Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 05, 2016 2:18 pm

Drago mi je sto mnogi od vas dolaze na treninge i vide kako smijesno izgledaju napadi prvog tima jer na stoperskim pozicijama rezervi (najcesce) stoje Osmankovic i Kurtovic. Jedan tek izasao iz juniora, drugi tek usao u juniore.
Ne bih ulazio u ljudske kvalitete povratnika.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:19 pm

Okolele je napisao/la::kafa:

slika
:kafa:
slika
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:26 pm

Sto ste optimisticni sa tim tabelama. :ganja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Grbavica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:27 pm

Učlaniti se u FK Željezničar ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom u periodu od 9 do 17 sati. Subotom se u Klub možete učlaniti popunjavanjem prijavnice u Fan shopu, člansku karticu ćete dobiti na kućna vrata, a troškove poštarine će snositi Klub.
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

godrina
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:41 pm

nikad_izvini je napisao/la:
godrina je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
Pusi ga Jadranko, u potpisu Vedrane sramoto, dozovi se :skoljka: Hos' to udarat' nekoga ?

Da nisi fulio forum ? Njanje su prekoputa, isti profil likova ko i ti
Nisam ja haman nikad nikoga tukao, necu ni sada. Ti ako si lafo dobra vila pa ti svejedno sve svaka cast. Meni je malo krivo kad vidim da se neki igrac stavlja ispred kluba kojeg volim. Dao sam i ja puno za Zelju, i para i novaca i vremena i zivaca pa mi to ne daje za pravo da pljujem po Zelji, da narusavam ugled Zelje i da me dezurna vila brani ovdje.
Nisam nikakva dobra vila, zapravo slovim za pljuvača uprave :oops: kritikujem, ne libim se toga, ali onda imam razloge. Sada razloga za kritiku nema. Doveli smo lika koji je haman završio karjeru i dali mu ugovor na 2 ili 2,5 godine, vjerujem da je dobio ozbiljnu platu čim nije htio u OP ili neki vid raskida ugovora. Čovjek potpisao i nakon 6 mjeseci, "e, levatu noga ti je"

Bilo gdje, bilo kada, na bilo kojem poslu to ne prolazi. Ko bi se odrekao dobre plate, jer se nekom digao ***** da te otjera ?

Dao sam i ja para, učestvovao u raznoraznim situacijama, ali sebi ne dajem za pravo da pljujem igrače Želje kao što ti radiš ( Vedran, Bogičević ). Zanima me ko je slijedeći ? Imal neka naznaka ?

Smetaju ti ljudi, odeš fino na trening i jebeš im mater. Tako bi barem ja uradio. Ništa forumski potpisi, ništa forumsko prozivanje. Nema efekta, al nikakvog.
ma ja se ne zelim ovdje prepirati zbog lika kao sto je bogicevic.. ne znam tacno sve detalje oko toga tako da ne mogu sudit.. zar se on nije zalio sto je prebacen u drugi tim sto je imao treninge lude samo da ga se otjera.. potpisao si ugovor i moras raditi ono sto ti se kaze isto sto ja na poslu moram radit sto mi se kaze...nema veze i ako je sve on u pravu ne podnosim ga jednostavno sto je eto tu i sto zauzima mjesto momku za kojeg svi govorite da je dobar al da nema mjesta u ekipi jer je mlad, a stara konjina koji je los eto ima- apsurd
onda za vedrana imam pravo da iznesem svoje misljenje, a to je da je bio katastrofa los neko vrijeme sto i rezultati govori ( rezultati i njegovi reakcije).. sta trebam samo govorit da je med i mlijeko iako nije
i ti eto kazes da kritikujes na forumu, sto ne odes u kancelarije i ne kritikujes a ne ovdje na forumu. tako isto i ja imam pravo iznijet svoje misljenje i o vedranu i o ovom mazlumu..zivio i vozdra :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

boccaccio
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:52 pm

Razumljiva je ova diskusija, jer smo svjesni svega sta se desavalo ranije oko ovog igraca i potpuno je jasno da postoje razlozi za i protiv trenutnog povratka u tim Bogicevica. Ja sam tu nekako neutralan. Shvatam da kroz ogroman broj igraca koji je prodefilovao kroz Zelju u kratkom periodu, opet postoji potreba za jednim stoperom. Jahic je na tankom ledu, ne zna se da li moze ili ne moze, vise da ne moze, cim je donijeta ova odluka od strane Petrovica. Ja naginjem na varijantu da ipak treba poslusati sta struka kaze, a struka evo kaze da je potreban, vjerovatno kao back up igrac i u slucaju potrebe da moze doprinijeti rezultatima.

Mi ulazimo u dio komplikovanih utakmica, zahtjevnih i igracki i psiholoski i rezultatski potrebnih. Uci sa dva zdrava stopera u sve to jeste prilicno rizican potez. Bocca i Kosoric. Ako se jedan od njih povrijedi, ako budu zuti ili crveni kartoni, moze to donijeti dosta problema za zadnju liniju. Mali Kemo vjerovatno kroz ovakvu psiholosku igru ne moze da racuna na neke minute jos uvijek, a Jahic je nestabilan, moze se desiti da odigra svaku utakmicu bez povrede, a moze se desiti da se na njega uopste ne moze vise racunati. Usljed svega toga, potez Petrovica moze da se smatra i logicnim, jer tako dobijamo jednog igraca koji moze da zaokruzi potrebe zadnje linije, bar kao back up u slucaju kartona ili povreda. Mozemo biti za ili protiv sa moralne strane i to je u redu, mnogi ne zele da vide vise Bogicevica u nasim redovima, a mnogi i daju podrsku jer se sjecaju igraca iz sampionske Amarove ekipe. On je igrac koji poznaje ligu, poznaje okolnosti, poznaje klub i to sta klub trazi, i nekako Petrovic moze pronaci logiku u tome. Najbrze se Bogicevic od svih nekih ponovnih dolazaka na tu poziciju moze uklopiti u tim.

Petrovic ima svoju viziju, za kratak period on je uspio da vrati klub na kakav takav pravilan kolosijek. On u svojoj glavi ima svoje kalkulacije, racuna i analizira kako doci do sto vise bodova. Za sada se vidi da covjek svemu pristupa kvalitetno i temeljito. Ja bi bar tom pristupu dao podrsku ako ista.

I ne podrzavam pljuvanje igraca. Mada sam i sam na pocetku prvenstva bio ogorcen na kolektivan pristup i bezobrazluk igraca, jer nijedan navijac nece da trpi kada vidi neborbenost i opstu anemiju tima, opet, na stadionu treba dati podrsku, bez obzira na privatno misljenje. Zaista zastupam stav, da je u redu nekog igraca ne voljeti ili voljeti, ali privatno. Na stadionu, ti igraci igraju za naseg Zelju, i oni nose taj dres svetinje, treba to podrzati. Nista necemo dobiti od silnog psovanja i zvizdanja. To ne lici na nas, mi smo tu da dajemo podrsku.
Ja licno dakle smatram, da ovaj potez nije popularan, ali ga smatram logicnim kada igracki i poziciono posmatram nasu ekipu. Jos jedan nam stoper treba kao back up, a u trazenju nekoga ko bi opet dosao na tu poziciju, bolje je uzeti logicno rjesenje u Bogicevicu koji je tu proveo godine i za koga Petrovic smatra da moze jos nesto pruziti, pogotovo sto sam siguran da je to temeljito izanalizirao. Bar je Petrovic ostavio takav utisak, da mu se moze apsolutno vjerovati.

Vidjecemo. Vrijeme ce pokazati. Nama trebaju rezultati.

sajo10
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:53 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:jadranko ce biti 4.stoper, i dobice priliku samo kada prva dva stoper budu van stroja, a nadam se da se to nece desiti...
To i jäste bruda problem. Osmankovic je morao biti cetvrti stoper iza Ace, Bocce i Jahica... Ovo nije vijest za pohvaliti. Negativno sam iznenadjen... Ovdje mora da je Jahic povrijedjen duzi period ili Petrovic smatra da je dosta odsutan s vremena na vrijeme i zeli jos jednog stopera. Kako god, nadam se da ovaj povratak "optisanog" nece znaciti da Osmankovic vise nece biti ni na klupi a kamoli zaigrati..

Roberto Baggio
Kontakt:

sri okt 05, 2016 2:56 pm

FK Željezničar 1921

LARSSON
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:02 pm

E cuj on govorio da dovedemo memisevica, a 99% foruma govorilo, al haj ti dokazi njemu da ne mozemo dati pare kao groningen

salle86
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:23 pm

:zeljeznicar1:
arelinho je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Treba čekati da Kemo napuni 25 pa da bude treći štoper. Mlad je još za to
Prvo treba da dokaže da se može računati na njega, a ne samo zbog toga što je mlad stavljati ga u igru. :) Da je toliko kvalitetan kako se predstavlja na forumu on bi dobio već davno šansu.
Igrač se ne postaje na klupi, pa ni na treningu. Igrač pogotovo mlad da bi se školovao mora igrati, sticati iskustvo. Nije isto trenirati i igrati, nismo djeca.
Ja ću vjerovati da je Bogičević vraćen kako bi bolje financijski prošli nego da mu dajemo pare onako. Jer kvalitete i nema da bi morao igrati.
Ne kažem da je Kemo Maldini ali daj da ga vidimo, u mlađim kategorijama protiv renomiranih protivnika je igrao dobro, ima građu za štopera, pa daj da ga vidimo nekad. Nemojmo ponovo otpisivati nekog bez da i odigra par mečeva
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:26 pm

Je li ono Slavko reče da igramo sa Splitom prijateljsku dole?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:28 pm

Hurmasica je napisao/la:Je li ono Slavko reče da igramo sa Splitom prijateljsku dole?
Jeste.

jesu otisli oni na pripreme ?

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:28 pm

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Je li ono Slavko reče da igramo sa Splitom prijateljsku dole?
Jeste.

jesu otisli oni na pripreme ?
Hvala.

Jesu.

:mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:29 pm

vrbanjusa je napisao/la:Nas kolektivno jebe to što se svaka odluka (bilo koga u klubu) prispituje. Imali smo svi priliku da uđemo u strukture kluba. Prije izborne skupštine. I dan danas imamo priliku da budemo dio kluba. Non stop ponavljam, uzmeš 100 000 KM u ceker, pravac Grbavica, i budeš član uprave. Bez problema. Ali najlakše je srati i pričati, ne valja ovo, ne valja ono.
Psovati našem igraču bilo šta, meni je van svake pameti. Iako i ja imam igrača koji mi se ne sviđaju ni igrački ni ljudski (prvi kapiten) ne pomišljam da nešto opsujem. Kakav god da je naš je.
I ovo sa Bogijem, naš je. Možda mi nije drago ni pravo ali za 8 KM po utakmici mislim da niko pa ni ja nema pravo da psuje nekom nešto.
I kao što @nikad izvini reče, Slavko je sa Memijom dokazao da može svakog u život vratiti (iako sam i ja mislio da nema ništa od njega).
Tako da nakon svega viđenog i pročitanog nema smisla preispitivati bilo koju Slavkinu odluku. Na kraju krajeva niti bilo koga drugog.
Kako mene ta priča nervira malo je reći. Znači sad ako nemaš 100 hiljada nemaš pojma i šuti, ništa ne govori. Glupost neviđenih razmjera.
Jesu li svi ovi što su sad u klubu dali po 100 hiljada pa sve što rade treba prihvatiti kao idealno, jesmo li to klub prodali za tu siću.
Bogičević se pokazao kao konjina više puta, nema ni neki kvalitet da mu se gleda kroz prste. A vala ni uprava nije bezgrešna da im se aplaudira na svaki potez.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:29 pm

Ne treba sad Slavku ometati ako je odlucio da ga vrati nije ga on odstranio. I ja sam ubjedjen da Osmankovic nije potencijal, to je na kraju u Celo prepoznao. A ovom delegatu sto nas je tuzio svakako treba "pokloniti" salvu zvizduka ako dobije minute da odigra.

EdisMulalic
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:30 pm

Mnogi spominju Osmankovica, zasto ne igra, ne dobije priliku i sl. Po mnogim ispade, on Varane, a smijem se opkladit da 80% tih sto iznose takve komentare nikad momka pogledali nisu. Pa kod tri trenera nije dobio sansu, sad ispade oni svi budale. Hajd Mulalic.i Kostic nekako, ali Petrovic... Pa vidi on valjda da nije kvalitet, treniraju, igraju. Sad svi pametni, Celo lud. Mozda je on perspektivan, nesto i zna, zna sigurno, ali ljudi moji trenutno on nije kvalitet za Zelju. Bojim se da nikad nece ni biti, kad sa svojih dvadesetak godina nije uknjizio pisljivih 30 minuta igre, sta onda ocekujete? Volio bi i ja da on igra, rastura, da ga sutra unovcimo, ali ne moze na silu. Nije on to

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:30 pm

Minjore je napisao/la:Drago mi je sto mnogi od vas dolaze na treninge i vide kako smijesno izgledaju napadi prvog tima jer na stoperskim pozicijama rezervi (najcesce) stoje Osmankovic i Kurtovic. Jedan tek izasao iz juniora, drugi tek usao u juniore.
:palacgore: :palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:32 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Drago mi je sto mnogi od vas dolaze na treninge i vide kako smijesno izgledaju napadi prvog tima jer na stoperskim pozicijama rezervi (najcesce) stoje Osmankovic i Kurtovic. Jedan tek izasao iz juniora, drugi tek usao u juniore.
:palacgore: :palacgore:
To je mila majka za dvojac Toskas - Duraković na prvom/drugom treningu. Prava renesansa na terenu :mrgreen:

LARSSON
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:33 pm

Doći će valjda svakako još jedan na polusezoni. Taman kažu nek daju odriješene ruke petroviću, i kad se počne to raditi onda ipak mu nisu dali :lol:

vrbanjusa
Kontakt:

sri okt 05, 2016 3:36 pm

salle86 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Nas kolektivno jebe to što se svaka odluka (bilo koga u klubu) prispituje. Imali smo svi priliku da uđemo u strukture kluba. Prije izborne skupštine. I dan danas imamo priliku da budemo dio kluba. Non stop ponavljam, uzmeš 100 000 KM u ceker, pravac Grbavica, i budeš član uprave. Bez problema. Ali najlakše je srati i pričati, ne valja ovo, ne valja ono.
Psovati našem igraču bilo šta, meni je van svake pameti. Iako i ja imam igrača koji mi se ne sviđaju ni igrački ni ljudski (prvi kapiten) ne pomišljam da nešto opsujem. Kakav god da je naš je.
I ovo sa Bogijem, naš je. Možda mi nije drago ni pravo ali za 8 KM po utakmici mislim da niko pa ni ja nema pravo da psuje nekom nešto.
I kao što @nikad izvini reče, Slavko je sa Memijom dokazao da može svakog u život vratiti (iako sam i ja mislio da nema ništa od njega).
Tako da nakon svega viđenog i pročitanog nema smisla preispitivati bilo koju Slavkinu odluku. Na kraju krajeva niti bilo koga drugog.
Kako mene ta priča nervira malo je reći. Znači sad ako nemaš 100 hiljada nemaš pojma i šuti, ništa ne govori. Glupost neviđenih razmjera.
Jesu li svi ovi što su sad u klubu dali po 100 hiljada pa sve što rade treba prihvatiti kao idealno, jesmo li to klub prodali za tu siću.
Bogičević se pokazao kao konjina više puta, nema ni neki kvalitet da mu se gleda kroz prste. A vala ni uprava nije bezgrešna da im se aplaudira na svaki potez.
Svi bi da se pitaju a da ne mrdnu kurcem. E ne može tako. Ako misliš da si pametniji od ovih što su trenutno tu bujrum u klub i pomozi. Kako god možeš. Niko pomoć neće odbiti.
Slažem se da nisu bezgrešni, pokazali su da itekako znaju pogriješiti. Ali ko radi taj i griješi a ko ne radi ništa taj nema mogućnost da pogriješi.
Slavko je dokazao da zna šta radi, tako da ovaj njegov potez se mora podržati.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.

Prijava