Oteti ste htjeli ono sto je srcu milo,
prokleto je Sarajevo i uvijek je bilo !
Jel ovo neki novi Stilic u najavi?Kapiten je napisao/la:
i ove najmlađe selekcije imaju dresove kao prvi tim
Gazi kopile !Minjore je napisao/la:Oteti ste htjeli ono sto je srcu milo,
prokleto je Sarajevo i uvijek je bilo !
Koliko me sjećanje sluzi nismo zajedno pasli travu, niti ovce čuvali sa mi se tako obraćaš.Grbavica je napisao/la:A levata gluho bilo, ja se složim sa njegovim mišljenjem on i dalje nastavlja. Bože sačuvaj. Nauči da postoji i drugačije mišljenje koje nije identično tvom.
A sto si dosadan ? Jednom si vec odgovorio Grbavici, shvatili smo...nikad_izvini je napisao/la:Koliko me sjećanje sluzi nismo zajedno pasli travu, niti ovce čuvali sa mi se tako obraćaš.Grbavica je napisao/la:A levata gluho bilo, ja se složim sa njegovim mišljenjem on i dalje nastavlja. Bože sačuvaj. Nauči da postoji i drugačije mišljenje koje nije identično tvom.
Miran. Ponasaj se.
Prizva ga tipile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.
Dado je slina od igrača koja je imala neviđen broj prilika da dokaze koliko (ne)moze.LARS1921 je napisao/la:Hajmo malo o upravi o dadi.
btw. uskoro jedan boom
nikad_izvini je napisao/la:y
Dado je slina od igrača koja je imala neviđen broj prilika da dokaze koliko (ne)moze.LARS1921 je napisao/la:Hajmo malo o upravi o dadi.
btw. uskoro jedan boom
O upravi nećemo, nema potrebe, al treba prestati sa spinovima ko da smo prvi na tabeli, Istok se gradi pa ko biva "gdje ste sad pljuvaci"
Il da se privikavamo na niske standarde. Bježi nam Zrinski samo osam cipa, jeeeeeeee, ove sezone možda izborimo Europu, jeeeeeeeeeee. Biće Istok u Septembru, jeeeeeeeeeee.
Treba jebat' pitare na derbiju. To bi nam baš valjalo. Petrovic je BOG ( upravo, pušim vam ***** zbog takvog poteza ). Krizman i Markovic su pojacanja i to ozbiljna. Kome da ga poglabam zbog njih ?
Sad je dobar momenat11plavih'92 je napisao/la:Prizva ga tipile87 je napisao/la:Samo slabo kudimo nista losa transfer politika, nista legende, nista ljudi iz struke itd ili se ceka prvi los rezultat.