Plava Porodica je napisao/la:Evo citam sve od danas,nisam do kraja, jer vise nemam volje ali zaista.
Samo cu reci par stvari:
Neka je stid sve one koji pljuju po Jugu, koji bi "birali izmedju Juga i da ostanu kuci", ovu drugu opciju.
Neka je stid svakog ko je i pomislio da ove "kockaste" glave imaju lose namjere prema Zelji.
Ovi momci su bili tu prije mnogih od vas, i mnogo veca sranja su dozivili zbog Zelje nego sto cete vi za cijeli zivot, to vam ja garantujem.
A da ne govorim koliko su te "kockaste" glave valjale Zelji i ovoj drzavi, automatski i nama.
Mene je stid sto ovo citam, i od mnogih dobrih forumasa,za mene ste postali obicna nula.
Ja sam prvi u subotu, kada se skandiralo "Kosticu odlazi" zasutio jer znam koje posljedice moze nositi.
Ali to mi ne daje za pravo da pljujem po tim momcima,koji imaju iste namjere kao i vecina ovde, za boljeg Zelju.
svako stado ima crnih ovaca
ali treba gledati siru sliku
mene niko ne moze otjerati sa grbavice sem da mi zabrane ulaz
nekad se dvoumim zbog financija za neke stvari oko zelje, ali srce je uvijek tu, i uvijek idem linijom manjeg otpora, dajem bar minimum
ne svidja ti se kop, nemoj stati u njega, stani sa strane, idi na sjever
ali ne pljuj, pogotovo jer ne znas, ili vrlo malo znas (ne ti vec ovi koji to rade i formiraju misljenja na forumima)
na kraju krajeva, nismo mi na grbavici ni zbog Zulica, Omanica, Lendrica, Kosorica, Kjosevskog, Misimovica, Osima...zna se sto smo tamo
a raja, evo vidim pocela izmisljati stvari da im bude zanimljivije
procitao sam 50-ak stranica ali nigdje nisam nasao da neko ima kakavv provjeren info, sve nesto cuo, reko mu drug, procito na drugom forumu...
Protiv Zrinjskog na sjeveru bio, nisam za onakvu podrsku igracima na kraju od kopa ali nisam ni za ono skinite dresove sa sjevera. Imam oci i vidim da svi imaju svoj udio, i Kostic, i igraci...pa i uprava. Svako u svom domenu.
Do juce je bila prica kako sjever je nesto najgore, psuje igracima a sad evo velika vecina ovog foruma to radi...sramota