Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 09, 2016 7:06 pm

Minjore brate moj, slab si na Nedu, svi znamo da si uletio i kad je Nedo objavio status na svom fejsu pa onda izbriso. Cuj tjeramo raju, ko tjera raju? Ja nmg pisati i iznijeti svoje misljenje? Ti ces mi ga zabraniti tako sto ces zaprijetiti odlaskom sa foruma? Aferim

I da otjerali smo raju sa foruma ...
Željezničar ante portas !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:08 pm

arelinho je napisao/la:Joj ljudi napuštaju forum zbog Nede. :klanjase2: :klanjase2: :rofl1:
Shvati i ti i bilo ko drugi da to nema veze s Nedom. Ako se salimo, salimo. Ako nepises ozbiljno onda pisi ozbiljno. Momak napise sto je tacno, znaci to je mogao biti bilo ko, Nedo, Lazar, Meho, da je bolji statisticki od navodnih pojacanja, ovaj to prebaci u neozbiljan kontekst vezan za politiku.. I ja stojim iza toga da je kraina. Morao sam ti replicirati.
@AsharaK
Ja sam slab jedino na plavuse. Evo ti dela, ajzea i tm8782 nek potvrde ko je prvi kritikovao Nedu zbog nekih stvari.. i gore sam ti sve objasnio u repliciranju arelinju..

shzna
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:10 pm

slika
1987

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:12 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:svi mi kontamo poentu, i generalno se slazemo sa svim napisanim. bar ja, da budem tacan.
licno, drzi me vjera da su se ove greske rodile iz posla radjenog u najboljoj namjeri. i da ce nam biti dobra pouka u vremenu i godinama pred nama. i da smo dosli do tacke u kojoj ce se karma okrenuti u nasu korist i nagraditi nas sve skupa, ako nista drugo, onda bar za ovaj pokusaj da stvari pomaknemo s mjesta i napravimo moderan, ozbiljan, uredjen i uspjesan fudbalski klub.

bilo kako bilo, nama ga valja voljeti.

Zeljeznicar za citav zivot!
:zeljeznicar1:
Nama je nedostajala vizija i koordinacija. Svaki dio kluba mora biti uvezan, ne može OP raditi na svoju ruku, ne može administativni dio raditi bez obaziranja na sportski, niti može sportski segment imati zahtjeve koji se ne mogu ispuniti. Također, imati viziju znači i dobra koordinacija u Klubu, jer onda se svaki postupak ima podlogu i svako može znati zašto se tako postupilo i šta bi to trebalo donijeti u budućnosti. Krivi ljudi su vodili transfer politiku, vjerovatno je išlo po principu "taj profil igrača nam treba, hajmo vidjeti šta ima na tržištu i naći nešto". Potpišeš igrača i šta bude bude. Nama je deficitarna pozicija lijevog beka, ali nipošto nije plan dovesti novog Senada Husića. On jeste lijevi bek s dobrim nogometnim znanjem, ali je li on pojačanje? Ljudi zaduženi za transfere su obavili svoju dužnost, no je li to bio pravi potez? Nije, naravno. E to je ta koordinacija o kojoj pričam. Mi s dovođenjem Senada Husića (njega uzimam samo kao primjer) smo popunili poziciju lijevog beka, ali mi viziju s njim nismo imali. Doduše imali smo, čim je potpisao na 3 godine, ali ta vizija nije ispravna. Zašto? Jer je određena od ljudi koji nisu stručni tu. Ti ljudi su shvatili grešku i hvala im što se uletili kad niko nije htio, sad su došla nova gospoda kojima je to primarna dužnost. Kako imati viziju i koordinaciju? Postavljanjem pravih ljudi na prava mjesta. Naša uprava nek radi ono u čem je skoro pa perfektna, Ćenan i Slavko nek rade ono što najbolje znaju, Tica nek radi ono šta zna. Na zajedničkom sastanku tih ljudi treba odrediti plan kakav će Željo biti u narednom periodu. To možemo samo s organiziranim OP, jakom upravom i dobrih stručnim štabom. Kad nešto od toga ne štima male su šanse da mi možemo daleko. To vidimo danas. Tri transfer roka koja su bila lutanje, bez vizije, forsiranje naše djece, pa kasnije njihovo zanemarivanje, itd. Kad je klub zdrav, naša djeca mogu dobivati doziranu šansu kroz koju će pokazati jesu li kalibar za Želju ili ne. Onda neće biti priče on je naše dijete neka igra ili ništa ne valja šta će on. Mene raduje što konačno vidim da dolaze ljudi koji znaju svoj posao u svim segmentima Kluba. Na njima je da zajedno stvore jak klub. Bit će opet fula i uvijek će ih biti, ali ako mi imamo širu sliku djelovanja Kluba, onda jedna fula ne može narušiti "zdravlje" kluba. Sad preostaje da nam vrijeme pokaže jesmo li povukli dobre poteze ili ne.
Sutra konačno na Grbavicu, nisam bio od derbija, je*eni odmori :)
VTŽ!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Okolele
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:13 pm

Vidim nabiru se stranice..Jeste li to nasli novu temu za svadju..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic

pet sep 09, 2016 7:14 pm

Pa bas zato sto je igrao kada nije bio niko drugi zasluzuje veliko postovanje. Probaj shvatiti kakva je bila situacija u klubu i koga je to Zeljo tada mogao dovesti da igra u napadu. Mozda i najteza vremena za ovaj klub, a taj Nedo, taj Dado i taj Enis su igrali za Zelju i bili pri samom vrhu. Niko drugi nije zelio da igra tada za ovaj klub. Onda se dodje do para koje su svojom borbom nabrojani igraci omogucili i nadje se neko da se sprda s njima, da ih vrijedja i naziva svakavim imenima.

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:16 pm

Faruk TM´87 je napisao/la:Ne znam za vas, ali meni nikako nije jasno kako Boccaccini na klupi a čovjek bar 10 puta bolje odigro od Kosorica ovo do sad, a Jahić nije ni igrao puno da se da neki sud :roll: :roll:
Jahić u Zenici dobar, Matteo se pokazao jako dobro ali jbg mora igrati floskulaš nema mjesta za obojicu.

Gledam sad od kako je ovaj igrač došao u Želju nama je sve krenulo naopako. Ko zna, možda bi i Standard prošli da nam kapetan lađe ne zavali autogol zbog lošeg postavljanja i nepravovremene reakcije.

Ćelo mi nije jasan zbog ove odluke, samo slijepci ne vide da naš mambo number five igra ko amater.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:17 pm

shzna je napisao/la:slika
:shock: <3
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fk1921

pet sep 09, 2016 7:19 pm

Jedini pravi moderatori su storm, bokaco. Hurmasica je novopeceni pa cemo njeg vidjeti dok ostali ili se svadjaju prijete ili prosipaju sarkazam. To moderatori ne bi smjeli nego biti normalni forumasi, neutralni na mnoge teme a posao da im bude da odrzavaju forum. Fkt tjerate raju a ja prvi razmisljam da ne komentarisem vise jer kad se larson navali na kosti neandertalcu ili ti ashrak komentarises samo kad mozes sarkazam prosut po forumu. Izlija je bio dobar dok nije poceo po amaru...ds ne kazem sta.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:19 pm

fk1921 je napisao/la:Jedini pravi moderatori su storm, bokaco. Hurmasica je novopeceni pa cemo njeg vidjeti dok ostali ili se svadjaju prijete ili prosipaju sarkazam. To moderatori ne bi smjeli nego biti normalni forumasi, neutralni na mnoge teme a posao da im bude da odrzavaju forum. Fkt tjerate raju a ja prvi razmisljam da ne komentarisem vise jer kad se larson navali na kosti neandertalcu ili ti ashrak komentarises samo kad mozes sarkazam prosut po forumu. Izlija je bio dobar dok nije poceo po amaru...ds ne kazem sta.
+1

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:21 pm

Da te pita AsharaK majstore jel vidis moje ime gore u moderatorima? Komentarisem na ovoj temi kao sasvim normalan korisnik, nikakav moderator.

Grbavica
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:27 pm

Kad bi malo više normalno diskutovali i imali malo više razumjevanja prema drugima, a manje prosipali sarkazam, ironiju, pokušali da ispadnete komedijaši bolje bi bilo. Nema smisla.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

pet sep 09, 2016 7:28 pm

Grbavica je napisao/la:Kad bi malo više normalno diskutovali i imali malo više razumjevanja prema drugima, a manje prosipali sarkazam, ironiju, pokušali da ispadnete komedijaši bolje bi bilo. Nema smisla.
To je to.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:30 pm

Covjek se baci na mene , bez potrebe. Uopste ne moderiram na ovoj temi, samo sam radio na mnogim stvarima kako bi digao ovaj forum na veci nivo. Radim za ovaj sajt. Dovodim ljude na forum i pokusavam podici aktivnost na svim drugim djelovima foruma. Prelistajte malo moje postove. Ne komentarisem uopste ovu temu, vec ko obicna budala pricam sam sa sobom na temi Vaterpool, KickBoxing, otvaram neke teme samo kako bi se baza prosirila. Postavim vam svaki link sa sport1 u vezi Zelje ovde, ama bas svaki. Radim svaki dan da bi vama bilo bolje, a to znaju najbolje druge kolege sa ovog foruma, i onda dodje momak i kaze samo pisem sarkasticno. Zbog cega sve onda ovo sto radim? Koga? Cemu? Da se covjek zapita, jel vrijedi uopste raditi nesto... Evo izvinjavam se svima sto sam bio sarkastican, necu biti vise. I svi oni koje sam otjerao, neka se vrate. Molba zbog ovog foruma. ;)

Ajzea
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:33 pm

Nedo nije kvalitet, ali zasluzuje ogromno postovanje. O tome pise Minjore.
U pravu je. Evo, ja to kazem a nisam jaran Nede Turkovica niti kafe ispijam sa njim, niti smatram da je lezihljebovic jer se kandidovao za predstojece izbore.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:34 pm

AsharaK je napisao/la:Covjek se baci na mene , bez potrebe. Uopste ne moderiram na ovoj temi, samo sam radio na mnogim stvarima kako bi digao ovaj forum na veci nivo. Radim za ovaj sajt. Dovodim ljude na forum i pokusavam podici aktivnost na svim drugim djelovima foruma. Prelistajte malo moje postove. Ne komentarisem uopste ovu temu, vec ko obicna budala pricam sam sa sobom na temi Vaterpool, KickBoxing, otvaram neke teme samo kako bi se baza prosirila. Postavim vam svaki link sa sport1 u vezi Zelje ovde, ama bas svaki. Radim svaki dan da bi vama bilo bolje, a to znaju najbolje druge kolege sa ovog foruma, i onda dodje momak i kaze samo pisem sarkasticno. Zbog cega sve onda ovo sto radim? Koga? Cemu? Da se covjek zapita, jel vrijedi uopste raditi nesto... Evo izvinjavam se svima sto sam bio sarkastican, necu biti vise. I svi oni koje sam otjerao, neka se vrate. Molba zbog ovog foruma. ;)
:palacgore:

A ovdje neki bi trebali paziti malo, jer im je dosta opraštano kao i psovanje preko pma

psihopata
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:35 pm

Minjore je napisao/la:boli tebe ***** za takve stvari. Momak vas isprska sa argumentima a vi sto bi trebali ovaj forum predstavljati u dobrom svijetlu, samo tjerate ljude odavde. X ljudi ne pise zbog vasih gluposti i prvi cu vam ja to otvoreno reci. Ko ima meni sta reci, nek se javi u pp ili ovdje napise svejedno mi je.
Momak vam napise da je jedan igrac statisticki bolji od drugog i vi nastavite o nebitnim stvarima totalno. Nije do Nede, istu stvar sam sinoc kritikovao vezano sto neko za njega napisa.. Uzivajte u pisanju na forumu.. Pozdrav do daljnjeg ;)
:palacgore:
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

psihopata
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:37 pm

arelinho je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Minjore brate moj, slab si na Nedu, svi znamo da si uletio i kad je Nedo objavio status na svom fejsu pa onda izbriso. Cuj tjeramo raju, ko tjera raju? Ja nmg pisati i iznijeti svoje misljenje? Ti ces mi ga zabraniti tako sto ces zaprijetiti odlaskom sa foruma? Aferim

I da otjerali smo raju sa foruma ...
Ovdje igraju jaranske veze ulogu. Ako neko napiše protiv nekog igrača nešto, a neki forumaš je jaran s njim odmah belaj ispada. Evo ja iskreno kažem Nedo je karina. Igrao je tada jer nije imao ko da igra.

ali jako borbena karina.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

GoodisonPark
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:40 pm

Nema potrebe za tenzijama, forum je, držati fin nivo diskusije i neće biti problema.

Igrači ko igrači dolaze odlaze dolaze odlaze.. a mi smo još uvijek tu na svojoj Grbavici, da prevedem nebitni su. Možda će neko od njih ostaviti neki dublji trag kod nas ili će čak možda kao ekipa zabilježiti neki vrijedan rezultat, međutim dok se to ne desi pomnožiti ih sa nulom, haman sve do jednog. Treba ih malo poslati na posao običnog smrtnika koji radi 10-12 sati za 30Km dnevnicu i još rinta ko konj a oni jadnici trebaju u 168 sati trčati sat i po a i to im mrsko, fol oni neki profi fudbaleri drmaju plate bogovske a vamo pola ih ne zna lopte primiti i uštopati.

Treba ih kandžijom tjerati na treninzima a ako podbace na utakmici onda ih marisati na treninzima cijelu sedmicu za svaku grešku. Dosta je bilo titranja i popuštanja, marva je to i sve dok ne zasluže poštovanje igrom na terenu tako ih treba tretirati. Pišaj ih povukli su mi živac jer svojom kurcoboljom narušavaju imidž kluba koji smo decenijama gradili, znači rade kontra Želje e pa neće moći još dugo. Ili ćeš ginuti i dati sve od sebe ili ćeš biti predmet ismijavanja, pa da vidimo ko će duže izdržati!

Čast samo pojedinim igračima koji će se prepoznati a sve ostalo go amater.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

bablaz
Kontakt:

pet sep 09, 2016 7:41 pm

Rijetko pisem, ali sad moram:
Nedo, Enis, Dado, Kokot, i sl. nisu za Zelje . Pored ovih igraca ima jos sigurno 5,6 koji su trenutno u Zelji, a nemaju kvalitet ni za PL BiH.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava