Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 12:25 am

Daj nam onda i Jamaka u paketu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

BHDragons
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:26 am

Odgledao utakmicu. Meni ovo nije tako loše izgledalo. Prvi put se vidi neka vizija u našoj igri nakon dužeg vremena. Bekrija je bolji kapiten od Kosorića i mislim da će ovo sada biti puno ozbiljnije i bolje. Zenica je nezgodan teren i tamo je uvijek bilo teško postići dobar rezultat. Kad to Slavko posloži, bit će to dobro vidjet ćete. Počeo je oporavak i bolje da ide ovako postupno jer mi nakon jedne pobjede stvaramo pretjeranu euforiju.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ono.na
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:28 am

Odigrali smo najbolji mec od zadnja 4.
Bez trenera na klupi i bez najboljeg veznog igraca.

Ako Ugljesa nastavi ovako onda ce i on ici u isti kos sa Jovanom, cak djeluje smirenije. Uzivo ga je ljepota gledati, cak i bez lopte sjajna kretnja. Kad je dobije, tacno zna sta ce s njom.

Jahic je dobio 90% duela, Bocaccini i on bi trebali nastaviti igrati u paru.
Beganovic u 85.toj minuti (namjerno ga gledam gdje ce), vodimo i trci jedini na centru i radi pressing.

Ispisnice i otkaze (pogotovo igracima koji su ponikli u Zelji) necete dobiti tek tako. Zakuj ga na klupu ili tribine pa nek se hladi, eto sad cemo svako kolo otpustat i dovodit. Cekaj dok trener provede 7 dana uz ekipu, ovo veceras djeluje fino. Ne zaboravite da Celik daje 110% sebe protiv nas, nisu oni veceras bili losi.

Naredne 2 utakmice ako se uzme 6 bodova, ponovo smo u vrhu, jug puniji, Zeljo opet u igri!
Zadnja izmjena: ono.na, dana/u ned avg 28, 2016 12:28 am, ukupno mijenjano 1 put.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 28, 2016 12:28 am

LARS1921 je napisao/la:slika

šta li se to sprema :ganja:
Nadam se nista...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Brkoo
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:29 am

exbabilon je napisao/la:Pa gori ste vi koji Lendrica amnestirate svake krivice. Jarane napadac si, 4 utakmice si bez gola, pri tome si imao neke izgledne sanse, ne mozes biti za pohvalu nikako.
To je normalno za kritiku ali ne i za pljuvanje po Ivanu, stalo ga je i treba mu dati podrsku..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:31 am

@MrRicolli

ma naravno da nije nista :P

nek se nešto desi sutra, bilo šta, da ne mora čovjek glavom udarat od štok do sljedeće tekme, ko će izdržati

[video]https://www.youtube.com/watch?v=9vuxqw7yEhE[/video]

tandem stevanović svraka

1921.ba
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:32 am

ono.na je napisao/la:Odigrali smo najbolji mec od zadnja 4.
Bez trenera na klupi i bez najboljeg veznog igraca.

Ako Ugljesa nastavi ovako onda ce i on ici u isti kos sa Jovanom, cak djeluje smirenije. Uzivo ga je ljepota gledati, cak i bez lopte sjajna kretnja. Kad je dobije, tacno zna sta ce s njom.

Jahic je dobio 90% duela, Bocaccini i on bi trebali nastaviti igrati u paru.
Beganovic u 85.toj minuti (namjerno ga gledam gdje ce), vodimo i trci jedini na centru i radi pressing.

Ispisnice i otkaze (pogotovo igracima koji su ponikli u Zelji) necete dobiti tek tako. Zakuj ga na klupu ili tribine pa nek se hladi, eto sad cemo svako kolo otpustat i dovodit. Cekaj dok trener provede 7 dana uz ekipu, ovo veceras djeluje fino. Ne zaboravite da Celik daje 110% sebe protiv nas, nisu oni veceras bili losi.

Naredne 2 utakmice ako se uzme 6 bodova, ponovo smo u vrhu, jug puniji, Zeljo opet u igri!
bravo, konacno neko sa dobrim stavom :titula: :titula:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

exbabilon
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:33 am

Brkoo je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Pa gori ste vi koji Lendrica amnestirate svake krivice. Jarane napadac si, 4 utakmice si bez gola, pri tome si imao neke izgledne sanse, ne mozes biti za pohvalu nikako.
To je normalno za kritiku ali ne i za pljuvanje po Ivanu, stalo ga je i treba mu dati podrsku..
Ma kad je agonija medju navijacima kritika i pljuvanje se ispreplicu. Kad poslije 7 utakmica imas 8 bodova, samo 2 pobjede, 6 golova.. tesko je birati rijeci. Mene vise od slabe realizacije boli neki stav zvijezde, odnos prema saigracima, mahanje rukama, neka ljutnja poslije izmjene, a na terenu se nije prije toga vidio i promasio jedinu 100% sansu. Nisi los legendo, al spusti se malo. Umjesto da svi budu manji od makovog zrna poslije 3 poraza, on se opet nesto bahati..

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:33 am

Cetiri posljednje utakmice-jedan bod :cry: :cry:
Evo suza suzu stize

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:35 am

A Zrinjski 8 bodova od nas ........
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:35 am

I pozdrav za brata @joazinho, od veceras ima od mene punu podrsku u tjeranju Vece.
Kako je asistirao Celikovom igracu, no sreca pa ovi levati ne znaju..

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:36 am

Celik daje 110% protiv nas.
Sloboda daje 120% protiv nas.
Ovaj ovoliko ovaj onoliko.
Koliko nasi igraci daju protiv tih ekipa?
Yebo vise tu pricu i Zenica nezgodan teren, bez njihovih navijaca, najbolji teren, oni bez 5 igraca, nisu spremni za svih 90 minuta, ali eto daju 120% pa bod nije los.
Ali eto ostaje nada da ce Petrovic postrojit to fino i da od sljedece sezone igraju igraci koji kako i on kaze zele da napreduju u karijeri i koje boli briga protiv koga igraju.

godrina
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:36 am

izgleda da smo mi precjenili nase igrace
ja bi tom Husicu dao otkaz neka je na nasu stetu al ljudino vozdra, frajer nas kosta sve znaci mjera je sve
zar u drzavi nema lijevog beka koji zna preci centar i onako nekad fino centrirat ili dodat negdje oko 16 metara ? ako nema onda prebacit od omladinaca neka se uci ionako od ovih sadasnjih nemamo nista znaci na istom smo u najgorem slucaju
ili sam ja lud ili je meni pozder bio solidan ovo malo sto je igrao a priliku dobija minimalno
Slavko imas vremena, daj ih probudi molim te, ili ih budi ili ih otjeraj skontaj nesto cele ti tvoje
joj kad vidim onaj zrinjski place mi se
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:37 am

AsharaK je napisao/la:A Zrinjski 8 bodova od nas ........
Ja ne znam sto mi Zrinjski gledamo kao konkurenciju,oni su konkurencija Slobodi.
Bolje da pratimo rezultate kona,metalegea,krupe i radnika..
E tugo golema.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salemprolic
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:37 am

Ovo je nazalost najgori Zeljin tim u zadnjih 10-ak godina...bio sam ubijedjen da se radilo o bojkotu Kostica, ali ocigledno nije...ovi ljudi ne znaju igrati, a onih par sto ko i nesto znaju totalno su van forme(Miro izvini naravno da si ti iskljucen iz ovoga). Pred Slavkom je veliki posao. Uprava treba stati iza njega i pruziti mu maksimalnu podrsku sta god da se desi, trebace vremena da on dovede u red sve. Po cijenu i da ligu za prvaka ne izborimo. Nek nam to bude za pocetak cilj. Nekako se ugurati medju ovih prvih 6 nakon 22 kola, jos ako prezivimo u kupu, super. I ako ne uspijemo, Slavki podrska, on to moze ustrojiti kako treba, samo naravno da treba vremena. Godina dana nerezonskih, neplanskih poteza, transfera nam je dosla glave. Upravi podrska naravno, nastavite sa dobrim stvarima, stadionom, sponzorima, marketingom i doci ce to na svoje. Ali vremena ce trebati...i strpljenja i zivaca.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:38 am

salemprolic je napisao/la:Ovo je nazalost najgori Zeljin tim u zadnjih 10-ak godina...bio sam ubijedjen da se radilo o bojkotu Kostica, ali ocigledno nije...ovi ljudi ne znaju igrati, a onih par sto ko i nesto znaju totalno su van forme(Miro izvini naravno da si ti iskljucen iz ovoga). Pred Slavkom je veliki posao. Uprava treba stati iza njega i pruziti mu maksimalnu podrsku sta god da se desi, trebace vremena da on dovede u red sve. Po cijenu i da ligu za prvaka ne izborimo. Nek nam to bude za pocetak cilj. Nekako se ugurati medju ovih prvih 6 nakon 22 kola, jos ako prezivimo u kupu, super. I ako ne uspijemo, Slavki podrska, on to moze ustrojiti kako treba, samo naravno da treba vremena. Godina dana nerezonskih, neplanskih poteza, transfera nam je dosla glave. Upravi podrska naravno, nastavite sa dobrim stvarima, stadionom, sponzorima, marketingom i doci ce to na svoje. Ali vremena ce trebati...i strpljenja i zivaca.
E to je to.
Bravo.

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:40 am

Ako ce dati ispisnicu samo Husicu, ne trebaju je ni njemu davati.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:42 am

Mislim da je najbitnije da stvori jedinstvo i zajednistvo u ekipi, da u tih 90 minuta ginu jedan za drugog, da jedan drugog pokrivaju, da jedan drugog bodre pa i onda kada mu ide lose jer svako moze imati los dan. Nazalost mi to nemamo bar onoliko koliko ja vidim.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hare79
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:43 am

Bio na tekmi. Evo kako sam ja vidio ucinak svih igraca pojedinacno. Veca - nije imao nekog posla, duge lopte rjesava dobro, niske su mu problem, prolazna ocjena. Sinisa - pozadi dobar i borben, naprijed tanak, gotovo nista. Husic - danas i nije bio los, imao je par dobrih centarsuteva, uklizavanja al je sve upropastio, znamo kako. Nije za Zelju, mora ici. Talijan - vrlo dobar, odlican u skoku, brz za svoju visinu, pojacanje. Jahic - nije imao greske, al se primjeti da je u godina, fali mu brzine, nedostatke rjesava iskustvom. Radinovic - za klasu bolji od svih danas, momak je odigrao odlicno, nije imao s kim za nesto vise. Beganovic - borben i nista vise od toga, definitivno nije igrac velikog kalibra, da smo ozbiljna ekipa bio bi na klupi. Bevab - lose, igrao 75 minuta, nije nista znacajno uradio, igra u grcu, il mu je dres Zelje teret il jednostavno ne zna. Bekric - razocaran sam pravo bez obzira na gol. Usporavao je akcije, gubio lopte. U datom momentu ne odigra dovoljno brzo i akcija propadne. Bas je ispuhao kao igrac, mjesto mu je na klupi. Lendric - vise manje prepusten sam sebi. Trudio se, trcao al nije u formi. Propustio stopostotnu. Miro - odskace kvalitetom. Nema s kim da igra, bas mi ga bilo zao gledati. Il ce Zeljo postati ozbiljnija ekipa il ce morati otici. Lazic - u 15 minuta pokazao vise smisla za igru od pola ostalih koji su igrali cijelu utakmicu. Sve u svemu, nije to to. Onom Celiku, sklepanom pred sami pocetak sezone, bez nekoliko igraca, ozbiljna ekipa mora dati 3 komada bez po muke, a mi ih nismo dobili. Tu vam je sve jasno. Slavko ce imati puno posla. Hvala Bogu pa je pauza da se probaju neke stvari ispraviti. Do veceras nisam vjerovao, al su fakat neki igraci dovedeni koji su slabiji od onih koji su otjerani, treba biti posten pa to priznati. A neko bi trebao za to i odgovarati. Eto toliko...

LARSSON
Kontakt:

ned avg 28, 2016 12:46 am

viewtopic.php?f=64&p=101427" target="_blank

nemojte da moram peglati stalno :lol:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

Prijava