Hurmasica je napisao/la:sergejevic je napisao/la:Dobili smo dobrog trenera i ja stvarno mislim da treba krenuti u pravu i pametnu rekonstrukciu ekipe.
Stevanovic, Jahic, Radinovic, Secerovic, Boccaccini, Lazic, Zeric, te Blagojevic, Lendric i Memija ako zele trebaju ostati u ovoj ekipi. Sve ostalo nogom nabiti i neka budu sretni jer bi dobro prosli. Bolje dovesti dva-tri dobra igraca umjesto petnestak ovih klosara, a ostalo popuniti mladjim igracima i praviti tim koji zna sta hoce. Ovo ne ide vise. Mozemo potrositi samo jos jednog trenera, a nista napraviti necemo. Bolje onda s juniorima igrati. Dati sansu mladim momcima, pa mozda od njih dobijemo kojeg korisnog igraca. Vise od pola njih ovdje nece nikada postati korisni.
Ma ima ovdje potencijala u ovoj ekipi. Momci koji se trude na treninzima, rade, sportski život žive ali džaba kad to sve uprska par bezmozgaša. Nadam se iskreno da će Slavko već to od sutra početi rješavati te da ćemo protiv Krupe gledati ŽELJU! Vremena ima sasvim dovoljno da se ova ekipa razdrma i da se neke stvari poslože.
Ma dzaba se truditi kad se uvijek nadje neko da usere stvari. Jucer Vedran, danas Husic, sutra neko treci.
Ovdje je mnogo skarta i to je tako. Ne pravi se kostur ekipe s hrpom istrosenih poluigraca.
Pola ih otjerati i svaku marku od njihove plate dati Miroslavu, pored toga kapitensku traku, a ako momak pozeli da mu neko popusi da ostane, ja cu prvi.
Oko tog momka izgraditi ekipu, pored Ugljese, Boccaccinia, Jahica, Lazica, Zerica.
Onda dobro popricati s Jovanom, Lendricem, Memijom, Sinisom, Secerovicem, Kjosevskim i vidjeti da li zele ostati u ovome klubu i nositi ovaj dres na pravi nacin.
Kada bi se rijesio onog skarta bilo bi dovoljno novca da platis dva tri dobra i kvalitetna igraca. Ostalo popuniti mladim igracima i momcima iz omladinskog pogona.