Pa ja u svemu lošem,što mi srce para svu noć,vidim produženje roka uplata za Evropsku Grbavicu.Biće to do 31.05.2017.
Bez zajebancije,vidjeli smo svi sve greške ove sezone,Bože moj,ne gledati iza,krenuti ka naprijed(što se tiče terena) što se tiče uprave,samo naprijed!
Ko dođe protiv Rudara,doći će zbog Želje,i tada se osjećam najlagodnije,među pravom Plavom nacijom.
Što je bilo,bilo je,jedna sezona bez Evrope(mada još postoje šanse teoretske,i dok ima nada se čovjek) nije smak svijeta, šteta je što koeficijent pada(bar tako mislim),a što se tiče finansija, dok je ove Uprave,ne vjerujem da će to uticati na daljni tok funkcionalnog rada kluba.
Što se tiče Edisa,hmm Sablja naš,temperamentni,tvrdoglavi,Manijak pravi..Skandirali smo mu ime opet na kraju utakmice,i od mene ima podršku,sve dok on ne osjeti da on nije za tog mjesta.A ako dođe do te situacije(a nadam se da neće) ja vjerujem da će odstupiti.Jer on živi za ovaj klub,baš kao i mi.
Što se tiče terena..
počeli smo se već pojačavati,i to me raduje.Svaka budala vidi gdje škripi,i nadam se kvalitetnim zamjenama na tim pozicijama i spremanje ekipe za Ligu 12 gdje moramo po svaku cijenu titulu ganjat.
Što se tiče Manijaka..
Braćo ovu polusezonu smo se popišali po svima, donijeli našem klubu veliki novac,što kroz ulaznice,što kroz članstvo te kroz projekat Evropske Grbavice.Mi smo položili.Završni ispit su nam protiv Rudara i protiv Slavije.Položit će ga oni samo što budu tu, što su uvijek tu..
I na kraju što se tiče Vecinog krošea, Jovanovog high kicka, Dženisovog gađanja stolicom,Ivanovog vraćanja baklje među radioaktivnu naciju..šteta,niste položili,mogli ste ih još jače natamburat sjeme im se zatrlo zeničko.
Pobjede sve,i poraze,mi sa tobom prošli smo!
VTŽ