Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 02, 2016 9:32 pm

Preimenujte temu u :
SDA vs Ostali (Opste diskusije )

gavran
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:33 pm

Veteran je napisao/la:Ovdje se navijači bave sa svim čime ne trebaju,a ono zbog čega i postojimo ( navijanje, ekipa, igra, treninzi, utakmice) se najmanje ili skoro nikako ne spominje. Ja fakat ne znam kako bi ovi mlađi pratili Želju nekada prije rata. Pa ja veze nisam imo ko je predsjednik, direktor, uprava naka....znao sam igrače i trenere i to je to. Odnosno kada kažem igrače, to je podrazumjevalo i juniorsku ekipu, jer smo mi gledali i te tekme, doduše samo u gradu Sarajevu. Danas bi da sve znaju, i ne samo to htjeli bi i da se pitaju, pa se Bože ljute ako se neko ne slaže sa njima, niđe veze. Yebo ba uprave, hajmo na tekmu, grla, dlanove, zastave i šalove, i za Želju navijat. Pogledajte malo klipove tekmi prije 30 godina...pa mi smo se većinom za neki opstanak borili i tavorili u sredini tabele, a Grbavica skoro pa puna uvijek, nije ispod 7-8 milja bilo. Pa u drugoj ligi nas je po 10 miljki dolazilo na tekme, a danas ko uvrijeđene mlade navijači, jedan loš rezultat ili igra i odmah nestanu, nešto lafo razočarani.
Ali zato znaju sjedit i po forumima tipkat do besvjesti, pretežno o glupostima, mahalskim, insajderskim, interesdžije, jedni za upravu, drugi za opoziciju, managere, po kafićima strategije razvijaju.
Ljudi ba okrenite se najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, i voljenom klubu, navijajte za Želju, ali na tekmama, bar na Grbavici ako ne idete na gostovanja. Pokažite tu ljubav, a yebo uprave, i bivše i sadašnje i buduće. Sve budu i prođu, samo Željo ostaje vječno....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo znali samo za Jelica
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Tryg
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:33 pm

Al sta Dzekson radi Mirandi ovo nisu istine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

gavran
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:34 pm

Minjore je napisao/la:Preimenujte temu u :
SDA vs Ostali (Opste diskusije )
Pusti nam dinu i da te nije alija
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 02, 2016 9:34 pm

chile je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja bi volio da zamjene uloge, nek ovi negoduju kad dobijemo a ovi nek brane kad izgubimo. To bi bilo idealno. Ja sam optimista nakon utakmice.
Brate vecina raje je optimisticna i to ne radi transfer politike, igraca i cega vec ne, vec razlog je Petrovic.
I pesimistima je jasno da covjek zna raditi posao i da s njim mozemo i trebamo samo naprijed ici i gledati.
Na derbiju da uzmemo podice se lagano i euforija.
Samo ce se onda cekati radnici na istoku i na stadionu do kraja prvenstva ce se traziti karta vise.
Ali losu transfer politiku niko ne moze ospiriti ili da vecinu Zeljovaca imenovanje pitara za glavnog skauta boli.
Ali sve to moze zasjeniti rezultat i ti dugo iscekivani radovi.

Sent from my Plavo Sokocalo
Ja koliko znam i kroz ljude koji ga poznaju dok nije bio skaut nas je i da su neki bili iznenadjeni tim. Covjeka ne poznajem pa ne mogu iz prve ruke.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:44 pm

jedino što prosječnom navijaču smeta su slabi rezultati. eto slavko je već postao pravi željovac...jašta je. nego je čovjek profesionalac, stručnjak i fanatik igre.

ćenan je za želju bio igrač utakmice u najubjedljivijoj pobjedi u derbiju poslije rata. kome tad nije smetao, ne vidim razloga ni sada da mu smeta ako nastavi raditi dobar posao.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned okt 02, 2016 9:45 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

chile
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:44 pm

Sve je moguce ali odnos njegov u dresu menstrualnih i kako je slavio golove i pobjede nad nama meni drugacije govori.
Niko sretniji od mene ako mi zacepi usta svojim radom i pokaze se kao pravi covjek za to mjesto.
Bar njegov rad bi trebao biti vidljiv.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

salle86
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:46 pm

Ma ja, bitno gdje je igrao, pa i za koga navija. A nije kako radi posao. Klasično balijski/naše, nek je moj pa kakav god da je
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:46 pm

Daj nam Ihtijarevica i Hurtica :shisha:

rodrigo87
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:47 pm

chile je napisao/la:Sve je moguce ali odnos njegov u dresu menstrualnih i kako je slavio golove i pobjede nad nama meni drugacije govori.
Niko sretniji od mene ako mi zacepi usta svojim radom i pokaze se kao pravi covjek za to mjesto.

Moras se sloziti da je do sada svoj posao odradio i vise nego korektno. Sto se mene tice, ako ovako nastavi, neka bude tu do kraja zivota.

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:48 pm

Dok mi u klubu nisu ratni zlocinci, dok se filozofija kluba nije oslanjala na blagoslovoljene rijecig psihologa gospodina Dabica, ja sam presretan, pa makar iz Tanguzije bio.Ako radi svoj posao kako treba, a do sada mi se cinj da upravo to i radi, ne vidim nikakvu smetnju da bude u klubu.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 02, 2016 9:56 pm

rodrigo87 je napisao/la:
chile je napisao/la:Sve je moguce ali odnos njegov u dresu menstrualnih i kako je slavio golove i pobjede nad nama meni drugacije govori.

Moras se sloziti da je do sada svoj posao odradio i vise nego korektno. Sto se mene tice, ako ovako nastavi, neka bude tu do kraja zivota.
Za Slavka i onog klinca iz lukavice slidam kapu.
Po meni treba sacekati kad pocnu igraci dolaziti i onda sud dati.
I nije bitno ko je i odakle je sve dok nije nosio dres jedinog naseg rivala.
To se nekad gledalo itekako.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

GoodisonPark
Kontakt:

ned okt 02, 2016 9:57 pm

"Loša transfer politika" se ne spominje kad se ubode sa Križmanom i Markovićem isto kao nekad sa Lendrićem i Stevanovićem (obojicom). isto kao da smo platili milione odštete za njih pa eto kao Bože dragi jesu nesposobni neki tamo ljudi. Kome nije jasno da je dovođenje slobodnog, za dž igrača mačak u vreći taj onda ne prati ovu ligu kroz njenu istoriju. To ti je kao kad kupuješ auto, odvezeš ti njega kod majstora i sve u redu (malo neke sitnice) a onda se iznenada počne kvariti i košta te debelo, a nekad potrefiš da te služi i radi ko singerica samo sipaj i vozi.

Niko nije radio iz loše namjere, svi pa i oni koji su odlučivali na dovođenju igrača (uvijek je tu bilo uključeno mnogo ljudi na procjeni) su navijači Želje a greške su sastavni dio tog posla. Da su uvidjeli gdje griješe jasno je bilo samim dovođenjem Petrovića i te greške će se u budućnosti vjerovatno svesti na neki mnogo manji procenat. Znači njima nije bio cilj hapati kroz transfere već su to radili iz dobre namjere za razliku od nekih prethodnika godinama unazad koji su vedrili i oblačili u klubu.

Inače je ova priča o transferima deplasirana i dolazi od nekih koji ne mogu da skontaju da titule na Grbavici nisu od Boga zapisane i nekad se mora dugo gaziti kroz mulj i blato da se dođe do cilja. U situaciji kada prošle upravljačke strukture nisu ostavile u amanet bukete ruža, blato kroz koje se i dan danas gazi je bila naša neminovnost.

Vezano za derbi, važno je mnogo da smo skinuli pritisak koji smo imali prošle derbije na Koševu (dugi niz bez pobjede) i sad možemo u tekmu uci hladni ko špricer i pružiti svoj maksimum. Inače očekujem i ogromnu podršku naših navijača, a i oni koji iz nekih razloga ne idu gore bi trebali razmisliti i preispitati svoju odluku. Mi možemo vrlo brzo doći u situaciju da pritisnemo Zrinjskog a i njima će onda biti teže igrati pod pritiskom dok je riječ pritisak za nas postala svakodnevnica a i to bi mogao biti vrlo bitan faktor kada dođe liga za prvaka.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

rodrigo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 02, 2016 10:01 pm

chile je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:

Za Slavka i onog klinca iz lukavice slidam kapu.
Po meni treba sacekati kad pocnu igraci dolaziti i onda sud dati.
I nije bitno ko je i odakle je sve dok nije nosio dres jedinog naseg rivala.
To se nekad gledalo itekako.

Shvatam sta zelis reci i potpuno te razumijem. Slicno razmisljamo. Medjutim, covjek je dobio priliku, te kao sto rekoh, za sada odradio korektan posao. Sta ce buducnost donijeti, vidjet cemo. Mislim da trebamo vjerovati, jer nije vrijeme da sumnjamo u sve i svasta.

1921.ba
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:02 pm

VIDEO/ FOTO: FK Radnik – FK Željezničar 1:2

http://1921.ba/video-foto-fk-radnik-fk- ... ar-12-2868" target="_blank

ko nije pogledao :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:03 pm

Nemoj da bude kakva kuknjava za cijene karata.
Standardno ce biti Jug cener, zapad petnaest.
Jug ce svakako biti pun, a na vama je i da nas dio za zapad popunimo i bice nas negdje oko 9-10 milja.
PROLIT CEMO IH!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:07 pm

Koji osjecaj ideš sa lavora nakon pobjede sve pjehe lagano, dođeš kući a oni kmeče na sudije :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:08 pm

E da mi je znati ko je pravo kuci otisao poslije onog derbija :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:09 pm

Plava Porodica je napisao/la:E da mi je znati ko je pravo kuci otisao poslije onog derbija :ganja:
Mi vjernici koji ne slavimo uz alkohol nego uz porodičnu atmosferu

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 02, 2016 10:10 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:E da mi je znati ko je pravo kuci otisao poslije onog derbija :ganja:
Mi vjernici koji ne slavimo uz alkohol nego uz porodičnu atmosferu
Postoje slavlja i bez alkohola, za "vas" vjernike.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava