Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 4:02 am

Ko ih je doveo, nek im otpremnine placa.

Miroslave obuci plavi dres a ostali mars kucama!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Dzezvar
Kontakt:

ned nov 06, 2016 7:07 am

Neandertalac je napisao/la:Na ovom forumu ne vrijedi ni pisati. Uz dužno poštovanje većina momaka koja piše, sve isprani mozgovi, samo pišu ono što im se šapuće pa se tako i Bog Alah Amar, ***** vam sunce, ovde pljuje i priča o nekakvoj pustoši. Niste pošteno ni sline brisali kada je Brko harao. 2009 kada se vratio, zatekao opremu za pola prvog tima, SVOJE pare kesama u klub upumpa!
Fuj! Ni ne zaslužujemo bolje!
Znaš kada će ovi napraviti i blizu nekog rezultata?
Znaš kada će napraviti rezultate koje Amar ima?
Nikad! Zapamtite ovo!
FINO SAM VAM GOVORIO!

A sada lobotomci fino bratu Željovcu hebite mater kako su vas i istrenirali, navikao sam.

Banujte me sa ovog jada, molim lijepo.

Hvala.
Nema Tebe ko sta banovati ovdje.To sto imas razlicito misljenje od vecine ne mora znaciti da trebas dobiti ban.Ne mozes ocekivati da neko klima glavom na tvoje pisanje.Jbg moras se znati izboriti sa tim jer ipak je ovo forum mjesto na kojem ljudi iznose svoja misljenja i stavove.
Nemas razloga da ovaj forum nazivas kojekakvim imenima jer za to nemas ama bas nikakvo uporiste.Ako ti to nesto znaci evo ja ti garantujem da ono ljudi sto ja znam ovdje ne pise ni pokakvim instrukcijama bilo koga iz kluba pa ni direktora kopanije Megamix malog Mi kako ga ti volis nazivati.
Na onome si forumu iskoristen da im dignes posjecenost,a moram priznati da ti je donekle i uspjelo.Sa 3 lika koja su do tada pisala popelo se na njih 8 sto je procentualno gledano ogroman uspjeh.
Sto se tice Amara.Moras i to shvatiti da je Amar sam izabrao ljude sa kojima ce suradjivati te 2009 godine i meni nikada nece biti jasno zasto je bas njih odabrao.Posebno kada se zna da malo prije toga imao i ponudu tadasnjeg predsjednika Faruka Telibecirevica da se vrati u klub koju je odbio.
Ovi isti ljudi su Amara vec poslije prve godine polako poceli "odjebavati" i jedan po jedan dizati sidro.Posebno poslije ponude gdje je Amar trebao da odluci gdje ce pare od Dzekinog transfera da idu.Njihov prijedlog je bio da se pocne sa gradnjom istoka dok je Amar odlucio da pare idu u ekipu.Kao sto rekoh poslije toga je poceo lagani egzodus pojedinaca.Danas kada ih pitas zasto su dopustili da Amar donosi svoje pare i odrzava klub u zivotu odgovor vecine je bio pa niko ga nije tjerao na to niti je iko to od njega trazio.Treba spomenuti i to da su upravo ti ljudi danas najveci protivnici ove uprave.Kud ces dalje kada ti bivsi predajednik i dugogodisnji clan skupstine u intervjuu za jedan portal izjavi da ne dolazi i da nece da dolazi na utakmice svoga kluba dok su ovi ljudi u upravi.
Oni sada Amara ocekuju ko ozeblo sunce jer kontaju da mogu preko njega da naprave neki opozicioni blok u skupstini kluba gdje ce pokusati da skinu ovu upravu.
Mije neko misljenje je da se to nece desiti jer Brko je jako mudar i pametan covjek kojeg mozes jednom u zivotu zayebati a dva puta nikako.Brko ima jako dobre rezone i sto se tice ove uprave.Cak sta vise koliko cujem od ljudi bliskih njemu u kontaktu je sa predsjednikom nadzornog odbora i odnos izmedju njih dvojice je jako dobar.
Moje neko razmisljanje je da sada kada je slobodan Brki treba ponuditi mjesto Sportskog direktora da popunimo i taj segment koji nam nedostaje a i da Amar nastavi tamo gdje je stao prije odlaska u Qatar.
Eh da se dotaknemo utakmice.Ovo nam juce nije trebalo nikako.Inamo ekipu bez muda,ekipu koja ne moze napraviti pritisak protivniku ma ko on bio.Ova ekipa nema vodju na terenu koji ce svojim primjerom ponijeti i dici ekipu kada ona padne.
P.s.@neandretalac ne zamjeri na malo duzem postu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:29 am

a zašto je amar morao donositi svoje pare kesama? ko je to trebao raditi a nije?

isti oni koji su mu i poslije heartsa namazali dasku, u drugom mandatu ga ostavili da mora donositi svoje pare i bez para da se ozbiljnije napadne evropa - a u oba napisali svoja imena pored njegovih titula i prozvali se "legendama" kluba. a danas opet i koristeći njegovo ime i zasluge ruše, kao što su rušili i za vrijeme telibećirovića.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:33 am

da li je bekric dokazao sefu da nije ni za 15 minuta igre..sta se jos treba desit da neko drugi (citaj zeric) dobije prednost u odnosu na njega
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Jaozinho22

ned nov 06, 2016 9:33 am

Pa i Peco je desnjak kad vec pričate o famoznom lijevom krilu ljevaku,Veseli isto.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:43 am

Nisam ulazio na forum zadnja 24h al mogu pretpostaviti da se pisalo isto sto se pise posle svakog rezultata kojim nismo zadovoljni..

Sloboda se opet pokazala kao tvrd orah za nas.. Mi opet na dosta pozicija nekvalitetni i nonsalantni.. Po meni jedini koji mogu dobiti prolaznu ocjenu su Miro, Sinisa i Memija, mozda i Jovan za drugo poluvrijeme.. Ostali losi..

Nema se sta puno pricati.. Slavko ce imati opravdanja za kikseve sve do proljetnog dijela.. Ja cu do tada imati strpljenja ali cu onda ocekivati da ono njegovo "ja ja ja" pretoci iz rijeci u djela.. Na proljece opravdanja vise nema.. Mi bodovno, uprkos kiksu, nismo puno izgubili ali smo sebi nabili jos veci pritisak i imperativ u iducim utakmicama..

Ne treba vise govoriti "raspali Olimpik nam zabio dva gola" ili "ne mozemo raspalog Sirokog dobiti" ili "raspala Sloboda nam uzma bod", itd. jer i mi smo jos samo jedna u nizu raspalih ekipa, tj. ne mozemo se ni nazvati ekipom..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned nov 06, 2016 9:43 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:45 am

koliko god da glumi divu lendrić je zabio gol i namjestio zicer od čiste njihove lopte...dovoljno bar za prolaznu.

Tryg
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:49 am

Jel ba dosta vise Petrovicu trazenje alibija? Priznaj bolan vise malo svoju krivicu, sta vise svaljujes sve na igrace, teren, spremu i srecu.

Dvije utakmice ti se desava da primas gol iz 2 suta, a zbog toga sto si ti zabio jedan a da si zabio 2 ili 3 ne bi bilo tako. Dosta vise!

I jos nesto, teren je bio u ODLICNOM STANJU!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Okolele
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:51 am

Lendrić je odlican juce bio..On i Siniša izdominirali..Ali mozemo mi sad necemu svirati kad mi iz "karikiram" 3-4 mrtve prilike jedva jedan gol zabijemo ili nijedan kao protiv Širokog..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

ned nov 06, 2016 9:54 am

teren nije bio gori ni kad za kifle nismo imali. s rezultatom to nema veze jer bi bolji teren sigurno više odgovarao i ordagiću, subiću, zecu...

teteac8684
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:00 am

Daj sad opet Odovica, jedno 5 kola, pa da i njega popljujemo...pa onda vracaj Edisa da mu sve po spisku poslije 3 kola...pa onda mozda opet i Slavka...moze i Musa, njega nismo jos pljuvali...

Tryg
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:02 am

Na kakvim Zeljo igra, teren je bio u odlicnom stanju! Samo se u komsiluku osvrnut i sve ce ti biti jasno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

DZM13
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:05 am

Debela ubleho odlazi!!!!!
Nihad Đedović = izdajnik, SLAVKO PETROVIC == UBLEHAS
MT33 - Prvi Bosnjak u NBA
"...ko ne slusa pjesmu, slusat ce oluju..."
https://www.youtube.com/watch?v=asm17vZaAOg - ...lijepa Azro, lijepa Azro, svud po svijetu trazim te...

shzna
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:11 am

DZM13 je napisao/la:Debela ubleho odlazi!!!!!
:klanjase2:

Bravo "navijači", bravo! :klanjase2:
1987

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:14 am

Hocemo kontinuitet, hocemo titule a ovako se pise nakon 2 tekme u kojima nismo dobili.
Bravo, bravo...
Ovo stvarno nema smisla. Daj kljuc, stavi katance na klub, ne zasluzujemo nista bolje..

Kako vas nije stid?!

Pinkii
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:24 am

Svasta smo pisali sinoc. Pomaka otkad je dosao Slavko nema. Pobijedili smo utakmice koje smo morali. Nismo uspjeli pobijediti nijednu "veliku" ekipu. Sve je krenulo lose od one pauze pred derbi. Do tad smo kao nesto "igrali" poslije cista 0. Strpljenja za Slavku imam sve manje,ali cekam proljetni dio. Igraci su izgubili moje povjerenje. Bezobrazluk se ne smije trpiti. Izlaz ne vidim trenutno. Vitez mi moramo pobijediti. Vjerujte mene je strah te utakmice, a kamo li one u Mostaru. Samo da je uzeti 7 bodova iz ove 3 tekme ili najmanje 6. Sto se tice ove mini pauze tu ne mogu ocekivati pomak jer poslije svake pauze mi jos losiji, ako moze gore od ovog trenutnog. Od pocetka polusezone tj. od ljeta postali smo cirkus od kluba. Podatak da je na prvom treningu bilo 30 i nesto igraca sve gori i jos neki tad nisu dosli. Mrtvi prosjek lige smo i treba se pripremiti na sve moguce rezultate za naredne utakmice.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2016 10:24 am

Leon_Professional je napisao/la:Hocemo kontinuitet, hocemo titule a ovako se pise nakon 2 tekme u kojima nismo dobili.
Bravo, bravo...
Ovo stvarno nema smisla. Daj kljuc, stavi katance na klub, ne zasluzujemo nista bolje..

Kako vas nije stid?!
Kontinuitet nema veze sa nasim zeljama vec je neophodan.. O Slavkinom trenerskom potencijalu mozemo suditi tek na proljece.. Cinjenica je da za vrijeme koje je proveo ovdje jos nije uspio napraviti "ekipu" od ove skupine, manje-vise, ufuranih sminkera.. Cast izuzetcima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

krajisnik87
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:32 am

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

pintol_TM87
Kontakt:

ned nov 06, 2016 10:35 am

bit ce bolje ljudi moji, gore ne moze :)

Neandertalac

ned nov 06, 2016 10:36 am

DANAN je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Na ovom forumu ne vrijedi ni pisati. Uz dužno poštovanje većina momaka koja piše, sve isprani mozgovi, samo pišu ono što im se šapuće pa se tako i Bog Alah Amar, ***** vam sunce, ovde pljuje i priča o nekakvoj pustoši. Niste pošteno ni sline brisali kada je Brko harao. 2009 kada se vratio, zatekao opremu za pola prvog tima, SVOJE pare kesama u klub upumpa!
Fuj! Ni ne zaslužujemo bolje!
Znaš kada će ovi napraviti i blizu nekog rezultata?
Znaš kada će napraviti rezultate koje Amar ima?
Nikad! Zapamtite ovo!
FINO SAM VAM GOVORIO!

A sada lobotomci fino bratu Željovcu hebite mater kako su vas i istrenirali, navikao sam.

Banujte me sa ovog jada, molim lijepo.

Hvala.
Nema Tebe ko sta banovati ovdje.To sto imas razlicito misljenje od vecine ne mora znaciti da trebas dobiti ban.Ne mozes ocekivati da neko klima glavom na tvoje pisanje.Jbg moras se znati izboriti sa tim jer ipak je ovo forum mjesto na kojem ljudi iznose svoja misljenja i stavove.
Nemas razloga da ovaj forum nazivas kojekakvim imenima jer za to nemas ama bas nikakvo uporiste.Ako ti to nesto znaci evo ja ti garantujem da ono ljudi sto ja znam ovdje ne pise ni pokakvim instrukcijama bilo koga iz kluba pa ni direktora kopanije Megamix malog Mi kako ga ti volis nazivati.
Na onome si forumu iskoristen da im dignes posjecenost,a moram priznati da ti je donekle i uspjelo.Sa 3 lika koja su do tada pisala popelo se na njih 8 sto je procentualno gledano ogroman uspjeh.
Sto se tice Amara.Moras i to shvatiti da je Amar sam izabrao ljude sa kojima ce suradjivati te 2009 godine i meni nikada nece biti jasno zasto je bas njih odabrao.Posebno kada se zna da malo prije toga imao i ponudu tadasnjeg predsjednika Faruka Telibecirevica da se vrati u klub koju je odbio.
Ovi isti ljudi su Amara vec poslije prve godine polako poceli "odjebavati" i jedan po jedan dizati sidro.Posebno poslije ponude gdje je Amar trebao da odluci gdje ce pare od Dzekinog transfera da idu.Njihov prijedlog je bio da se pocne sa gradnjom istoka dok je Amar odlucio da pare idu u ekipu.Kao sto rekoh poslije toga je poceo lagani egzodus pojedinaca.Danas kada ih pitas zasto su dopustili da Amar donosi svoje pare i odrzava klub u zivotu odgovor vecine je bio pa niko ga nije tjerao na to niti je iko to od njega trazio.Treba spomenuti i to da su upravo ti ljudi danas najveci protivnici ove uprave.Kud ces dalje kada ti bivsi predajednik i dugogodisnji clan skupstine u intervjuu za jedan portal izjavi da ne dolazi i da nece da dolazi na utakmice svoga kluba dok su ovi ljudi u upravi.
Oni sada Amara ocekuju ko ozeblo sunce jer kontaju da mogu preko njega da naprave neki opozicioni blok u skupstini kluba gdje ce pokusati da skinu ovu upravu.
Mije neko misljenje je da se to nece desiti jer Brko je jako mudar i pametan covjek kojeg mozes jednom u zivotu zayebati a dva puta nikako.Brko ima jako dobre rezone i sto se tice ove uprave.Cak sta vise koliko cujem od ljudi bliskih njemu u kontaktu je sa predsjednikom nadzornog odbora i odnos izmedju njih dvojice je jako dobar.
Moje neko razmisljanje je da sada kada je slobodan Brki treba ponuditi mjesto Sportskog direktora da popunimo i taj segment koji nam nedostaje a i da Amar nastavi tamo gdje je stao prije odlaska u Qatar.
Eh da se dotaknemo utakmice.Ovo nam juce nije trebalo nikako.Inamo ekipu bez muda,ekipu koja ne moze napraviti pritisak protivniku ma ko on bio.Ova ekipa nema vodju na terenu koji ce svojim primjerom ponijeti i dici ekipu kada ona padne.
P.s.@neandretalac ne zamjeri na malo duzem postu.
Laž broj jedan, nema te ko banovali jer iznosiš svoje mišljenje. Neka raja koja čita procijeni kako si licemjeran i neka se sjete svih banova jer sam razmišljao drugačije.

Laž broj dva. Naravno da imam razloga. Da se još jednom prisjetimo prelaska, isceniran, organiziran, smišljen. Sve bilo spremno, zar ne ;) Imaju postovi koji svjedoče, od zakkuhavanja zbog stresa iz Turske do slučajnih domena, organizacije, moderatora itd. Danas je normala kada nema textualnog sa priprema.
Na stranu što su u tom vaktu na ss bili šupxi pa se lizali sa pitarima, orkestrirana akcija od par vas te desetine lažnih acc na ovom forumu svjedoči o namjeri da se uspostavi kontrola. Tajni forum također. Naš novi medijski sponzor je beznačajan portal, nebitan na medijskom nebu ali bitan jer se na njemu ima potpuna kontrola. Je li tako?

Laž br 3. Ja nisam iskorišten, ja sam otjeran. Jedini razlog zašto sam se registrovao jer želim mjesto na kome mogu pisati a da me ne banuju zato što se moje mišljenje nekome ne sviđa. Vi više nemate pojma kakvo drvlje i kamenje da svalite n mene kako bi me raja zamrzila i moje pisanje ne shvatila ozbiljno. Svjedoci smo, jesam li potkupljiv i koliko možete uticati na mene, čak i prijetnjama. Vi i svi ostali.

Laž 4. Ne želim ni komentarisati jer su činjenice šta se sve Amaru imputira, postoje ljudi i dokazi; rad protiv novog modela poslovanja. Je li tako Danan.

A stadion je skandirao;
Amar Amar Osim Osim!!!
Stotine puta.
Stidi se, kao stariji.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava