Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Alipasino
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 10, 2016 11:44 am

Uze na m Krupa famoznog Kajkuta a predobrog stopera Bogdanovica Zrinjski.Krupi neigraju 3 igraca i mi se radujemo ko djeca paketicima.Dobro ovaj prije mene kaze napusili se nagrila i ostalih zajebancija hoce da igra u Zelji da bude popularan frajer prima platu ali i da sipu gacu ostaje do ujutru po klubovima znaci Zeljo mu dodje ko mater da ga uspava obuce nahrani on se malo pojavi i to je to.Ma vi bi meni pod strogu kontrolu misevi jedni.Da sam vam ja trener samo bi vas pomalo po glavi vaspitno popravnu a vi usebi psujte kolko hocete.Veceras nemojte ginut nego igrajte baluna hlopte ili ako hocete fudbala nogometa.

Jaozinho22

sub sep 10, 2016 11:51 am

Alipasino je napisao/la:Uze na m Krupa famoznog Kajkuta a predobrog stopera Bogdanovica Zrinjski.Krupi neigraju 3 igraca i mi se radujemo ko djeca paketicima.Dobro ovaj prije mene kaze napusili se nagrila i ostalih zajebancija hoce da igra u Zelji da bude popularan frajer prima platu ali i da sipu gacu ostaje do ujutru po klubovima znaci Zeljo mu dodje ko mater da ga uspava obuce nahrani on se malo pojavi i to je to.Ma vi bi meni pod strogu kontrolu misevi jedni.Da sam vam ja trener samo bi vas pomalo po glavi vaspitno popravnu a vi usebi psujte kolko hocete.Veceras nemojte ginut nego igrajte baluna hlopte ili ako hocete fudbala nogometa.
:lol: :rofl: :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kospicar
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:02 pm

---------------------------IVAN----------------------------- Grizman---Slatki-Markovic-Natasa----Miki

Laze-------Jahic----------Aco-------------Memija

---------------------------Klosar--------------------------
Zadnja izmjena: Kospicar, dana/u sub sep 10, 2016 12:04 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

teteac8684
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:02 pm

Alipasino je napisao/la:Uze na m Krupa famoznog Kajkuta a predobrog stopera Bogdanovica Zrinjski.Krupi neigraju 3 igraca i mi se radujemo ko djeca paketicima.Dobro ovaj prije mene kaze napusili se nagrila i ostalih zajebancija hoce da igra u Zelji da bude popularan frajer prima platu ali i da sipu gacu ostaje do ujutru po klubovima znaci Zeljo mu dodje ko mater da ga uspava obuce nahrani on se malo pojavi i to je to.Ma vi bi meni pod strogu kontrolu misevi jedni.Da sam vam ja trener samo bi vas pomalo po glavi vaspitno popravnu a vi usebi psujte kolko hocete.Veceras nemojte ginut nego igrajte baluna hlopte ili ako hocete fudbala nogometa.
:rofl: :lol:

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub sep 10, 2016 12:04 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Mene su doveli do stanja da ama bas nista ne ocekujem od ove ekipe,ni poraz me nece iznenaditi,ogadili su mi fudbal i sve.Toliku gomilu glupljih igraca odavno nisam gledao u Zelji.Kada vidim da ih neko brani lose mi je,boli me ***** za djecu Zeljeznicara ako ce se on ponasati kao klosari,mislim da smo i mi navijaci u velikoj mjeri krivi jer koliko ih mi znamo razmaziti i od poluigraca napraviti svjetaku klasu ne zna niko.Jedini igrac koji ima mozak u ovoj ekipi je Miroslav,ovo ostalo sve gomila tupana.Amir je primjer djecaka kakve trebamo proizvoditi odgajati i gurati,ostale frizurice tetovaze nargile i te visokopoletanere slati u neke vukojebine neka igraju,sto dalje od Sarajeva.Takodje kada dovodis igraca,imas primjer visce,kvesica mirni momci pristojni znaju da im je to hljeb znaju da im je igracka karijera kratkotrajna i ucinice sve da obezbjede sebi hljeb,zalagace se na terenu ne zbog Zelje,gini zbog sebe sine valjace i tebi i Zelji.Nadam se da ce se ova transfer politika promijeniti,da cemo teziti da pokupimo sve najbolje iz BiH,sa po nekim igracem iz vana ako se ukaze prilika tipa Miroslav.Od ovog Zelje ne ocekujem fakat puno,daj boze da udje o u prvih 6 ne zbog kvaliteta u nogama vec u glavama...Pitajte svoje drugove jesul osjecali trunku srama nakon sto ih je Sloboda demolirala nakon sto ih je Vitez sa poluamaterima rasuo na Grbavici,sto ih je Zrinjski nadmudrio i sto mrtvog Celika predvodjenog Pliskom koji je bio pred oprostom od fudbala ne dobise.Meni ne djeluju da ih je sram ni sekunde.
Ove ništa nije stid burazeru...pokušaće oni i Slavku s.ebati, vjerovatno ne večeras, ali u Doboju kod Kaknja sigurno. Ne mogu da vjerujem kakva trulež se uhljebi u timu, za ne povjerovati. Vjerovatno najgora ekipa ikad što se tiče karaktera i odgoja, apsolutno nisu za Željezničar...osim Bosketa naravno. Ne očekujem ni ja ništa od ovih

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

teteac8684
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:12 pm

Samo nek ne vracaju plaho Casillasu loptu, presjece me svaki put...

Grbavica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:14 pm

Trema ko da je derbi večeras...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

sub sep 10, 2016 12:15 pm

Fina reklama na Hayatu za večerašnju utakmicu :)
Hvala @vrbanjusi :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:16 pm

Moja zahvalnica još nije stigla... :(
Tripujem da su zaboravili
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:21 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=5dCxneNcecM[/video]

Bodreni uvijek od vjernih navijača
Za Želju časno borimo se mi!

Žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeljooooooooooo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

teteac8684
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:21 pm

Kjosevski - Stevanovic, Jahic, Boccacini, Lazic - Secerovic, Radinovic, Stevanovic, Krijesta, Bekric - Lendric... Moja zelja iako znam da ce Kosoric igrati...

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:34 pm

SRCEM IGRAJTE!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA#

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:41 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:Moja zahvalnica još nije stigla... :(
Možda još nisu podijelili sve. Za utjehu ja se još nisam našao na Plavom zidu :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

nikson
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:52 pm

Chwilla hajde na rostilj :D
Zvao sam i slavku nek se najede, **** utakmice ofalio mi je :D
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Jaozinho22

sub sep 10, 2016 12:52 pm

SRCE NA TEREN, MANEKENI!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:53 pm

U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

smurf_
Kontakt:

sub sep 10, 2016 12:59 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
omladina1921zeljina je napisao/la:Moja zahvalnica još nije stigla... :(
Možda još nisu podijelili sve. Za utjehu ja se još nisam našao na Plavom zidu :D

Za utjehu, imam i na plavom zidu i stigla zahvalnica, ali na svemu pogresno ime

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 1:14 pm

Veceras se dobiti mora, male su nam sanse sljedece kolo realno.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub sep 10, 2016 1:16 pm

shzna je napisao/la:Mala digresija, ako može
Ima li ko kakav narodni lijek za pluća, kašalj i šlajm, jedva dišem a ne propušta mi se večerašnja tekma?
kupi u apoteci sirup Bronchobos, kuci zagrij pluca toplom odjecom, pokrivacem, mokrim vrucim peskirom ili sl.... i popij sirup.
toplota ce ti "rastopiti" slajm a sirup ce pomoci da pocnes to iskasljvati.

za nos ukoliko slini, rastopi morske soli u mlakoj vodi u lavoru ili cemu vec, zaroni glavu a vodu provuci kroz nos u grlo pa ispljuni i tako par puta.

brz oporavak!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

sub sep 10, 2016 1:17 pm

https://www.youtube.com/watch?v=9WSdHKmVa80" target="_blank

Igraj Bekrija igraj i Pobijedi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava