Gledam ovaj snimak penala što su postavili momci iz 1921.tv i to na brzini 0.25 i ne znam šta da kažem. Volio bih da ima još jedna kamera iz drugog ugla. Kontakt je bio "onako", fakat ne znam šta da kažem. Nit smrdi nit miriše.
Mi ne možemo odjednom proigrati lijepo i efikasno i sve. Pojačanja su se pokazala pojačanjima sinoć i to je plus. Kostiću hvala

Stanić me oduševio više od Križmana prije svega što od Stane nisam ništa očekivao. Vidi se da je zadnji put igrao kod Edisa pa je izginuo na terenu. Btw. svaka čast Edisu što je uzeo drugu momčad prvenstva i to u gostima

Vezni red i dalje šteka. Lendrić... Očigledno je da je u padu forme, čini mi se da mu malo motiva nedostaje, a još takav dobija manje (korisnih) lopti te samim tim logično da je učinak slabiji. Ima i njegove, ali i krivice veznog reda. Bojao sam se za Jahića da neće biti dobar, posebno po najavama da nakon povrede nije stari, ali mi on djeluje jako dobro.
Fino je Salem opisao situaciju za Uglješu. Zasad uz Boccu se najbolje pokazao od pojačanja, no žao mi je što se rodio u Vojvodini pa je pokupio gene "lako ćemo brale" (ništa personalno protiv Vojvođana

). On zna s loptom, ima dobru viziju, ima dobar šut, još da se više trudi na treninzima gdje bi mu kraj bio...
Mene raduje što sam vidio timski napredak, počinjemo ličiti na tim i to mi je drago. Nadam se da će situacija iz dana u dan biti puno bolja.
Obaveza igrača je da na 95. rođendan Kluba donesu nam radost i veselje pobjedom protiv Mladosti. To bi bio pun pogodak, te još bolja pozivnica navijačima na utakmicu protiv Ćelinog bivšeg kluba. Eto još jedne prilike da prekinemo crnu tradiciju, jer čini mi se da Radnika na Grbavici nismo dobili od 2007. (?)
Ćelo poćeraj

Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice