Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sajo10
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 2:03 pm

Narode imali gdje snimak meca? :) Prelistao sam nekoliko stranica ali nisam vidio nigdje link.. Hvala @1921 na highlightsima! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:04 pm

sajo10 je napisao/la:Narode imali gdje snimak meca? :) Prelistao sam nekoliko stranica ali nisam vidio nigdje link.. Hvala @1921 na highlightsima! :zeljeznicar1:
viewtopic.php?f=67&t=357" target="_blank
Evo, Lars postavio
@Hurmasica
Okej, hvala :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Choks
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:04 pm

Stana je prvo pogriješio kada smo primili gol . Netačno dodavanje na polovici , izgubljena lopta i Kosorić napravi penal .

ChWilla
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:11 pm

opet kao i u zenici, ne možeš reći da je greška što je sviran, da je pljačka...ali se mogao i ne svirati, a nama takve ne sviraju već tri sezone.
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:13 pm

Choks je napisao/la:Stana je prvo pogriješio kada smo primili gol . Netačno dodavanje na polovici , izgubljena lopta i Kosorić napravi penal .
Stana izuzev te greske je utakmicu odradio vise nego odlicno, bolje nego Husic, Bevab i Pozder zajedno

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:14 pm

viewtopic.php?f=64&t=356" target="_blank
glasajte za nas glasajte za nas

Choks
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:19 pm

Ma samo kažem da je kiksao . Bio sam na tekmi gledao , dobar je bio borben . Nije nikakav atak na njega . Uglješa je dobro odigrao koliko je igrao . A Pozder je malo šanse dobio dobar je igrač .

Okolele
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:31 pm

Choks je napisao/la:Ma samo kažem da je kiksao . Bio sam na tekmi gledao , dobar je bio borben . Nije nikakav atak na njega . Uglješa je dobro odigrao koliko je igrao . A Pozder je malo šanse dobio dobar je igrač .
Mislis Lazić..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Choks
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:35 pm

A osvrnuo sam se što je @black64, napisao da je Stana bolju tekmu odigrao nego Husić , Bevab I Pozder zajedno . Pa sam zbog toga napisao da je Pozder malo šanse dobio dok je bio kod nas . Ali nevažno otišao i sretno mu .

shzna
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:41 pm

Kada je posljednji put sviran penal za nas?
1987

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:42 pm

Sloboda kup ja mislim, a u ligi protiv Veleža

exdomorocki
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:45 pm

Kapiten je napisao/la:Jesu ovo imali trening jutros ?
Uvijek je poslije tekme ujutro lagano istrcavanje,a ovi sto nisu igrali uredno odrade svoj trening.
Dakle,ništa cudno
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Brkoo
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:59 pm

Vrag je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Nadam se da ce se povuci iz reprezentacije i postediti nas vise seljakluka i svega ostalog sto je propagirao. **** te lik umislio da je iznad reprezentacije, sa treninga odlazi kad hoce, nije putovao u Rusiju, vjerovatno nece ni u Svedsku, uzima 20 suteva i to vecina nerezonski, izgubi more lopti, psuje treneru, udara saigrace itd. Da ono radi u klubu sljedeci dan bi bilo hvala, dovidjenja, prijatno..
Nije nasa tema, ali zivotati mojne dalje.
Zasto ? Treba sutiti i odobravati seljakluk i divljanje koje se desava godinama. Izgubio se kult reprezentacije. Svi igraci na rijecima jaki i svi govore reprezentacija je svetinja, a u stvarnosti sve suprotno rade cast izuzecima. Ekipa na celu sa Nenom Markovicem, Firicem itd je sa ponosom dolazila da igra za reprezentaciju, nisu dolazili kao na odmor i da obidju familije nego da treniraju i da obraduju navijace, ljudi uvijek igrali srcem, borbeno do kraja, ginuli jedni za druge itd..

Sto se tice naseg kluba, ne znam sta se cudite za Memiju nesto, o kakvim vi transferima doticnog pisete. Momak ne moze kod tri trenera da izbaci Sinisu iz postave a ovdje se masta o nekom transferu Memije, kako je krenuo zavrsit ce ko Dado, bio bih najsretniji da me demantuje..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:59 pm

Jbt koji sjeb, vidim tek sada na zvanicnoj da je umro momak od 26 godina koji je sudjelovao u akciji 'Za europsku Grbavicu' :( :( :(

Praise the sun \[T]/

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:02 pm

Evo slavke na otoci, gleda olimpica

sergejevic

ned sep 11, 2016 3:04 pm

Sta nam ove sudije rade vise nije normalno. Inace nisam nikada trazio neka opravdanja, ali je postalo strasno. Prvo crveni Husicu na derbiju za dva starta, mozda opravdano, ali je onda i ono sinoc bio crveni nakon faula igraca s brojem 6. Da ne spominjemo lakat u lice Jahica. Onda gol Kokota kada je napravio faul nad Boccaccinijem, ista situacija u Zenici gdje se opet Boccacciniju covjek uvaljuje pri skoku. Malo smo se vise bavili kritikovanjem Husica i igre opcenito da smo te stvari zanemarili. Ona dva faula su morala biti svirana. Sta tek reci za Otoku? Onaj penal sinoc kao i u Zenici nama nikada ne bi svirao niko.

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:06 pm

Brat naš

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:14 pm

Praise the sun \[T]/

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:15 pm

Gledam ovaj snimak penala što su postavili momci iz 1921.tv i to na brzini 0.25 i ne znam šta da kažem. Volio bih da ima još jedna kamera iz drugog ugla. Kontakt je bio "onako", fakat ne znam šta da kažem. Nit smrdi nit miriše.
Mi ne možemo odjednom proigrati lijepo i efikasno i sve. Pojačanja su se pokazala pojačanjima sinoć i to je plus. Kostiću hvala :) Stanić me oduševio više od Križmana prije svega što od Stane nisam ništa očekivao. Vidi se da je zadnji put igrao kod Edisa pa je izginuo na terenu. Btw. svaka čast Edisu što je uzeo drugu momčad prvenstva i to u gostima :) Vezni red i dalje šteka. Lendrić... Očigledno je da je u padu forme, čini mi se da mu malo motiva nedostaje, a još takav dobija manje (korisnih) lopti te samim tim logično da je učinak slabiji. Ima i njegove, ali i krivice veznog reda. Bojao sam se za Jahića da neće biti dobar, posebno po najavama da nakon povrede nije stari, ali mi on djeluje jako dobro.
Fino je Salem opisao situaciju za Uglješu. Zasad uz Boccu se najbolje pokazao od pojačanja, no žao mi je što se rodio u Vojvodini pa je pokupio gene "lako ćemo brale" (ništa personalno protiv Vojvođana :) ). On zna s loptom, ima dobru viziju, ima dobar šut, još da se više trudi na treninzima gdje bi mu kraj bio...
Mene raduje što sam vidio timski napredak, počinjemo ličiti na tim i to mi je drago. Nadam se da će situacija iz dana u dan biti puno bolja.
Obaveza igrača je da na 95. rođendan Kluba donesu nam radost i veselje pobjedom protiv Mladosti. To bi bio pun pogodak, te još bolja pozivnica navijačima na utakmicu protiv Ćelinog bivšeg kluba. Eto još jedne prilike da prekinemo crnu tradiciju, jer čini mi se da Radnika na Grbavici nismo dobili od 2007. (?)
Ćelo poćeraj :mrgreen:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:17 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Gledam ovaj snimak penala što su postavili momci iz 1921.tv i to na brzini 0.25 i ne znam šta da kažem. Volio bih da ima još jedna kamera iz drugog ugla. Kontakt je bio "onako", fakat ne znam šta da kažem. Nit smrdi nit miriše.
Mi ne možemo odjednom proigrati lijepo i efikasno i sve. Pojačanja su se pokazala pojačanjima sinoć i to je plus. Kostiću hvala :) Stanić me oduševio više od Križmana prije svega što od Stane nisam ništa očekivao. Vidi se da je zadnji put igrao kod Edisa pa je izginuo na terenu. Btw. svaka čast Edisu što je uzeo drugu momčad prvenstva i to u gostima :) Vezni red i dalje šteka. Lendrić... Očigledno je da je u padu forme, čini mi se da mu malo motiva nedostaje, a još takav dobija manje (korisnih) lopti te samim tim logično da je učinak slabiji. Ima i njegove, ali i krivice veznog reda. Bojao sam se za Jahića da neće biti dobar, posebno po najavama da nakon povrede nije stari, ali mi on djeluje jako dobro.
Fino je Salem opisao situaciju za Uglješu. Zasad uz Boccu se najbolje pokazao od pojačanja, no žao mi je što se rodio u Vojvodini pa je pokupio gene "lako ćemo brale" (ništa personalno protiv Vojvođana :) ). On zna s loptom, ima dobru viziju, ima dobar šut, još da se više trudi na treninzima gdje bi mu kraj bio...
Mene raduje što sam vidio timski napredak, počinjemo ličiti na tim i to mi je drago. Nadam se da će situacija iz dana u dan biti puno bolja.
Obaveza igrača je da na 95. rođendan Kluba donesu nam radost i veselje pobjedom protiv Mladosti. To bi bio pun pogodak, te još bolja pozivnica navijačima na utakmicu protiv Ćelinog bivšeg kluba. Eto još jedne prilike da prekinemo crnu tradiciju, jer čini mi se da Radnika na Grbavici nismo dobili od 2007. (?)
Ćelo poćeraj :mrgreen:
Drago mi je za Mulalica, samo nek nastavi tako. :palacgore:

Praise the sun \[T]/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava