Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 8:00 pm

Pitari su godinama plakali na sudije i pljuvali po savezu, i pušili fore nikada ništa nisu osvojili. Onoga momenta kada su se ušutili i poćeli plaćati tada su osvojili prvo kup, pa titulu. I dalje oni šapiraju, daju pare, pa im se ovako sudi, ali ekipa im je goli racku, gora od naše. Mi nemamo mnogo opcija. Kako nemamo nikoga u savezu ( naš najjači svih vremena je otjeran našom zaslugom) imamo dvije opcije. Ili šapirati sudije, ili trpiti ovo i pokušavati graditi ekipu toliko jaku da nam ni sudije ništa ne mogu. Naša uprava nije za prvu opciju, a od druge smo godinama daleko. Pa skontajte gdje smo...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:00 pm

[video]https://youtu.be/ruVXASeKEEE[/video]
PRVO OFSAJD, PA FAUL NAD GOLMANOM :lol: :lol: :lol:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

rodrigo87
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:07 pm

Selam od Lendrica iz argelinija sa malte yebem ga u usta retardirana!!!

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:10 pm

Neandertalac je napisao/la:Nista pp Boccacio kume, samo javno neka svi vide sve!

Mogu ja i poceti, pa ti odgovori kada stignes.

Hajdemo odmah jako, da se ne peglamo; je li smatras da se treba preuzeti odgovornost za lose stvari, isto kao sto se kupe lovorike za dobre!?

Molim te u kost, iskreno i jako kako samo ti znas, hajde da ogolimo ovu pricu i stavimo tacku na nju.
Da , smatram. Vrlo kratko. Vrlo jasno. Ako bi htio duzi odgovor, to ces ovako javno morrati malo cekati. U biti , to se i desilo. Ako si upucen u cinjenice, onda znas. Odgovornosti su preuzete, desila se reorganizacija u tom polju, medjutim pogresno ti je pitanje, ja sam ti nedavno jako direktno i mnogo opsirno pisao da ti grijesis u cinjenici koja je kao takva ostetila klub za neke pare koje su prilicno velike, prilikom transfera. Gledas jednostrano i ne vidis da su od tih istih ljudi dovedeni sponzori, a da su na druge nacine spaseni milioni. Rezanje glava u toj odgovornosti je nesto u cemu se ja i ti ne slazemo. Odgovornost je preuzeta, i ona ce biti jasno sankcionisana, ali ne u smislu u kojem ti prizeljkujes. Ja tebi o ovome mogu tri dana cinjenicno pricati, ti ces to rezati na svoje dijelove. Kako hoces, dobices odgovore na sve sto te zanima.Ti isti ljudi su napravili greske, ti ljudi su uradili mnoge korisne stvari vrijedne svakog novca. Ja tu pronalazim adekvatnu ravnotezu, pod uslovom da se vise ne bave ovim dijelom koji se pokazao kao neuspjesan, sto se efektivno i rijesilo, a rjesavalo se od prvog dana njhovog postavljanja tu, jer oni nisu ni trebali biti rjesenje za tu poziciju sportskog segmenta. Opisao sam ti ranije kako je do toga doslo. Vrlo cinjenicno.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:10 pm

Klub se mora pobuniti, inace ga pusimoO.Ovo je sramota

Pokvario mi se komp, pa me nije bilo, ali sam citao komentare. Bolje da nisam.

Neandertalac samo izgmize iz rupice i pljuje. Bas dno dna, za nekog ko navija za Zeljeznicar. Vodi pravu kampanju.

Bod je okej, Mrvica nije nista drugo ni najavio. Najavio je tesku borbu, a ne leprsavu igru. Vidjet cemo kako cce dalje ici.

Ne znam zasto Memiju pljujete

Sinisa nije nista bolji. Kjosevski se polako popravlja. Svaka ccast za novi pppodforum.

Ps.mob me jebe, nije za mene touch :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Alipasino
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:13 pm

Eto kako se ide u evropu.Dakle penal Vitezu nije sviran ovi dali go hajde recimo ostalo1-1 znaci 2 bobe danas go iz oooopsajda znaci 0-0 2 bobe nama nije sviran penal dakle 1-0 trebalo bit 2 bobe manje.Racunica pitari 4 bobe u plusu mi 2 u minusu ukupno 6 boba.Napusite mi se svi od saveza sudija i one sto im kuha kafu dabogda se ukinula i liga i fudbal i sve.

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:21 pm

rodrigo87 je napisao/la:Selam od Lendrica iz argelinija sa malte yebem ga u usta retardirana!!!
Ma momak nije prisutan ni na treninzima ni na tekmi. Pa svaku tekmu on visi u ofsajdu, dekoncentrisan, nema se sta pricati..
Obradovic kaze da igrac koji derneci do kasno, koji je umisljen, ne moze imati koncentraciju i onda iz toga proizilaze greske.
Stvarno sad je jasno zasto nije uspio u karijeri prije Zelje.

@Omar, sinosnji Memija je los u odnosu na Sinisin prosjek ove godine. Ruku na srce, nas je igrac i sve, ali tako je. Volio bi ja da se gura Memija, ali trenutno imas boljeg na toj poziciji.

Neandertalac

ned sep 18, 2016 8:26 pm

boccaccio je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nista pp Boccacio kume, samo javno neka svi vide sve!

Mogu ja i poceti, pa ti odgovori kada stignes.

Hajdemo odmah jako, da se ne peglamo; je li smatras da se treba preuzeti odgovornost za lose stvari, isto kao sto se kupe lovorike za dobre!?

Molim te u kost, iskreno i jako kako samo ti znas, hajde da ogolimo ovu pricu i stavimo tacku na nju.
Da , smatram. Vrlo kratko. Vrlo jasno. Ako bi htio duzi odgovor, to ces ovako javno morrati malo cekati. U biti , to se i desilo. Ako si upucen u cinjenice, onda znas. Odgovornosti su preuzete, desila se reorganizacija u tom polju, medjutim pogresno ti je pitanje, ja sam ti nedavno jako direktno i mnogo opsirno pisao da ti grijesis u cinjenici koja je kao takva ostetila klub za neke pare koje su prilicno velike, prilikom transfera. Gledas jednostrano i ne vidis da su od tih istih ljudi dovedeni sponzori, a da su na druge nacine spaseni milioni. Rezanje glava u toj odgovornosti je nesto u cemu se ja i ti ne slazemo. Odgovornost je preuzeta, i ona ce biti jasno sankcionisana, ali ne u smislu u kojem ti prizeljkujes. Ja tebi o ovome mogu tri dana cinjenicno pricati, ti ces to rezati na svoje dijelove. Kako hoces, dobices odgovore na sve sto te zanima.Ti isti ljudi su napravili greske, ti ljudi su uradili mnoge korisne stvari vrijedne svakog novca. Ja tu pronalazim adekvatnu ravnotezu, pod uslovom da se vise ne bave ovim dijelom koji se pokazao kao neuspjesan, sto se efektivno i rijesilo, a rjesavalo se od prvog dana njhovog postavljanja tu, jer oni nisu ni trebali biti rjesenje za tu poziciju sportskog segmenta. Opisao sam ti ranije kako je do toga doslo. Vrlo cinjenicno.
Ne treba duze haveru, ok je. Jos ako ti kazes da nam ti ljudi trebaju, neka ih.
Ja ti vjerujem.

Znaci mora se pokazati odgovornost ali bez sankcija samo korekcija.

To smo apsolvirali. Podrzavam.
Željeznicar za život cijeli!

Neandertalac

ned sep 18, 2016 8:29 pm

Uh, Boccacio izvini, nesto radim.
Zaboravio sam, pitaj ti mene sada nesto, gdje nisam u pravu?

Valter
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:31 pm

Cilj gospodina N je povratak Bukija i Đele. To su te legende koje nas mogu povesti naprijed. Prica o Hadziji je samo krinka.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

damirfile
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:35 pm

Ovo sta rade sa koseva je jedini nacin da dodu do evrope. Mozda da smo reagovali prije ove utakmice mozda bi i dobili u kaknju. Unistit ce nas ako budemo sutili.

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:37 pm

Pojačanja......gledam sada tekmu Rijeke i Dinama ( 4-0 trenutno).... Rijeka dovela igrača iz Austrije Wiena, neki Alexander zaboravio sam prezime, i čovjek odmah zabije dva i igrač utakmice...to je pojačanje. Ovi statističari će nadam se naći koliko su ga iskeširali. Kada tako dovodiš onda te kita zaboli i za Doboj kod Kaknja, i za Bjelicu, Valjića, za Krupu Vitez, jel bio penal ili nije...kako nismo u mogućnosti da to uradimo, šutimo trpimo i patimo se. Ko ne može, uvijek ima M.City, isto boja plava i guze sve od reda...

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:40 pm

Veteran je napisao/la:Pojačanja......gledam sada tekmu Rijeke i Dinama ( 4-0 trenutno).... Rijeka dovela igrača iz Austrije Wiena, neki Alexander zaboravio sam prezime, i čovjek odmah zabije dva i igrač utakmice...to je pojačanje. Ovi statističari će nadam se naći koliko su ga iskeširali. Kada tako dovodiš onda te kita zaboli i za Doboj kod Kaknja, i za Bjelicu, Valjića, za Krupu Vitez, jel bio penal ili nije...kako nismo u mogućnosti da to uradimo, šutimo trpimo i patimo se. Ko ne može, uvijek ima M.City, isto boja plava i guze sve od reda...
Došao džaba. S tim da je u 10 najplaćenijih igrača HNL-a, sa plaćom od 2,6 miliona kuna (bruto)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:43 pm

Hurmasica je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Pojačanja......gledam sada tekmu Rijeke i Dinama ( 4-0 trenutno).... Rijeka dovela igrača iz Austrije Wiena, neki Alexander zaboravio sam prezime, i čovjek odmah zabije dva i igrač utakmice...to je pojačanje. Ovi statističari će nadam se naći koliko su ga iskeširali. Kada tako dovodiš onda te kita zaboli i za Doboj kod Kaknja, i za Bjelicu, Valjića, za Krupu Vitez, jel bio penal ili nije...kako nismo u mogućnosti da to uradimo, šutimo trpimo i patimo se. Ko ne može, uvijek ima M.City, isto boja plava i guze sve od reda...
Došao džaba. S tim da je u 10 najplaćenijih igrača HNL-a, sa plaćom od 2,6 miliona kuna (bruto)
E svaka im čast....koji skauting jbt...frajer je zvjer...

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:45 pm

Veteran je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
E svaka im čast....koji skauting jbt...frajer je zvjer...
Ma gdje nije. Evo statistike. Od 2010. godine Gorgon je odigrao 135 utakmica i postigao 47 golova. Krilo-napadač stoji mu u opisu radnog mjesta. I na to još dodaš da je doveden bez odštete, da je potpisao ugovor na 3 godine + ova plata.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

ned sep 18, 2016 8:49 pm

Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.
On nam je trenutno jedina svijetla tacka, koliko god da zatrazi, nije puno.

Ovo se mora odraditi sto prije.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:51 pm

Neandertalac je napisao/la:Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.

eto vidis da umijes da pricas normalno bez tenzija... bravo :palacgore:

btw, slazem se s tobom u ovoj tacki
100/94/37/34 - i to je to!

salle86
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:51 pm

Odlično to Boccaccio objasni. Treba staviti na tas korist i štetu od nekih ljudi u klubu. Ako je korist veća onda ih neka sve dok se ne pojavi neko od koga ćemo imati više koristi. Kratko jasno.
Takođe razriješiti ove prve dijela dužnosti gdje su nam štetiti i nek rade samo ono čime doprinosi.
Tako bar ja skontah da je urađeno i to je sasvim OK... Valjda se neće opet ista priča vrtiti kroz koji dan.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:54 pm

Neandertalac je napisao/la:Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.

Mene strah da neće da potpiše, ili ponuda nije dovoljno dobra. Sumnjam da nije dobio ponudu za produženje

Kapiten
Kontakt:

ned sep 18, 2016 8:57 pm

Veteran je napisao/la:

Mene strah da neće da potpiše, ili ponuda nije dovoljno dobra. Sumnjam da nije dobio ponudu za produženje
i meni se cini da cemo ostati bez njega. Cim do sada nije potpisao ...
Vec na zimu moze potpisati predugovor s nekim drugim klubom. :cry:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava