Omar500 je napisao/la:Za Stevanovica se isplati dati 15 milja mjesecno.

Bit ce mijesani sastav protiv Brotnja, pa cemo vidjeti hoce li biti mladjih
€ ako treba. 15 milja €.
Ispostovao nas je, ispostujmo i mi njega. Das mu bjanko i neka odredi sebi cifru.
Kada je dolazio znao sam onako malo o njegovim igrama, radnim navikama, karakteru, ponasanju na terenu i van njega.
Sve sto je pokazao od tada zasluzuje duboki naklon svakog od nas.
Toliko discipline u igri, profesionalnosti, odgovornosti, znanja, želje a kao slag na tortu ta nevjerovatna skromnost, momak se ne cuje!
Od ovakvih osoba nasi mladi trebaju da uce i da uz ovakve igrace stasavaju.
To je jos jedan razlog zasto on nije skup koliko god da kaze.
Produzivanje ugovora sa Stevanovicem mora biti prioritet sto se orvog tima tice.
Druga stvar su juniori ili mladi igraci iz naseg pogona.
Evo hajde da pogledamo rezonski. Sjetimo se malo `boomova`. Svrsavanja po forumu, prekucavanja lige, pravljenja ne dva, nego skoro i tri tima, al` na papiru. U to doba nisi smio ni pomisliti da spomenes nase dijete, da treba mu dati sansu.
Kakvo crno nase dijete, da nam igra `debeli` Beganovic, ne dobri u `glavi` Memija, `tuborg` Dado, a pogotovo ovi jos mladji nisu ni spominjani jer nije bilo mjesta, falio nam samo Stila i do grupa bi dosli sa lakocom.
Da ne nabrajamo ponovo sve ove promasaje, drugu stvar zelim istaci.
Treba dovesti igraca, pojacat se planski, vidjeti gdje skripi pa nadograditi tim.
Isto tako treba promovisati našu skolu. Dokazano dobra, izbacila more igraca. Neko kaze nemas u svakoh generaciji klasu. Naravno da nema ali sada ni ne znamo zna li ova generacija, nisu dobili sansu. A vidimo sta rade ovi sto sansu prije njih dobijaju.
Ovde se slazem sa Saletom@ nisam sinoc stigao odgovoriti; naravno ne mozes sada njih pet ubaciti, pogubili bi se, ali postepeno ubacivati svjezu krv, itekako izvodljivo.
Takva je situacija da je svaki igrac po trenutnoj formi itekako zamjenjiv, osim Mire naravno
I treca stvar, zastita interesa.
Imam jedno pitanje. Kako idu ovi izbori za kantonalne odbore, drzavne, feseralne i tako to.
Je li klub predlaze osobe za pozicije?
Ko je predlagan ispred kluba za vrijeme ove uprave ako je tako.
Samo pitam da me ne zaskacete.
Pa samo treba razmisliti koliko znaci kada jedna osoba sa ugledom stiti tvoje interese. Neko ko je u fudbalu 30_40_50 godina a skoro isto toliko u klubu!
To su ljudi institucije, mrko pogleda papka ovaj se sasere, ne moze njemu muda pod bubrege uvaljivati, kao sto nas qara svaka hebena seoska lola.
Eisenbaher1921@ usput, evo ti odgovora na tvoj post.
Eto nam tema zdravih, za diskusiju. Hajde o ovome ozbiljno da pricamo, sa cinjenicama a ne da se koljemo.
Jos jednom, pozovam sve koji `samo citaju` a provjereni su navijaci i forumasi da se ukljuce u diskusiju.
Mudre glave, bacite sta na papir. Treba pricati o svemu ma koliko bolno bilo.
FKZ1921@
Hajde haveru, falis fakat.