Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 10:58 am

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

alombardo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:59 am

U Čitluku sudija iz Gruda

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:01 am

Ma Čitluk i Grude stari rivali, to neprijateljstvo traje stoljećima :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:05 am

slika
:zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:09 am

Ima li neko full hd wallpapera za mobitel? Zvanicna aplikacija bi svakako trebala uvesti fan zonu za skidanje wallpapera, pjesama, itd.

Hvala Bogu pa me nije bilo ovih dana, nit sam citao, nit sam imao priliku gledati tekmu...

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:31 am

Navikao sam se na teške partije mog tima, tako da imam predstavu u glavi da ćemo mi i Brotnjo igrati neizvjesnu i tešku utakmicu... :r
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 11:37 am

sofronije je napisao/la:slika
Ne zaslužujemo gaslika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:40 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Navikao sam se na teške partije mog tima, tako da imam predstavu u glavi da ćemo mi i Brotnjo igrati neizvjesnu i tešku utakmicu... :r
zgadit cemo ih fudbal ili nogomet sa nepostojecim penalom u 97.minuti :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Leo Messi
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:42 am

Kad je utakmica jel u subotu ili nedelju

Hadzijalagic
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:42 am

Morzhy je napisao/la:
Ne zaslužujemo gaslika

Ja mislim da od kada je dosao niti jednom nije dobio ovacije sa tribina i cuo kako navijaci skandiraju njegovo ime a konstantno je nas najbolji igrac.. Mozda mu i ne treba skandirati jer se ovaj zuti pokvario kako smo mu pjesmice poceli pjevati :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:45 am

Leo Messi je napisao/la:Kad je utakmica jel u subotu ili nedelju
Na rezultatima pise nedjelja 19:00.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

godrina
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:58 am

Hadzijalagic je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Ne zaslužujemo gaslika

Ja mislim da od kada je dosao niti jednom nije dobio ovacije sa tribina i cuo kako navijaci skandiraju njegovo ime a konstantno je nas najbolji igrac.. Mozda mu i ne treba skandirati jer se ovaj zuti pokvario kako smo mu pjesmice poceli pjevati :mrgreen:
I ja svo vrijeme o tome mislim. Treba mu dati do znanja da nam je drag, da se cijeni njegova borba i znanje.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Neandertalac

pon sep 19, 2016 11:59 am

ChWilla je napisao/la:i kako se to rješava? ili platiš ili dovedeš jačeg kabadahiju. a na lijepe teško...
Rekao sam ja kako se rjesava.
Stavis osobu koja je u fudbalu 50 godina, mangupa, Zeljinog covjeka, legendu, stavis ga ispred kluba.

On te pogleda i pita; je li ovo penal?
Npr, ova situacija protiv Mladosti.

Stisni pa njemu reci da nije.
Da ne govorim trojici cetvorici takvih.

Sale@ Tu je to negdje sa razmisljanima, nisu u detalje ali sustinski jako slicna.
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 11:59 am

Skandirali su mu ja mislim jednu utakmicu ali ne sjećam se tačno koja je bila. Mada kako igra i kako se odnosi prema dresu svetinje, zaslužuje on mnogo više.

Jedan je Boske :zeljeznicar1:

slika

alombardo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:02 pm

Neandertalac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:i kako se to rješava? ili platiš ili dovedeš jačeg kabadahiju. a na lijepe teško...
Rekao sam ja kako se rjesava.
Stavis osobu koja je u fudbalu 50 godina, mangupa, Zeljinog covjeka, legendu, stavis ga ispred kluba.

On te pogleda i pita; je li ovo penal?
Npr, ova situacija protiv Mladosti.

Stisni pa njemu reci da nije.
Da ne govorim trojici cetvorici takvih.

Sale@ Tu je to negdje sa razmisljanima, nisu u detalje ali sustinski jako slicna.
Lijepa priča, ali za predspavanje, vi kao da živite u danskoj. Sve se u ovoj zemlji odigrava iza paravana nikada javno.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:39 pm

moje lično mišljenje - to da je tako i da bi se oni odrekli svojih talova i dogovora na osnovu ugleda naših veličina - za tim ne bi bilo ni potrebe.
gradi željo boli te *****

Neandertalac

pon sep 19, 2016 12:46 pm

ChWilla je napisao/la:moje lično mišljenje - to da je tako i da bi se oni odrekli svojih talova i dogovora na osnovu ugleda naših veličina - za tim ne bi bilo ni potrebe.
Naravno da ima potrebe. Nije isto kada ispred kluba posaljes fudbalsku legendu i kada posaljes biznismena. Drugacije te ljudi gledaju, znaju da se razumijes u fudbal.
Nema tim ljudima linija i ostalih gluposti, veci su oni mangupi, zargonski.
Željeznicar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:52 pm

ne može to razbiti dogovorenu i uhodanu trgovinu parama i uticajem, koja je bukvalno produžetak politike.

sergejevic

pon sep 19, 2016 1:06 pm

Meni najteze pada sto mi lose igramo, sto se gubimo u samom fudbalu, grijesimo i dopustamo raznim levatima da nam rade onakve stvari. To je tesko vise i gledati. Prodjes sito i reseto da bi nakon sto godina dozivio da te neki Bjelica krade, da te Vitez dobije na Grbavici, da neki politicki isprdak osvaja titule i da se poredi s tobom. Svi su krivi za takvo stanje. Ne smije se to dopustati vise. Nije bitno ko je, ali nama trebaju svi ljudi koji mogu na bilo kakav nacin pomoci klubu. Trebaju nam i nase legende, ljudi iz fudbala, trebaju nam i biznismeni, trebaju nam svi koji vole ovaj klub. Mi se konstantno bavimo nebitnim stvarima, svadjamo, pljujemo, podmecemo noge, a kamiondzije, hdz, krupa... nas prestizu na samom terenu. Nije tesko gledati kako te pokradu da Hajduk osvoji, jebi ga ljudi su znali i polufinale Lige prvaka igrati, kada te zavrcu da se pogura Zvezda, ali mi smo danas svjedoci kako nama kradu da se pogura Krupa, Zrinjski, Siroki...

Sami sebe dovodimo u tesku situaciju, a imamo sve uslove da ne budemo u istoj. Najvecu posjetu na stadionima u drzavi, a opet je mnogo niza od brojke koju mozemo dostici da sve funkcionise kako treba, imamo toliko velikih i priznatih ljudi koji vole ovaj kub, koji su krenuli u svijet u plavom dresu, imamo toliko pametnih i sposobnih ljudi koji mogu voditi ovaj klub na finansijskom planu. Onda se dovedemo u situaciju da niko nece ni s kim da radi, svi ljuti na nekoga, ovaj ne valja, ovaj valja. Nije uopste bitno da li se tebi neko svidja, ali brate pozovi svakoga ko znaci nesto u ovoj drzavi, uvijek moze pomoci. Sto kaze Neandertalac karinu bi se ovi kofrcili da ih Miso pogleda u oci i postavi par pitanja. Nek postavi Mario Stanic pitanje kakav je ono ofsajd pa da vidim sto bi se debeli Prolic usudio da crta neke nakaradne linije.

ChWilla
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:07 pm

od te trgovine njeni akteri žive k'o bubreg u loju. derali su želju i hadžiju kad je bio na klupi, eto sad će ga poslušati.

a jedini, apsolutno jedini razlog što je švabo bio i onda i u kakvim pričama - je što je šahbaz (uefa) zaprijetio izbacivanjem reprezentacije iz takmičenja. to je politika i lopovluk, i to se razjebati može samo na isti način - ili da tebe pripazi viša politika od njihove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava