Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 11:27 pm

Slavko Petrović viđen noćas na Karauli kako pješke ide u pravcu Sarajeva sa jednim koferom. Jedina nedoumica hoće li u grad ući preko Kobilje Glave ili preko Stupa. :lol: :lol: :lol:

salle86
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:Evo citam sve od danas,nisam do kraja, jer vise nemam volje ali zaista.
Samo cu reci par stvari:
Neka je stid sve one koji pljuju po Jugu, koji bi "birali izmedju Juga i da ostanu kuci", ovu drugu opciju.
Neka je stid svakog ko je i pomislio da ove "kockaste" glave imaju lose namjere prema Zelji.
Ovi momci su bili tu prije mnogih od vas, i mnogo veca sranja su dozivili zbog Zelje nego sto cete vi za cijeli zivot, to vam ja garantujem.
A da ne govorim koliko su te "kockaste" glave valjale Zelji i ovoj drzavi, automatski i nama.
Mene je stid sto ovo citam, i od mnogih dobrih forumasa,za mene ste postali obicna nula.
Ja sam prvi u subotu, kada se skandiralo "Kosticu odlazi" zasutio jer znam koje posljedice moze nositi.
Ali to mi ne daje za pravo da pljujem po tim momcima,koji imaju iste namjere kao i vecina ovde, za boljeg Zelju.
svako stado ima crnih ovaca
ali treba gledati siru sliku
mene niko ne moze otjerati sa grbavice sem da mi zabrane ulaz
nekad se dvoumim zbog financija za neke stvari oko zelje, ali srce je uvijek tu, i uvijek idem linijom manjeg otpora, dajem bar minimum
ne svidja ti se kop, nemoj stati u njega, stani sa strane, idi na sjever
ali ne pljuj, pogotovo jer ne znas, ili vrlo malo znas (ne ti vec ovi koji to rade i formiraju misljenja na forumima)
na kraju krajeva, nismo mi na grbavici ni zbog Zulica, Omanica, Lendrica, Kosorica, Kjosevskog, Misimovica, Osima...zna se sto smo tamo
a raja, evo vidim pocela izmisljati stvari da im bude zanimljivije
procitao sam 50-ak stranica ali nigdje nisam nasao da neko ima kakavv provjeren info, sve nesto cuo, reko mu drug, procito na drugom forumu...

Protiv Zrinjskog na sjeveru bio, nisam za onakvu podrsku igracima na kraju od kopa ali nisam ni za ono skinite dresove sa sjevera. Imam oci i vidim da svi imaju svoj udio, i Kostic, i igraci...pa i uprava. Svako u svom domenu.
Do juce je bila prica kako sjever je nesto najgore, psuje igracima a sad evo velika vecina ovog foruma to radi...sramota
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:28 pm

1987 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
ja mislim haurdic al nisam siguran,ima li neko da potvrdi ovo?
Haurdic je dobio direktan crveni i ne bi trebao igrati protiv nas.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:32 pm

Hajde malo smirite strasti...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

psihopata
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:34 pm

METLA!!!!
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

DOSTA!
Prešli ste sve granice, ovde stajete sa tim.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

Jos jedna stvar.
Mnogi se pitate koji ku.rac su se "kockaste" glave nalazile na treningu.
E pa draga Gospodo, te iste "kockaste"glave su svaki dan oko stadiona, radeci na nekim stvarima za koje ocito vi ne znate ili ne zelite da znate.
Te iste "kockaste" glave nas kao grupu predstavljaju, i ja, kao obicni pripadnik nemam se sta tu nalaziti i uvoditi mir.
Oni su za to zaduzeni, i oni to rade.
Ne zaboravite, fudbal se igra radi navijaca, a sve vise se pitate sta navijaci imaju se mjesati u poslove..

A tebi profesore da se nadovezem.
Ako nisi znao te "kockaste" glave su rahmetli Mirzi, momku koji treba biti primjer svima nama, bile najbolji drugovi,i to je malo reci.Prava braca,a njihovu ljubav prema Zelji dovoljno dokazuje da su se i nakon tog bolnog rastanka vratili na Grbavicu, da budu dio porodice i da zive za ono sto svi zivimo, da nas opet okupe i da Zeljo ima podrsku koju je imao jos od 1987.godine.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:35 pm

AsharaK je napisao/la:DOSTA!
Prešli ste sve granice, ovde stajete sa tim.
Ma banuj odmah cim ovako krenu
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:36 pm

Izbrisite ovo. On ako zeli nek mi se javi pa cemo popricati. Pretjerali smo mnogo.

baxuz87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:36 pm

Bez jakog Željezničara nema ni jakog Sarajeva. :P
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

ISB87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:37 pm

Da hoce doc Petrovic, on mi je najblizi Osimu.Uz to i njegoc pomocnik i trener golmana, + 3-5 ispisnica..Fantasticno
MIRZA RASCIC

Tryg
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:38 pm

Jedna stvar je bitna, i da zavrsimo pricu. IGRACIMA TEREN, NAVIJACIMA TRIBINA.

ALI NIKAKO: Igracima kafana i kladionica, navijacima plavi salon i teren. TO SVAKO NORMALAN NECE PODRZATI!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

IlProfessore
Kontakt:

Evo moj zadnji post na ovu temu. Kao prvo NAĐI POST GDJE IH VRIJEĐAM? KOCKASTE GLAVE??? Već sam samo rekao neke stvari koje su javna tajna u gradu i to je sve. Al završavam svaku na ovu temu, podržavajte jezgro grupe, podržavajte vodstvo, bojkotujte, al moje pravo zagarantovano ustavom BiH je pravo na slobodu mišljenja i izražavanja i ja mogu reći da je Kostić miniran bez razloga od strane ljudi koji da istinski vole FK Željezničar to ne bi uradili i tu je kraj svake priče. Nisam ja ni tokmak, ni budala, ni cyber huligana da poimenično prozivam ljude na forumima niti da ih vrijeđam već samo govorim neke stvari, al više neću. Molim moderatore nek pobrišu moje postove gdje se proziva bilo ko i svi sretni. Sportski pozdrav

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Tryg je napisao/la:Jedna stvar je bitna, i da zavrsimo pricu. IGRACIMA TEREN, NAVIJACIMA TRIBINA.

ALI NIKAKO: Igracima kafana i kladionica, navijacima plavi salon i teren. TO SVAKO NORMALAN NECE PODRZATI!

:palacgore:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:39 pm

Protiv Celika samo kombinovani sastav, pa sta Bog da.
Nama uvijek neugodni, pogotovo u Zenici, s tim da oni nikad losiji nisu bili, ali vala ni mi .
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:39 pm

Svi koji su bojkotovali i prodali utakmice su Zeljini neprijatelji.
Zeljini neprijatelji su i moji neprijatelji licno, do kraja zivota.
Zelim im sve najgore u zivotu da dozive i sve najgore sto jedan igrac moze da dozivi u karijeri.
Neprijatelji ce mi postati i oni koji ih u nasem klubu budu zadrzali.
Necu da kazem da cu sad rado pokloniti nekome svoju godisnju kartu, jer to ne bi bio poklon nego kazna.
Pred realizacijom je bila i moja karta za istok... Deset godina da sa istog mjesta gledam klosare, Zeljine dusmane ace vece memije lendreivepive husice ili njihove klonove...
Ako ovo ne kazne oni koji to sad mogu, neka hvala.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u pon avg 22, 2016 11:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MrRiccoli
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:40 pm

nikson je napisao/la:Eh ovako: posto ne mogu da sutim na ove debilizme, posto se prozivaju pojedinci ( vodje navijaca) cisto zbog proslosti koja veze s utakmicama nema, cisto zbog toga sto drugi ne mogu da shvate da su ti ljudi iskljucivo tu zbog Zelje, cisto zbog toga sto ce mi reci drugi kako ti znas - e pa znam, znam koliko ko ima para, znam koliko ko trosi i znam koliko ko od njih zivi Zelju ( za vise info pp) zbog svega toga bih zamolio da se sve il napise javno il prestane pisati! Ukoliko neko ima problem sa privatnoscu nek posalje meni te dokaze ja cu ih objavit protiv istih ljudi koje sad branim. I ovaj sto bkaze da su usli bez ulaznice na jug, ja cu ti dokazati da kupe kartu svaki put. Klosaru, lazove, ubleho.... A sto se tice Kostica??? Jednostavno na sastanku su igraci pocevsi od Bekrica iznijeli nesuglasice sa Kosticem dok je on sutio i tu je on i ustvari izgubio podrsku kopa. Ja licno smatram da nije do njega al je ispao picka i sutio sve vrijeme. Pozz
eh ovako i tebi: ko je kop da odredjuje ko ce biti trener i na osnovu toga sto je on sutio eh sad on je kriv sto su igrali ko picke tri utakmice. O kojoj ljubavi mi pricas, kako zulic voli Zelju jel? kad je taj lik poceo dolaziti na utakmice? pa kad se samo sjetim kad je uzeo mikrofon na derbiju kad smo izgubili 1:2 da vodi navijanje pa ne znam bil se smijao ili plakao, taj lik nije tu jer voli Zelju i to pricaj k"rcu

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:42 pm

Pretjerujete mnogo, počne rasprava oko jedne stvari i onda na kraju završi na vrijeđanju i nekim sasvim drugim stvarina koje se uopšte ne bi trebale spominjati u tom kontekstu. Mi trenutno imamo problem koji se vrlo lako može riješiti ako ima volje a sigurno je ima. Problem trenera, pa eto i tog rukovođenja sportskim segmentom te na kraju krajeva sa "bubicama" nekih igrača. Jednim udarcem se te sve muhe mogu ubiti i posložiti sve na svoje mjesto. Nakon svih dešavanja, poraza, natpisa u onim pokušajima od portala raja počne da drami i gdje treba i gdje ne treba. Riješit Čelik kako znamo i umijemo, a do tada neka se uprava pozabavi sa pronalaskom novog šefa struke, angažovanjem i nekoga zaduženog za sportski segment a eto složili smo se da bi Mario Stanić bio idealan. Nakon toga ide pauza gdje će vjerujem mnoge stvari što se tiče igračkog kadra i ponašanja određenih igrača biti jasne. Takve odluke ne treba donositi ishitreno i preko noći već detaljno analizirati sve. Dajte jebemu život nemojte se spuštati na taj nivo komunikacije da vrijeđate jedni druge i potežete zaista neke teške teme. Nemojte prije svega zbog Željezničara jer nam je svima cilj samo jedan, jak Željo koji će nadam se biti posložen i na ovom sportskom planu ubrzo. VTŽ
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Format
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:42 pm

Slusajte,**** price ko voli Zelju ko je tu zbog ovog il onog al ja da tebi kazem daje Amar Zulic isaoo po utakmicama od malena,znam ga citavv zivot i voli Zelju,sad zbog cega je tu nebi znao reci ali je pricaj gluposti

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:44 pm

Od trenera iz lige samo Petrovic, niko vise.
Davao je guze pitarima kako je stigao, ali ja bi mu halalio :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava