smijes li garantovati da je ona greska kod gola slucajna ??? smijes li garantovati da Lendric stvarno nije mogao bolje reagovati u apr situacija osim nabiti loptu preko gola ž'ž'irfo je napisao/la:Napisite konkretno imenom i prezimenom igrace koji bojkotuju, i koji su bojkotovali prijasnje trenere, meni se uopste ne cini ovo kao bojkot vec realno pola ekipe mrtvi prosjek jebene lige
Onda treba zajedno sa tim igračima da ode i onaj ko ih je selektovao, doveo u Želju, dao im kapitensku traku.... Nisu se igrači sami doveli, došli na Grbavicu i rekli evo mi došli da igramo. Pred sezonu je bila priča da je Kostić odobrio sva pojačanja i da se igrači nisu dovodili bez njegovog znanjastorm_raider je napisao/la:Zeljo sta mi radis... sutra o utakmici vise. Lendric van golgeterske forme skroz. Kosticu ostani! Neki igraci ne zasluzuju ovaj dres i to je to.
Sve ti je to u dogovoru sa pojedinim igracimaIzlija je napisao/la:Trener nije ništa kriv, krivi su igrači koji nisu u stanju da nauče igrati lopte i nisu nimalo voljni da prime znanje. Razočaran sa navijanjem i jedno je od lošijih poslje rata, nikad igrači nisu dobijali aplauz nakon pičkaste igre a jug čekao ko zapeta puška da sudija svira kraj i tjera trenera.
?iggy2377 je napisao/la:Sve ti je to u dogovoru sa pojedinim igracimaIzlija je napisao/la:Trener nije ništa kriv, krivi su igrači koji nisu u stanju da nauče igrati lopte i nisu nimalo voljni da prime znanje. Razočaran sa navijanjem i jedno je od lošijih poslje rata, nikad igrači nisu dobijali aplauz nakon pičkaste igre a jug čekao ko zapeta puška da sudija svira kraj i tjera trenera.
nećeš trenirati, imati ćeš pare, mlatit ćeš mudima gdje stigneš itdirfo je napisao/la:Pa sta hoce ti igraci onda ako bojkotuju treceg trenera zaredom????? ako je tako kao sto kazete , ne razumijem uopste, haj jednog bojkotovat al trojicu....
Ja kakvih budala. Pa ti stvarno nisi normalan.iggy2377 je napisao/la:Moje licno misljenje je da Kostic treba ostati, ISTRPITI OVO NEKAKO, sa promjenom trenera necemo dobiti ama bas nista, vrtiti cemo se u krug stalno a to nevodi nigdje, nista jos nije izgubljeno, LJUDI GLAVU GORE, idemo dalje ovo se moralo desiti prije ili kasnije a bolje je sto se sada desilo.Jos Celik pa ide pauza koja ce nam jako dobro doci.Kiksat ce i ostali SIGURNO, liga je ove godine takva da svi grizu, ako ste ocekivali cuda ona nedolaze preko noci.Strpljen spasen