ned avg 28, 2016 12:43 am
Bio na tekmi. Evo kako sam ja vidio ucinak svih igraca pojedinacno. Veca - nije imao nekog posla, duge lopte rjesava dobro, niske su mu problem, prolazna ocjena. Sinisa - pozadi dobar i borben, naprijed tanak, gotovo nista. Husic - danas i nije bio los, imao je par dobrih centarsuteva, uklizavanja al je sve upropastio, znamo kako. Nije za Zelju, mora ici. Talijan - vrlo dobar, odlican u skoku, brz za svoju visinu, pojacanje. Jahic - nije imao greske, al se primjeti da je u godina, fali mu brzine, nedostatke rjesava iskustvom. Radinovic - za klasu bolji od svih danas, momak je odigrao odlicno, nije imao s kim za nesto vise. Beganovic - borben i nista vise od toga, definitivno nije igrac velikog kalibra, da smo ozbiljna ekipa bio bi na klupi. Bevab - lose, igrao 75 minuta, nije nista znacajno uradio, igra u grcu, il mu je dres Zelje teret il jednostavno ne zna. Bekric - razocaran sam pravo bez obzira na gol. Usporavao je akcije, gubio lopte. U datom momentu ne odigra dovoljno brzo i akcija propadne. Bas je ispuhao kao igrac, mjesto mu je na klupi. Lendric - vise manje prepusten sam sebi. Trudio se, trcao al nije u formi. Propustio stopostotnu. Miro - odskace kvalitetom. Nema s kim da igra, bas mi ga bilo zao gledati. Il ce Zeljo postati ozbiljnija ekipa il ce morati otici. Lazic - u 15 minuta pokazao vise smisla za igru od pola ostalih koji su igrali cijelu utakmicu. Sve u svemu, nije to to. Onom Celiku, sklepanom pred sami pocetak sezone, bez nekoliko igraca, ozbiljna ekipa mora dati 3 komada bez po muke, a mi ih nismo dobili. Tu vam je sve jasno. Slavko ce imati puno posla. Hvala Bogu pa je pauza da se probaju neke stvari ispraviti. Do veceras nisam vjerovao, al su fakat neki igraci dovedeni koji su slabiji od onih koji su otjerani, treba biti posten pa to priznati. A neko bi trebao za to i odgovarati. Eto toliko...