Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.manwhosoldtheworld je napisao/la:Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.
Igrači ko igrači dolaze odlaze dolaze odlaze.. a mi smo još uvijek tu na svojoj Grbavici, da prevedem nebitni su. Možda će neko od njih ostaviti neki dublji trag kod nas ili će čak možda kao ekipa zabilježiti neki vrijedan rezultat, međutim dok se to ne desi pomnožiti ih sa nulom, haman sve do jednog. Treba ih malo poslati na posao običnog smrtnika koji radi 10-12 sati za 30Km dnevnicu i još rinta ko konj a oni jadnici trebaju u 168 sati trčati sat i po a i to im mrsko, fol oni neki profi fudbaleri drmaju plate bogovske a vamo pola ih ne zna lopte primiti i uštopati.
Treba ih kandžijom tjerati na treninzima a ako podbace na utakmici onda ih marisati na treninzima cijelu sedmicu za svaku grešku. Dosta je bilo titranja i popuštanja, marva je to i sve dok ne zasluže poštovanje igrom na terenu tako ih treba tretirati. Pišaj ih povukli su mi živac jer svojom kurcoboljom narušavaju imidž kluba koji smo decenijama gradili, znači rade kontra Želje e pa neće moći još dugo. Ili ćeš ginuti i dati sve od sebe ili ćeš biti predmet ismijavanja, pa da vidimo ko će duže izdržati!
Čast samo pojedinim igračima koji će se prepoznati a sve ostalo go amater.
@ KaramelaGoodisonPark je napisao/la:Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.manwhosoldtheworld je napisao/la:Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.
Igrači ko igrači dolaze odlaze dolaze odlaze.. a mi smo još uvijek tu na svojoj Grbavici, da prevedem nebitni su. Možda će neko od njih ostaviti neki dublji trag kod nas ili će čak možda kao ekipa zabilježiti neki vrijedan rezultat, međutim dok se to ne desi pomnožiti ih sa nulom, haman sve do jednog. Treba ih malo poslati na posao običnog smrtnika koji radi 10-12 sati za 30Km dnevnicu i još rinta ko konj a oni jadnici trebaju u 168 sati trčati sat i po a i to im mrsko, fol oni neki profi fudbaleri drmaju plate bogovske a vamo pola ih ne zna lopte primiti i uštopati.
Treba ih kandžijom tjerati na treninzima a ako podbace na utakmici onda ih marisati na treninzima cijelu sedmicu za svaku grešku. Dosta je bilo titranja i popuštanja, marva je to i sve dok ne zasluže poštovanje igrom na terenu tako ih treba tretirati. Pišaj ih povukli su mi živac jer svojom kurcoboljom narušavaju imidž kluba koji smo decenijama gradili, znači rade kontra Želje e pa neće moći još dugo. Ili ćeš ginuti i dati sve od sebe ili ćeš biti predmet ismijavanja, pa da vidimo ko će duže izdržati!
Hajde budi iskren i reci da ti vjeruješ u ovo boldirano? Vidiš ja bih rekao upravo suprotno, dolaziće nam normalni igrači koji cijene klub u kojem igraju i koji će pošteno zaraditi platu, a izbjegavaće nas uhljupi i amateri koji su svjesni da njihov amaterizam ovdje neće prolaziti.
Šta treba da im skandiramo imena zbog 2 zaredom poraza na Grbavici? Što se skandiralo skandiralo, odsada ide yebavanje na svaki pogrešan potez sve dok se ne dovedu u red i ne počnu na terenu vraćati novce uložene u svakoga od njih. Samo na terenu mogu pokazati respect za Želju i njegove navijače a dok se to ne desi kandžija ima da radi i radila bi da se ja pitam
Sve se to postiže vježbom. Nije se niko rodio sa perfektnim slobodnim udarcem ili šutom. Eto vidiš, danas su vježbali šuteve, slobodnjake, a ja u zadnje 3,4 godine ne pamtim da su to radili. Vježbom se može postići sve, i ako im Slavko uvede kao obavezno 15,20 minuta vježbanja tih dijelova igre vidjećeš kako će i to sa vremenom biti bolje. Ako već naravno nemaju dovoljno pameti i strpljenja da sami ostanu nakon treninga pa vježbaju sve to.kontranogama je napisao/la:Bio na treningu pogledao zadnjih 15-20min. Napadac vjezbali slobodne.
Stalno pisem kako treba pozitive al' moram reci da smo katastrofa u sutevima sa 20m. Bekric2x,Miro2x i jednu Lendra nako fino, ali tu je bilo jedno 50 suteva. Dakle katastrofa za profesionalne fudbalere koji su jos tzv. napadaci. Znaci ostaje nam nase tradicionalno,gol mozemo dati samo sa peterca. Pa aBd sutra jedno 2 komada nako supkom sa gol linije.
Hahahashzna je napisao/la:Neka te, nigdje veze. Raja samo napušta forum. Ohladite malo, svi smo pogođeni lošim rezultatima, nema potrebe da na forumu dižemo tenzije.Minjore je napisao/la:boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Momak vam napise da je jedan igrac statisticki bolji od drugog i vi nastavite o nebitnim stvarima totalno. Nije do Nede, istu stvar sam sinoc kritikovao vezano sto neko za njega napisa.. Uzivajte u pisanju na forumu.. Pozdrav do daljnjeg
Mada, slažem se s tobom da je jedan Nedo, nažalost, bio korisniji od igrača koji su najavljivani kao ultrapojačanja.
Sreca pa se ne pitas... Sto se mene tice igraci su prolazna stvar Zeljo je jedan. Dusu necu grijesiti zbog igraca i inace ne volim prostacko ponasanje ali necu niti jednog kovati u zvijezde. Mogu dobiti aplauz od mene i nista drugo. A da se ovakve stvari ne bi desavale treba se ozbiljno poraditi koji i kakvi se igraci dovode. I sutra dajem priliku Slavku i njegovom timu.GoodisonPark je napisao/la:Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.manwhosoldtheworld je napisao/la:Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.GoodisonPark je napisao/la:Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.
Hajde budi iskren i reci da ti vjeruješ u ovo boldirano? Vidiš ja bih rekao upravo suprotno, dolaziće nam normalni igrači koji cijene klub u kojem igraju i koji će pošteno zaraditi platu, a izbjegavaće nas uhljupi i amateri koji su svjesni da njihov amaterizam ovdje neće prolaziti.
Šta treba da im skandiramo imena zbog 2 zaredom poraza na Grbavici? Što se skandiralo skandiralo, odsada ide yebavanje na svaki pogrešan potez sve dok se ne dovedu u red i ne počnu na terenu vraćati novce uložene u svakoga od njih. Samo na terenu mogu pokazati respect za Želju i njegove navijače a dok se to ne desi kandžija ima da radi i radila bi da se ja pitam
Ma sta vrijedi prijatelju. Dobijes sutra, pogleda te sreca, vec za 7 dana te onda uzme Mladost. Dobijes Metalege, Radnik ti otkine bod.. i vrtis se u krug jer nikako ne mozes nametnuti da si ti gazda na terenu, da se tebe nesto pita. Kad budemo igrali kako Zeljo treba da igra, onda nije kiks problem, a ako budemo nastavili igrati igru bez igre, ni neka pobjeda s vremena na vrijeme nije utjeha. Bar meni.Kapiten je napisao/la:**** loptu u dubinu i dupli pas. Da nam je dobiti samo kakvom frljokom, a kasnije cemo o duplim pasovima. Meni je to trenutno posljednje na hatru.
Ti meni ovdje hoćeš da održiš predavanje iz hortikulture ili šta? Nismo na temi balet ili religija pa da pazimo na "prostačko ponašanje i da kako kažeš ne griješimo dušu". Šta ti u stvari pokušavaš meni da repliciraš? Bolan ja haman 4 banke ne psujem sa tribina i oduvijek podržavam igrače ali kad vidim da se oni šprdaju sa imenom kluba i sa hiljadama ljudi koji su došli na Grbavicu e pa nećeš vraže, dosta je bilo izgubili su povjerenje i sad će muda do poda objesiti da ga povrate.manwhosoldtheworld je napisao/la:Sreca pa se ne pitas... Sto se mene tice igraci su prolazna stvar Zeljo je jedan. Dusu necu grijesiti zbog igraca i inace ne volim prostacko ponasanje ali necu niti jednog kovati u zvijezde. Mogu dobiti aplauz od mene i nista drugo. A da se ovakve stvari ne bi desavale treba se ozbiljno poraditi koji i kakvi se igraci dovode. I sutra dajem priliku Slavku i njegovom timu.GoodisonPark je napisao/la:Baš tako, treba ih marisati dok ne skontaju ko je Željo i gdje su došli da igraju.manwhosoldtheworld je napisao/la:
Tako je idemo maltretirati igrace na treninzima i utakmica uhoditi ih i prijetit im. da se onda prosiri prica o tome pa da nam onda niko normalan od igraca ne dodje u klub. Nije samo uprava i igraci imidz kluba nego i navijaci.
Kako mi je glupa ta pjesma uvijek bila, al najjači dio "dobili ste plate LEE"Fatić Nermin je napisao/la:Ja se iskreno nadam da cinizam pod krinkom "mi nismo anamon oni, i mi ćemo ih uvijek podržavat", se neće i sutra se iskazati u slučaju (ne daj Bože) lošeg rezultata protiv Krupe... Jer to su isti oni koji su Hadžiahmetoviću i ostaloj našoj djeci pjevali "DOBILI STE PLATE, 'LE, DAJTE REZULTATE...", ne vidim zašto to ne bi pjevali i ovim poluamaterima i fudbalerćićima u pokušaju. Jer ako iko zaslužuje da mu se to pjeva, otkako pratim fudbalski klub Željezničar, to zaslužuju ove primadone, naravno uz čast izuzecima. Al' haj', za nadati se da do toga uopće neće doći.
Valjda skraćenica od ale, nekako mi je to najlogičnije... Doduše i nemamo nijednu inteligentnu pjesmicu da se naruže igrači. Ova i plave dame, u drugom kontekstu.cikazubo je napisao/la:Kako mi je glupa ta pjesma uvijek bila, al najjači dio "dobili ste plate LEE"Fatić Nermin je napisao/la:Ja se iskreno nadam da cinizam pod krinkom "mi nismo anamon oni, i mi ćemo ih uvijek podržavat", se neće i sutra se iskazati u slučaju (ne daj Bože) lošeg rezultata protiv Krupe... Jer to su isti oni koji su Hadžiahmetoviću i ostaloj našoj djeci pjevali "DOBILI STE PLATE, 'LE, DAJTE REZULTATE...", ne vidim zašto to ne bi pjevali i ovim poluamaterima i fudbalerćićima u pokušaju. Jer ako iko zaslužuje da mu se to pjeva, otkako pratim fudbalski klub Željezničar, to zaslužuju ove primadone, naravno uz čast izuzecima. Al' haj', za nadati se da do toga uopće neće doći.