Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 10, 2016 1:38 pm

Bas sam se pitao kad ce Klub poslati poruku :pljesak:
@Grbavica postavi screenshot i pohvali se kako imas iphone i kako ucis njemacki, jer ti je Deutsch na mobitelu :lol:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

storm_raider
Kontakt:

sub sep 10, 2016 1:44 pm

Hajde Zeljo ceto plava!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub sep 10, 2016 1:58 pm

Veceras ako ne pobjede neka razduze opremu svi do jednog sem Miroslava i Ivana a zatim da se izbrise, tacnije zapali, svaki pisani trag koji bi uputio na bilo kakav kontakt ovog igrackog rostera sa nasim klubom.

chile
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:00 pm

Bas nikakav oajecaj nemam isto kao da i ne igramo nikako.
Obicno me citav dan puca Zeljo danas nista, ko ce mu znati mozda je i dobar znak :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:20 pm

chile je napisao/la:Bas nikakav oajecaj nemam isto kao da i ne igramo nikako.
Obicno me citav dan puca Zeljo danas nista, ko ce mu znati mozda je i dobar znak :)

Sent from my Plavo Sokocalo
Ej, isto majke mi, valjda su me toliko razocarali u kratkom periodu, pa sad, ne moze gore definitivno, samo bolje moze biti :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:22 pm

E mene bas puca nesto jos od sinoc.
Ko da derbi igramo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

dell21
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:27 pm

Zazelio sam se utakmica, jedva čekam.

Kapiten
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:36 pm

slika
Gledaj i Lazić po koli udara
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Grbavica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:41 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Bas sam se pitao kad ce Klub poslati poruku :pljesak:
@Grbavica postavi screenshot i pohvali se kako imas iphone i kako ucis njemacki, jer ti je Deutsch na mobitelu :lol:
Hahahahhahahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:42 pm

[quote="Plava Porodica"]
Post by Hurmasica » Sat Sep 10, 2016 12:21 pm
Sav sam ti takav, jedva čekam i mislim da od danas ide sve na bolje u rezultatskom smislu.

godrina
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:45 pm

Hoce li bit stream ??
Hoce li biti stream ??
Hoce li biti stream ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

psihopata
Kontakt:

sub sep 10, 2016 2:58 pm

Ajzea je napisao/la:Veceras ako ne pobjede neka razduze opremu svi do jednog sem Miroslava i Ivana a zatim da se izbrise, tacnije zapali, svaki pisani trag koji bi uputio na bilo kakav kontakt ovog igrackog rostera sa nasim klubom.
:palacgore:

mene bi bilo stid izaći na ulicu godinu dana da me neki vitez dobije na grbavici,bez obzira na trenera,formaciju ili taktiku...ako ne dobiju večeras trebaju okačiti kopačke o klin i ne baviti se fudbalom nikad više,ma šta baviti treba im zabraniti da gledaju fudbal a ne da ga igraju,čast rijetkim pojedincima u trenutnom rosteru....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

LARSSON
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:02 pm

"Da, Krupa je danas tim u kojem igra jednak broj bošnjačkih nogometaša skoro koliko i u Želji. Što samo potvrđuje da se stvara jedan ozbiljan klub. Poseban je i po tome što djeca ne plaćaju članarinu niti sami kupuju dresove. Ima još puno toga što ih čini drugačijim od ostalih. Pozitivna priča o FK Krupa tek počinje."

gledaj ti članaka

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:05 pm

Brojanje krvnih zrnaca, a šta drugo očekivati od polovnog medija. Yebe se meni iskreno za nacionalnu strukturu FK Krupa. Po ovima, ozbiljan klub se postaje kada imaš određen broj Bošnjaka, Srba, Hrvata i ostalih u timu? :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:14 pm

Sinan i njegove gluposti. Sto je najgore u ovoj kino-drzavi dosta ljudi i dalje to zanima...

Morzhy
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:20 pm

Fakat k'o da ne igra naš Željo danas...raja su razočarana, ja sam razočaran. Iskreno sam se nadao da će Slavko sve rastjerati i krenuti nanovo sa juniorima...znam da nije realno, ali bi raja sigurno prepoznala našeg Želju u tome. Ovi što će večeras istrčati nisu Željo sve i da 10:0 pobijede...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:24 pm

Nemojte pretjerivati sa tim pricama da ovi nisu Zeljo i slicno. Svi smo u nokdaunu nakon svega sto se desavalo posljednjih sedmica, ali moramo zbiti redove, ustati i doci na Grbavicu da podrzimo naseg Zelju. Zato sto nas Grbavica zove i Zeljo treba!!! Hajdemo Manijaci, ujedinite se i podrzite naseg Zelju na Grbavici veceras. Slavko sretno, momci sretno. Samo je bitno to veceras. Pa cemo onda analizirati nakon utakmice. Mene drma vec 7 dana, mislio sam da nikada nece svanuti. Ne interesuje me ko igra, samo me interesuje da Zeljo igra! Idemo momci!

godrina
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:33 pm

godrina je napisao/la:Hoce li bit stream ??
Hoce li biti stream ??
Hoce li biti stream ??
Ma nek dobiju ovo rutinski, iznenade nas pa opet brojimo bodove i zahuktavamo se prema naprijed.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

SarajlijaTM
Kontakt:

sub sep 10, 2016 3:49 pm

Morzhy je napisao/la:Fakat k'o da ne igra naš Željo danas...raja su razočarana, ja sam razočaran. Iskreno sam se nadao da će Slavko sve rastjerati i krenuti nanovo sa juniorima...znam da nije realno, ali bi raja sigurno prepoznala našeg Želju u tome. Ovi što će večeras istrčati nisu Željo sve i da 10:0 pobijede...

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Pa nismo ispali u drugu ligu da rastjera ekipu i ubaci juniore,nidje veze. Rastjerao je ono sto je viska,ubacio 3 juniora i to je to. Stvarno je nasem narodu tesko ugoditi.
I igraci nikad nisu bili Željo,ni u jednoj generaciji,tako da je ta prica bezveze. Kiksali smo gadno,desava se,idemo dalje bodriti svog Želju,nadati se boljim danima.

Svi na svoja mjesta u dolini ćupova ,veceras igra :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

P.S.- Da iskoristim priliku da zamolim raju,tj ove nove na utakmicama i one koji nemaju jos svoje mjesto ili ga jos nisu nasli.

Ovih 7-10 stolica uz ogradu,desno od novih stepenica koje su napravljene,ne sjedajte zivota vam. Tu smo vec nekih 20 godina,a neki od nas i vise i stvarno mi se neda ovoj novoj raji stalno "objasnjavati" . Hvala unaprijed
slika
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

avlami97
Kontakt:

sub sep 10, 2016 4:01 pm

Od 3-5 razlike :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava