Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 9:29 am

blueman-TM87 je napisao/la:
south side je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne bijah dan i šta propustih... Špekulira li se ime nasljednika?
Musa,Simo,Petrovic...
Od ove trojice jedan treba da potpise. Mislim da ce te biti zadovoljni ko je. Nije suplja majke mi :zeljeznicar1:
Simo onda
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

blueman-TM87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:31 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:
blueman-TM87 je napisao/la:
south side je napisao/la: Musa,Simo,Petrovic...
Od ove trojice jedan treba da potpise. Mislim da ce te biti zadovoljni ko je. Nije suplja majke mi :zeljeznicar1:
Simo onda
Ma jok. Nemoj dalje molim te, moramo se svi strpiti.

ellaxaz
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:32 am

storm_raider je napisao/la:Ko je rekao da je iko debil ovdje??? Nadjite mi taj post i ide ban.

Izvinjavam se na propustu ako se desio.
Ima post od @nikad izvini na stranici 2323
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Valter
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:32 am

Bi subota, a evo prođoše i nedjelja i ponedjeljak. Dosta toga se napisalo i vrijeme je da se strasti polako stišaju i da se igrači spreme u kakvom-takvom miru za utakmicu protiv Čelika. Ona bi morala da donese pozitivan pomak zbog toga što je ovakav Čelik definitivno pobjediv. Onda se u prvenstvenoj pauzi, nadam se u nešto boljem raspoloženju, mogu proanalizirati neke stvari. Ne treba vršiti pritisak na Harisa i upravu po pitanju koji bi to igrači trebalo da igraju i koje poslati na tribinu. Neka igraju oni koji mogu donijeti pobjedu, u ostalom za to su debelo plaćeni. Uprava u buduće treba onemogučiti u svlačionici i na stadionu bilo kakav kontakt neformalnih grupa navijača sa igračima i stručnim štabom. Najbolji potez Kostića i jeste bio zabrana ulaska na treninge zbog raznih šunjača. Za kontakt sa navijačima zadužiti nekog PR menađera.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:36 am

Ne znam kad sam ispušio 5 cigara za poluvrijeme, a ispušio sam protiv Olimpica prvo poluvrijeme i onda kasnije gledam Faika kad kaže da smo prosječna ekipa. Nažalost, koliko se god raja ismijavala kasnije s njim, bio je u pravu. Još ne mogu sebi da dođem od posljednjih zbivanja.

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:36 am

Svima otkaz uruciti ovim pobunjenim igracima. Kostali su nas titule i mozda evrope to je jedno 1,5 miliona KM. Sta misle oni da su oni zeljo. Tako cemo dati nadoznanja svima ubuduce da nema kockanja sa navijacima i imenom kluba. Klosari.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:38 am

Stani malo i ja bi volio Petrovića, ali mi nije jasno da li važi za trenere isto kao za igrače u smislu da se poslije prelaznog roka mogu dovoditi samo slobodni treneri. Šta ako frajer ima ugovor sa Radnikom. Kako onda može biti kandidat?

Amerigo
Kontakt:

FK Željezničar

uto avg 23, 2016 9:39 am

Niko ovdje mislim nije toliko lud da brani igrače , trenera ili bilo koga drugog jer svi su odgovorni za situaciju u kojoj se nalazimo i trebaju biti žestoko kažnjeni ili čak odstranjeni iz tima , svi koji su na bilo koji način se igrali sa tradicijom i imenom kluba i sebe i svoj ego stavili iznad njega ...
Ali isto tako mislim da moramo držati neki nivo jer mi smo manijaci dio ove divne porodice zvane Željezničar , iz poštovanja prema tradiciji i imenu našeg kluba , svih naših legendi koje su bile dio istorije i nezaboravnih rezultata moramo se truditi da se nespuštamo na nivo anamonih i spominjemo djecu i ostatak familije bilo kome ko je dio našeg kluba ...
Nije to u mentalnom sklopu željovaca nikad bilo i nadam se sa nikad neće jer za to nema opravdanja .....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Amerigo, dana/u uto avg 23, 2016 9:39 am, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:39 am

ellaxaz je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ko je rekao da je iko debil ovdje??? Nadjite mi taj post i ide ban.

Izvinjavam se na propustu ako se desio.
Ima post od @nikad izvini na stranici 2323
Hvala. Izvinjenje na propustu jos jednom! Nivo dijaloga drzite, svi mi volimo Zelju i niko nece priznati da neko voli od njega vise - tako i treba, ali postujte sagovornika ili necete biti dio ovog foruma. Ako on vas ne postuje, prijavite i bice sankcionisan.

Sada moramo biti ujedinjeni, Zeljo nas treba!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:46 am

Ta trojica su zadnja opcija.

godrina
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:53 am

pintol_TM87 je napisao/la:Ta trojica su zadnja opcija.
Ko je prije njih ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:54 am

Naša sreća u nesreći je ova pauza pa će novi trener imati koliko toliko vremena da proba napraviti nešto sa ovom ekipom. Dajte da se ne glupiramo, svi mi znamo da ovdje ima jako kvalitetnih igrača i da naš tim mora se trznuti ili im se ne piše dobro. Bez obzira koliko ih neki brane svako ko ima imalo svog ja će priznati da mnogi nisu pokazali na terenu ni 20 % svojih mogućnosti, nije bitno koji je razlog za njihovu kako mnogi kažu "kur*obolju", samo je bitno da su njihovim postupcima načinjene neke od najjadnijih uvreda klubskoj historiji i budućnosti. Kostić je kolateralna šteta a naš Željo je u stvari oštećeni. Postavlja se jedno logično pitanje sada pred našu upravu i ljude koje nas vode :
-Kako vratiti povjerenje navijača ?
イビチャ・オシム

dell21
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:55 am

Hocemo kazne i za igrace. Nije samo kostic kriv kaznite kolovode radi mira i biducnosti kluba

Vrag

uto avg 23, 2016 9:55 am

Musa ili Jagodic

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:56 am

Vrag je napisao/la:Musa ili Jagodic
Nadam se nijedan.

Vrag

uto avg 23, 2016 9:57 am

damirfile je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Musa ili Jagodic
Nadam se nijedan.
Isto tako
Sa Musom i Olimpic bi nas samarao, a sa Jagodicem bunker bi igrali n Grbavici protiv Olimpica

zubanovic89
Kontakt:

uto avg 23, 2016 9:59 am

Izlija je napisao/la:Naša sreća u nesreći je ova pauza pa će novi trener imati koliko toliko vremena da proba napraviti nešto sa ovom ekipom. Dajte da se ne glupiramo, svi mi znamo da ovdje ima jako kvalitetnih igrača i da naš tim mora se trznuti ili im se ne piše dobro. Bez obzira koliko ih neki brane svako ko ima imalo svog ja će priznati da mnogi nisu pokazali na terenu ni 20 % svojih mogućnosti, nije bitno koji je razlog za njihovu kako mnogi kažu "kur*obolju", samo je bitno da su njihovim postupcima načinjene neke od najjadnijih uvreda klubskoj historiji i budućnosti. Kostić je kolateralna šteta a naš Željo je u stvari oštećeni. Postavlja se jedno logično pitanje sada pred našu upravu i ljude koje nas vode :
Dvije tri pobjede za redom i sve ce se ovo zaboraviti.

pintol_TM87
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:01 am

godrina je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Ta trojica su zadnja opcija.
Ko je prije njih ??
ne znam

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:02 am

zubanovic89 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Naša sreća u nesreći je ova pauza pa će novi trener imati koliko toliko vremena da proba napraviti nešto sa ovom ekipom. Dajte da se ne glupiramo, svi mi znamo da ovdje ima jako kvalitetnih igrača i da naš tim mora se trznuti ili im se ne piše dobro. Bez obzira koliko ih neki brane svako ko ima imalo svog ja će priznati da mnogi nisu pokazali na terenu ni 20 % svojih mogućnosti, nije bitno koji je razlog za njihovu kako mnogi kažu "kur*obolju", samo je bitno da su njihovim postupcima načinjene neke od najjadnijih uvreda klubskoj historiji i budućnosti. Kostić je kolateralna šteta a naš Željo je u stvari oštećeni. Postavlja se jedno logično pitanje sada pred našu upravu i ljude koje nas vode :
Dvije tri pobjede za redom i sve ce se ovo zaboraviti.
Ja im bgm nikad encu zaboraviti jedino se titulom mogu iskupiti. Klosari.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:09 am

Ja bih volio Mešu na klupu iz najmanje pet razloga: svi ga manje-više vole i pozicija i opozicija, nije toliko trenerski ne levat, fudbalska je legenda na ovim prostorima za naše uslove, navijači ga barem velika većina poštuju, u Savezu kao selektor kotira pa bi i sa te strane imali barem malo bolji položaj, a i kod sudija je koliko-toliko autoritet. Po meni idealno rješenje, a da je sad nešto zauzet sa reprezentacijom i nije, ima pravi penzionerski posao, a u najboljim trenerskim godinama.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava