljanje je da sada kada je slobodan Brki treba ponuditi mjesto Sportskog direktora da popunimo i taj segment koji nam nedostaje a i da Amar nastavi tamo gdje je stao prije odlaska u Qatar.
Eh da se dotaknemo utakmice.Ovo nam juce nije trebalo nikako.Inamo ekipu bez muda,ekipu koja ne moze napraviti pritisak protivniku ma ko on bio.Ova ekipa nema vodju na terenu koji ce svojim primjerom ponijeti i dici ekipu kada ona padne.
P.s.@neandretalac ne zamjeri na malo duzem postu.