@Grbavica postavi screenshot i pohvali se kako imas iphone i kako ucis njemacki, jer ti je Deutsch na mobitelu

Ej, isto majke mi, valjda su me toliko razocarali u kratkom periodu, pa sad, ne moze gore definitivno, samo bolje moze bitichile je napisao/la:Bas nikakav oajecaj nemam isto kao da i ne igramo nikako.
Obicno me citav dan puca Zeljo danas nista, ko ce mu znati mozda je i dobar znak
Sent from my Plavo Sokocalo
HahahahhahahahaEisenbahner1921 je napisao/la:Bas sam se pitao kad ce Klub poslati poruku![]()
@Grbavica postavi screenshot i pohvali se kako imas iphone i kako ucis njemacki, jer ti je Deutsch na mobitelu
Ajzea je napisao/la:Veceras ako ne pobjede neka razduze opremu svi do jednog sem Miroslava i Ivana a zatim da se izbrise, tacnije zapali, svaki pisani trag koji bi uputio na bilo kakav kontakt ovog igrackog rostera sa nasim klubom.
Ma nek dobiju ovo rutinski, iznenade nas pa opet brojimo bodove i zahuktavamo se prema naprijed.godrina je napisao/la:Hoce li bit stream ??
Hoce li biti stream ??
Hoce li biti stream ??
Pa nismo ispali u drugu ligu da rastjera ekipu i ubaci juniore,nidje veze. Rastjerao je ono sto je viska,ubacio 3 juniora i to je to. Stvarno je nasem narodu tesko ugoditi.Morzhy je napisao/la:Fakat k'o da ne igra naš Željo danas...raja su razočarana, ja sam razočaran. Iskreno sam se nadao da će Slavko sve rastjerati i krenuti nanovo sa juniorima...znam da nije realno, ali bi raja sigurno prepoznala našeg Želju u tome. Ovi što će večeras istrčati nisu Željo sve i da 10:0 pobijede...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk