Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:25 am

nikad_izvini je napisao/la:Psuje se sve i svašta igračima Željezničara, haman svima. Pičke. Prodane duše. Jadovi. Najviše se spominje Kjosevski, ko biva anonimni stručnjaci sa foruma skontali da je namjerno pustio go Zrinjskog. Dijete Željezničara. Ljudi zaboravljaju kakve je golove primao Antolović. On ih nije puštao, samo nije bio u formi, linijski golman. Nesiguran. Većina anonimusa sa foruma se ne sjeća kakve je golove primao Šeha, njemu se recimo psovala mrtva sestra, između ostalih psovki sa tribina. Psovali su je isti takvi stručnjaci, sa istim profilima mozgova, koji su tada pričali da je Šeha kupio mjesto u na golu Željezničara i da je Željko Baotić bolji golman od njega.

Utakmice se prodaju, naši igrači ih prodaju. To je kao vidljivo. Na generalci protiv Metalhehe-a mi se sa loptom nismo sastavili do neke 60 minute, gubili 0:1, jedva izjednačili. Vjerujem da smo i tada prodali utakmicu. Ili pripremna protiv Olimpica, tri trećine se igrale, 0:1 izgubili, sa loptom se nismo sastavili ako treba. Mrtvi Olimpic, bez priprema, uprave i igrača. Vjerujem da masa anonimaca, jebača majki našim igračima nije ni bila na navedenim utakmicama. Protiv Njanja do isključenja nismo napravili šansu. Jedna ukupno. Jedan gol. Protiv Slobode smo imali JEDNU šansu, nakon prekida. Sve prodato, ***** im mrtve. Vedranu posebno.

Kostić s druge strane ispade Gvardiola. Veliki stručnjak. Igrač manje protiv Njanja, on ubacuje Mujagića umjesto Nikolića, a go visi u zraku. Utakmicu završili sa TRI napadača ( Lendrić, Pozder, Mujagić ), braneći se grčevito. Ukupni broj izmjena komada dva; Druga izmjena u 88-89 minuti.
Gvardiola vol. 2, početni sastav protiv Slobode, po kiši i kaljuži, 2 napadača ( oba niska, ne možeš ni da nabijaš loptu, jer nemaš ništa od toga ) + Beganović, Bekrić, Blagojević, Miro. Nismo se sastavili sa loptom. Prodato. Pizda im materina bezobrazna, miniraju našeg Gvardiolu.

Gvardiola vol. 3, Vitez, početni sastav: Kjosevski – S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Husić – Memija, Blagojević, Šećerović, M. Stevanović – Nikolić, Lendrić, igre ni na mapi, prva izmjena Beganović umjesto Memije, Bevab umjesto Husića i šlag na tortu treća izmjena Pozder umjesto Šećerovića. Utakmicu završili sa 1 veznjakom i 4 napadača. Blagojević i ekipa miniraju Gvardiolu. Sve vrijeme vizionarska formacija 4-4-2;
Gvardiola protiv Zrinjskog, promijenjena formacija, prva poluprilika Zrinjskog u 54 minuti i 0:1; Raspad sistema na sredini terena, prva izmjena u 71 minuti, Nikolić umjesto Pozdera. Raspad sistema se nastavlja, druga izmjena u 84 minuti, Jahić umjesto Uglješe i za kraj, u 88 minuti Beganović umjesto S. Stevanovića. Vrhunske izmjene, vrhunske reakcije Gvardiole. Nevjerovatan osjećaj za tok utakmice, mene podsjeća na Teleći Pogled Sušića u zadnjim kvalifikacijama.

Da sumiramo naše igre, osim Olimpica kojeg bi dobili sa kadetima, jedina dobra utamica je bila protiv Širokog koji u prvih 6 zvaničnih utakmica nije dobio nijednu, a sedmu u Zenici, protiv nikad goreg Čelika, je dobio sa igračem više ( od 60 minute ) u 84 minuti. A i Široki nas pritisnu u drugom poluvremenu i to opasno, do drugog gola. Nije do taktike, do bojkota je, garant !

Hajde, ja sam glup, nemam pojma, ali Amar reče nakon derbija da je naš ( bivši ) :( Gvardiola ili genijalac ili duduk. Šta Amar zna, znaju forumski anonimusi.

Više se plače za Kostićem nego za Odovićem, Čapljićem i Mulalićem zajedno. Jebiga, zadužio nas čovjek. Logično. Veliki stručnjak.

Skinite dresove, da vam jebemo mrtve, svima redom. Podržavamo upravu, ali bi jebali majku cijeloj ekipi ( osim Mire i možda Lendrića ). Treba ih šamarati, to će sigurno donijeti rezultate u nastavku prvenstva. Logično da treba, kad prodaju utakmice. Vedran posebno. Ko i Šeha onomad kad je kupio mjesto u ekipi. Šta će jazavac.

A navijači, kakva su to tek govna, zajedno sa igračima miniraju trenera, a sve u cilju da skinu upravu, u talu sa lešinarima koji se motaju oko kluba. Zato su i skandirali Uprava napolje, pardon, Kostiću odlazi. Da nisu plaćeni narkomani u talu, kao što jesu, upali bi u klub i jebali svima majku, igračima prvo pa onda i upravi. Sve rastjerati, pizda im materina bezobrazna. Samo gospodina Kostića, europejca, stručnjaka, ljudinu 1/1 ostaviti. On je dokazao koliko zna i može. Samo tri poraza u nizu, šta je to za Željezničar. Normalna stvar. Takva je situacija na tribini da onaj što malim kamenčićem gađa igrača Zrinjskog dobije šljagu. Pa đe to ima. Valjda je logičnije poslušati Sjever i rastjerati sve živo. Na trening im treba otići, šamare udarati i sa juniorima da igramo. Do prvog poraza, onda rastjerati i juniore, čuj izgubili utakmicu. Onda bi uprava sigurno ostala u klubu, koja se bezrezervno podržava.
:pljesak:
Imao je i Kostić moju podršku ali ne po svaku cijenu i ne bezrezervnu. To što neko plače nije nikakav razlog da se stane na njegovu stranu a zauzmu stavovi kontra druge strane. Plakao je i Sablja, ni Odi nije bilo drago što ide. A svi su nas više zadužili.
Nije OK ni prema njemu ovako ali da ga uzdižemo iznad nekih, iznad kluba, svih igrača, navijača... Ne ide
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

nookey
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:26 am

nikad_izvini je napisao/la:Psuje se sve i svašta igračima Željezničara, haman svima. Pičke. Prodane duše. Jadovi. Najviše se spominje Kjosevski, ko biva anonimni stručnjaci sa foruma skontali da je namjerno pustio go Zrinjskog. Dijete Željezničara. Ljudi zaboravljaju kakve je golove primao Antolović. On ih nije puštao, samo nije bio u formi, linijski golman. Nesiguran. Većina anonimusa sa foruma se ne sjeća kakve je golove primao Šeha, njemu se recimo psovala mrtva sestra, između ostalih psovki sa tribina. Psovali su je isti takvi stručnjaci, sa istim profilima mozgova, koji su tada pričali da je Šeha kupio mjesto u na golu Željezničara i da je Željko Baotić bolji golman od njega.

Utakmice se prodaju, naši igrači ih prodaju. To je kao vidljivo. Na generalci protiv Metalhehe-a mi se sa loptom nismo sastavili do neke 60 minute, gubili 0:1, jedva izjednačili. Vjerujem da smo i tada prodali utakmicu. Ili pripremna protiv Olimpica, tri trećine se igrale, 0:1 izgubili, sa loptom se nismo sastavili ako treba. Mrtvi Olimpic, bez priprema, uprave i igrača. Vjerujem da masa anonimaca, jebača majki našim igračima nije ni bila na navedenim utakmicama. Protiv Njanja do isključenja nismo napravili šansu. Jedna ukupno. Jedan gol. Protiv Slobode smo imali JEDNU šansu, nakon prekida. Sve prodato, ***** im mrtve. Vedranu posebno.

Kostić s druge strane ispade Gvardiola. Veliki stručnjak. Igrač manje protiv Njanja, on ubacuje Mujagića umjesto Nikolića, a go visi u zraku. Utakmicu završili sa TRI napadača ( Lendrić, Pozder, Mujagić ), braneći se grčevito. Ukupni broj izmjena komada dva; Druga izmjena u 88-89 minuti.
Gvardiola vol. 2, početni sastav protiv Slobode, po kiši i kaljuži, 2 napadača ( oba niska, ne možeš ni da nabijaš loptu, jer nemaš ništa od toga ) + Beganović, Bekrić, Blagojević, Miro. Nismo se sastavili sa loptom. Prodato. Pizda im materina bezobrazna, miniraju našeg Gvardiolu.

Gvardiola vol. 3, Vitez, početni sastav: Kjosevski – S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Husić – Memija, Blagojević, Šećerović, M. Stevanović – Nikolić, Lendrić, igre ni na mapi, prva izmjena Beganović umjesto Memije, Bevab umjesto Husića i šlag na tortu treća izmjena Pozder umjesto Šećerovića. Utakmicu završili sa 1 veznjakom i 4 napadača. Blagojević i ekipa miniraju Gvardiolu. Sve vrijeme vizionarska formacija 4-4-2;
Gvardiola protiv Zrinjskog, promijenjena formacija, prva poluprilika Zrinjskog u 54 minuti i 0:1; Raspad sistema na sredini terena, prva izmjena u 71 minuti, Nikolić umjesto Pozdera. Raspad sistema se nastavlja, druga izmjena u 84 minuti, Jahić umjesto Uglješe i za kraj, u 88 minuti Beganović umjesto S. Stevanovića. Vrhunske izmjene, vrhunske reakcije Gvardiole. Nevjerovatan osjećaj za tok utakmice, mene podsjeća na Teleći Pogled Sušića u zadnjim kvalifikacijama.

Da sumiramo naše igre, osim Olimpica kojeg bi dobili sa kadetima, jedina dobra utamica je bila protiv Širokog koji u prvih 6 zvaničnih utakmica nije dobio nijednu, a sedmu u Zenici, protiv nikad goreg Čelika, je dobio sa igračem više ( od 60 minute ) u 84 minuti. A i Široki nas pritisnu u drugom poluvremenu i to opasno, do drugog gola. Nije do taktike, do bojkota je, garant !

Hajde, ja sam glup, nemam pojma, ali Amar reče nakon derbija da je naš ( bivši ) :( Gvardiola ili genijalac ili duduk. Šta Amar zna, znaju forumski anonimusi.

Više se plače za Kostićem nego za Odovićem, Čapljićem i Mulalićem zajedno. Jebiga, zadužio nas čovjek. Logično. Veliki stručnjak.

Skinite dresove, da vam jebemo mrtve, svima redom. Podržavamo upravu, ali bi jebali majku cijeloj ekipi ( osim Mire i možda Lendrića ). Treba ih šamarati, to će sigurno donijeti rezultate u nastavku prvenstva. Logično da treba, kad prodaju utakmice. Vedran posebno. Ko i Šeha onomad kad je kupio mjesto u ekipi. Šta će jazavac.

A navijači, kakva su to tek govna, zajedno sa igračima miniraju trenera, a sve u cilju da skinu upravu, u talu sa lešinarima koji se motaju oko kluba. Zato su i skandirali Uprava napolje, pardon, Kostiću odlazi. Da nisu plaćeni narkomani u talu, kao što jesu, upali bi u klub i jebali svima majku, igračima prvo pa onda i upravi. Sve rastjerati, pizda im materina bezobrazna. Samo gospodina Kostića, europejca, stručnjaka, ljudinu 1/1 ostaviti. On je dokazao koliko zna i može. Samo tri poraza u nizu, šta je to za Željezničar. Normalna stvar. Takva je situacija na tribini da onaj što malim kamenčićem gađa igrača Zrinjskog dobije šljagu. Pa đe to ima. Valjda je logičnije poslušati Sjever i rastjerati sve živo. Na trening im treba otići, šamare udarati i sa juniorima da igramo. Do prvog poraza, onda rastjerati i juniore, čuj izgubili utakmicu. Onda bi uprava sigurno ostala u klubu, koja se bezrezervno podržava.

E moji debili, anonimusi, da mi je vaš mozak na pet minuta da se odmorim od života. Taman lajao po forumu. Anonimno.
Stoji 90% posta ali šta ako bih ti ja rekao da su pojedini igrači najavili bojkot prije samog početka sezone i da će oni kao skinuti Kostića jer tobože ne mogu da izdrže šta im radi, kako ga nije stid?

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 7:30 am

E moji debili, anonimusi, da mi je vaš mozak na pet minuta da se odmorim od života. Taman lajao po forumu. Anonimno.
Nije bitan Kostić kao Kostić, bitni su oni kao oni. Odlični su to igrači, poginuli, ali jbg taktika loša i Vitez prejak. Ne treba psovati (***** tu nije psovka, već opis njihovog karaktera), ali ne treba im titrati i tražiti opravdanja u postavci i lošem treneru kada se izgubi hendikepom od Viteza na Grbavici...čisto zarad budućih trenera. Sloboda je bolja od nas, kao i Zrinjski, da se ne lažemo, ja im Vitez ne mogu oprostiti i tačka, ma koliko bilo ko optuživao trenera i ma kako se taj trener zvao.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:39 am

Pitanja za ove branioce naših vagina od pojedinih igrača. Psujemo im, svašta govorimo, grozni smo, ne razumijemo se u fudbal, taktike i ne vidimo isključivu grešku trenera. Pitanje glasi, kako onda svi, ali BAŠ SVI gotivimo Miroslava Stevanovića? Zašto njemu niko nije nijedne loše riječi uputio? Plaća nas? Lijep? Naše dijete? Taktika trenera samo za njega napravljena? Nije to zato što se jedini trudio i pokazao da mu je stalo do nas 5000+ bar malo?

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:45 am

razlog što se priča o bojkotu nije samo igra na terenu, nego što gospoda u najmanju ruku nisu krila šta rade. to je to u jednoj rečenici.

sve je ovo već viđeno, plišek i priča "nastavnik fizičkog".
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:48 am

I opet će isto uraditi novom treneru..kad im se ne svidi njegova frizura, hod, priča, šta li već....Zadnji put, kaznite igrače, znate vrlo dobro od koga sve ide, kaznite žestoko, jer ako to sada ne uradite povući će i vas...kad tad....imate sad zlatnu priliku....

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 7:56 am

Evo ja nisam branioc igraca, smatram da su neki od njih katastrofa, da je odnos prema klubu katastrofa itd itd...bio sam branioc Kostica do tog famoznog sastanka, do tog dijela gdje je on pustio da ga ugroze igraci, da pricaju sta nije ok a on da suti sa strane...I onda dodjes poslije otkaza pjan da se obracunas, places il sta vec?? Kasno je sad GOSPODINE Kosticu, kasno je jer gospodin nam nije trebao, trebao nam je trener koji ce vladati svlacionicom a nazalost nije mogao.. bilo kako bilo, idemo dalje, svak na svoju stranu, sretno Kosticu al Zeljo mi je bitniji od tebe i tu bi svakome od nas ova sva prica ovih dana trebala i zavrsiti. Otislo se predaleko, svadjamo se medjusobno, pominju se svakakve gluposti, ubqcen je nemir medju nas a nama to nikako ne treba. Pozdrav svoj plavoj braci, izvinjenje svima s kojima sam usao u raspravu zadnjih dana, emocije su ucinile svoje..hajde molim vas sve daw se vratimo onom starom obicaju, pisanju finih stvari, pozitivnih, kao sto je to bilo do prije 15 dana.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:08 am

Ispovijest Ljube Milicevica u avazu

" Imam tumor zeluca, navijaci Zeljeznicara, izvinite na greskama"
Svasta.....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

mamaSmurf
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:11 am

Nisam ništa htjela o ovom famoznom sastanku, ali moram.
Znači, navijači pozvali igrače i trenera da se pred njima žale jedni na druge. Još trener kriv što je šutio. Slušao kako ga igrači panjkaju.To što mu je dodatno srozan, već urušen, autoritet, nikom ništa. Nema on šta da iznosi prljav veš iz svlačionice pred navijače, zna se gdje je mjesto za to.
Činjenicu što je pristao da bude doveden u ovakvu situaciju dodaću na listu razloga zbog kojih je morao otići.

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:16 am

ChWilla je napisao/la:razlog što se priča o bojkotu nije samo igra na terenu, nego što gospoda u najmanju ruku nisu krila šta rade. to je to u jednoj rečenici.

sve je ovo već viđeno, plišek i priča "nastavnik fizičkog".
Sad će pojedini uletiti s traženjima audio i video dokaza za to što pišeš. Uglavnom, šta god da su radili i iz kojeg god razloga, nisu više za dres Željezničara. Čak i ako su dali svoj maksimum i izgubili na Grbavici hendikepom od Viteza ne mijenja činjenicu da nisu više za dres Željezničara. Jednostavno da ne može biti jednostavnije. Uprava treba postupiti u skladu sa činjenicom da određeni zaposlenici nisu u stanju ispuniti zacrtane ciljeve. Bez emocija, bez ikakvih insinuacija i optuživanja reći "izvolite papire, hvala vam na svemu i svako dobro".

mamaSmurf
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:20 am

nikson je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Nisam ništa htjela o ovom famoznom sastanku, ali moram.
Znači, navijači pozvali igrače i trenera da se pred njima žale jedni na druge. Još trener kriv što je šutio. Slušao kako ga igrači panjkaju.To što mu je dodatno srozan, već urušen, autoritet, nikom ništa. Nema on šta da iznosi prljav veš iz svlačionice pred navijače, zna se gdje je mjesto za to.
Činjenicu što je pristao da bude doveden u ovakvu situaciju dodaću na listu razloga zbog kojih je morao otići.

Ok recimo da se slazem, da se ne treba iznositi prljav ves, onda je trebao kategoricno odbiti bilo kakav vid sastanka zar ne? A ovako sam sebi skocio u stomak...
Kao što i sama rekoh na kraju posta, koji, očito, nisi baš pažljivo pročitao.

Jer stojimo, prkosimo,

bablaz
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:21 am

Svega i svašta smo pisali ovih 2,3 dana. Pa ljudi moji osim Zrinjskog i slobode, sve ostale ekipe su u 5 deka. svako svakoga može dobiti. Mi jednostavno nemamo igrače. A i trener nije bio ništa bolji. Na hajr da ova uprava napravi istok, da se može tekma pogledati normalno. Bespotrebno smo kovali određene igrače u zvijezde, a oni to nisu. Prosječna smo ekipa i za naše uslove, na žalost, jer imamo najbolje navijače. Mada je teško, treba lagano dolaziti na tekme bez puno očekivanja i šprdati se sa "zvijezdama". Ljudi oni ne znaju loptu iznijeti, moramo nabijati. Ja ne očekujem više ništa od ove ekipe, a ako uspiju nešto napraviti, prijatno će me iznenaditi. Ne može ni Murinjo ovo više posložiti. Jednostavno ima u našoj ligi 10 boljih stopera od kosorića, 8 boljih golmana od naših, 40 boljih napadača od Nikolića, 20 boljih veznih od Šećerovića i 10 boljih lijevih bekova od naših. znači truba smo! Očekujem grčevitu borbu u Zenici, i ako Bog da pobjedu, uz puno sreće, jer će nam trebati!

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:25 am

što samo 40, što ne 80...kad je dernek nek' hala gori.
gradi željo boli te *****

godrina
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:27 am

Koji ce nam klinac Petrovic ? Taj covjek zna trenirat, vjerovatno ima i on neke vjezbe koje nasi klosari nece odmah skontat pa ce se pravit mangupi.
Prvo kazne igracima pa onda Petrovic ili bilo ko drugi.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mamaSmurf
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:28 am

ChWilla je napisao/la:što samo 40, što ne 80...kad je dernek nek' hala gori.
Vala baš, jedno deset puta frajer izanalizirao svakog igrača, pojedinačno, ustanovio da ih većina nema pojma. Sad počeo uđuture.

Jer stojimo, prkosimo,

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:29 am

godrina je napisao/la:Koji ce nam klinac Petrovic ? Taj covjek zna trenirat, vjerovatno ima i on neke vjezbe koje nasi klosari nece odmah skontat pa ce se pravit mangupi.
Ako dođe, a igrače ne kazne biće sigurno " 'taaa će debeli, nama došao ovdje pametovati...smršaj malo pa pametuj papak"

godrina
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:31 am

Morzhy je napisao/la:
godrina je napisao/la:Koji ce nam klinac Petrovic ? Taj covjek zna trenirat, vjerovatno ima i on neke vjezbe koje nasi klosari nece odmah skontat pa ce se pravit mangupi.
Ako dođe, a igrače ne kazne biće sigurno " 'taaa će debeli, nama došao ovdje pametovati...smršaj malo pa pametuj papak"

i onda aplauzi sa Juga, aplauzi za dobru zajebanciiju
grohnuli smo samo tako
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:32 am

Iskren da ti budem i nisam :D
@mamasmurf

teteac8684
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:33 am

Obavezno klauzulu u ugovor da smije nalemat svakog od njih kad mu se ćefne... :ganja:

storm_raider
Kontakt:

uto avg 23, 2016 8:33 am

Zeljo!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava