Veliki brate,neka nas dok smo sretniHurmasica je napisao/la:samo vas gledam...
Veliki brate,neka nas dok smo sretniHurmasica je napisao/la:samo vas gledam...
Odavno nismo jagnje zavrtilishzna je napisao/la:BUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
Asocijacija kamiongavran je napisao/la:Odavno nismo jagnje zavrtilishzna je napisao/la:BUUUUUUUUUUUUUUUUUUM
vraca se Yoshida ?AsharaK je napisao/la:Asocijacija Japan![]()
Iskusno prebacujemo breme favorita igračima Mladosti. Ko im je kriv što nisu još poraza imaliPlava Porodica je napisao/la:E cuj Salke trebali bi biti zadovoljni bodom u Doboju.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
mislio je na metalegLePlava Porodica je napisao/la:E cuj Salke trebali bi biti zadovoljni bodom u Doboju.
Nemoj tako, teško je za procijenitiPlava Porodica je napisao/la:Pa ***** ti majku Boro ako ovo nije penal , onda je Pliska trebo dobit zuti zbog simuliranja.
Kako me ovo u sekundi izbaci iz takta..Hurmasica je napisao/la:Nemoj tako, teško je za procijenitiPlava Porodica je napisao/la:Pa ***** ti majku Boro ako ovo nije penal , onda je Pliska trebo dobit zuti zbog simuliranja.
Sent from my LG-K350 using Tapatalk![]()
Ma sve je ovo organizovana haranga vjerujte mi. Tuzno, ma sramotno je da jedna Krupa ima povoljnije sudjenje nego Zeljo. Sistemski nas ubijaju, a mi trpimo. Pa taj Paradzik nas nikad prije nije ostetio, evo i on je poceo. Tri crvena za nas od pocetka sezone, nijedan penal za nas, protiv nas 2 meni se cini.. itd, itd.. ne znam, fudbal je igra u kojoj sudija bas puno utice na igru, rezultat.. mi do ozbiljnijih rezultata tesko da mozemo ako se ovako nastavi suditi protiv nas.. i opet ce neko doci i reci ma pusti sudjenje, igramo lose. Da, igramo.. ali bodovi se pisu na kraju sezone i odredjuju plasman na tabeli.Plava Porodica je napisao/la:Pa ***** ti majku Boro ako ovo nije penal , onda je Pliska trebo dobit zuti zbog simuliranja.
Nije ti dobar primjer za Dinamo, pa Dinamo kontrolise komplet HNSRodom s mejtaša je napisao/la:Pitarsko-škutorski lobi hara savezom, nas nema na mapi. Ne znam šta se ćudite. Bit će još gore. Mi smo daleko od bilo kakvog trofeja koliko smo daleko od bilo kakvog uticaja u Savezu. Plasman u Evropu je naš trenutni maksimum i teško da će se to promijeniti u narednih par godina. Ne kupujemo, ne namještamo, sudi nam kako kome paše itd. To ova liga ne trpi ako hoćeš rezultat. Ovdje Dinamo ne bi uzeo titulu sa takvim stavom.
E pa bas zbog toga sam sve vise ljut na nase jer sute. Hajd sto ne kupujemo, haj sto ne namjestamo, ali sto ne bi nekad dali neku izjavu tipa one pitarske, "nadamo se da nece sudjenje odluciti utakmicu" i sta se desi, mi 60 minuta s igracem manje.. daj malo, nismo mulci, ova sutnja je samo saglasnost da se nastavi s ovim.Rodom s mejtaša je napisao/la:Pitarsko-škutorski lobi hara savezom, nas nema na mapi. Ne znam šta se ćudite. Bit će još gore. Mi smo daleko od bilo kakvog trofeja koliko smo daleko od bilo kakvog uticaja u Savezu. Plasman u Evropu je naš trenutni maksimum i teško da će se to promijeniti u narednih par godina. Ne kupujemo, ne namještamo, sudi nam kako kome paše itd. To ova liga ne trpi ako hoćeš rezultat. Ovdje Dinamo ne bi uzeo titulu sa takvim stavom.