Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 20, 2016 11:41 pm

Bice dobro ako mi izborimo ligu za prvaka !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dino lj
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:42 pm

sest kola a vodeci nam vec bjeze 6 bodova,u cetiri tekme na Grbavici osvojili 4 a izgubili 8 bodova sa gol razlikom -1,sest kola svaku utakmicu pocinjemo sa pet,sest razlicitih igraca iako bi svaka iole ozbiljna ekipa morala imati neku uigranu prvu postavu,po nekoliko igraca svaku utakmicu igraju na pozicijama koje ni oni sami nebi ni iz zajebancije igrali ni na fifi,veceras sam htjeo pokloniti godisnju nekome ali sam odlucio da je posaljem postom upravi u znak licnog protesta i neka sa njom rade sta hoce,i molio bi one navijace sto idu u klub i daju podrsku treneru i igracima u ime navijaca da je ne daju u moje ime,ja ni svom ocu rahmetli nikada ne bih dao podrsku da se igra sa ugledom kluba i ovako odnosi prema njemu a kamoli njima,ovakva igra,odnos i ponasanje su prevrsili svaku mjeru

iggy2377

Moje licno misljenje je da Kostic treba ostati, ISTRPITI OVO NEKAKO, sa promjenom trenera necemo dobiti ama bas nista, vrtiti cemo se u krug stalno a to nevodi nigdje, nista jos nije izgubljeno, LJUDI GLAVU GORE, idemo dalje ovo se moralo desiti prije ili kasnije a bolje je sto se sada desilo.Jos Celik pa ide pauza koja ce nam jako dobro doci.Kiksat ce i ostali SIGURNO, liga je ove godine takva da svi grizu, ako ste ocekivali cuda ona nedolaze preko noci.Strpljen spasen

KrajPrice
Kontakt:

Sretno Milose, ponesi i opremu!
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

irfo je napisao/la:Napisite konkretno imenom i prezimenom igrace koji bojkotuju, i koji su bojkotovali prijasnje trenere, meni se uopste ne cini ovo kao bojkot vec realno pola ekipe mrtvi prosjek jebene lige
smijes li garantovati da je ona greska kod gola slucajna ??? smijes li garantovati da Lendric stvarno nije mogao bolje reagovati u apr situacija osim nabiti loptu preko gola ž'ž'
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

shzna
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:43 pm

Neka idu svi u p1čku materinu
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:43 pm

nije to ništa, Njemačka pogodila tri puta okvir gola
Željezničar ante portas !

nemojbabopujdu
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:44 pm

storm_raider je napisao/la:Zeljo sta mi radis... sutra o utakmici vise. Lendric van golgeterske forme skroz. Kosticu ostani! Neki igraci ne zasluzuju ovaj dres i to je to.
Onda treba zajedno sa tim igračima da ode i onaj ko ih je selektovao, doveo u Želju, dao im kapitensku traku.... Nisu se igrači sami doveli, došli na Grbavicu i rekli evo mi došli da igramo. Pred sezonu je bila priča da je Kostić odobrio sva pojačanja i da se igrači nisu dovodili bez njegovog znanja

iggy2377

sub avg 20, 2016 11:44 pm

Izlija je napisao/la:Trener nije ništa kriv, krivi su igrači koji nisu u stanju da nauče igrati lopte i nisu nimalo voljni da prime znanje. Razočaran sa navijanjem i jedno je od lošijih poslje rata, nikad igrači nisu dobijali aplauz nakon pičkaste igre a jug čekao ko zapeta puška da sudija svira kraj i tjera trenera.
Sve ti je to u dogovoru sa pojedinim igracima

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:45 pm

iggy2377 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Trener nije ništa kriv, krivi su igrači koji nisu u stanju da nauče igrati lopte i nisu nimalo voljni da prime znanje. Razočaran sa navijanjem i jedno je od lošijih poslje rata, nikad igrači nisu dobijali aplauz nakon pičkaste igre a jug čekao ko zapeta puška da sudija svira kraj i tjera trenera.
Sve ti je to u dogovoru sa pojedinim igracima
?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fcz
Kontakt:

Odlazite svi zajedno u picku materinu, od mog Zelje ste napravili jad. Nikad u historiji nismo ovo dozivjeli, dvije utakmice zaredom na Grbavici gubimo s nulom, ovo je dno dna, sljedece je samo jos da ispadnemo iz lige. ***** li vam majku u picku, gubite se svi, doveli ste nas do ivice raspada, ovo je najcrnji tim u Zeljinoj historiji.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

cikazubo
Kontakt:

Manijaci kao neki plaćenici yebote

Dr. Adzem
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:47 pm

Polako bit će bolje
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:47 pm

Ljubi ***** odsjekla masina vedrane i ostali mater vam yebem

Zeljo1921
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:48 pm

Mi smo se jednostavno precjenili. Imamo prosječnu ekipu u kompletnu i to je to. Igra je očajna. Nemaju snage ni za jači termin.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

irfo

Pa sta hoce ti igraci onda ako bojkotuju treceg trenera zaredom????? ako je tako kao sto kazete , ne razumijem uopste, haj jednog bojkotovat al trojicu....

chile
Kontakt:

Ne znam sta reci, boli ova serija poraza... igra bez igre...
Nar 70% igraca ne zasluzuje da obuce dres Zelje a tu su i valja ih trpiti.
Kostic na kraju ispade ubleha jbg. najlakse njega zamjeniti ali mislim da to nece donjeti neku znacajnu razliku.
Imamo previse limitiranih igraca koji su definitivno zalutali u najveci BiH klub.
Doveli smo vagon veznjaka, a veznog reda i nemamo.
Veca je nas klinac i zbog toga nam je drag ali definitivno mu nije mjesto prvog golmana pa i drugog je upitno.
Ne znam valjda izadje na dobro ali iskreno ne bi bio u kozi ljudima u upravi jer ovo sto igraci pokazuju je tanko, pretanko...[CRYING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 20, 2016 11:49 pm

I jos samo da pozdravim nase lavove koji su se pozdravili sa sjeverom ljudski.
Mamu li vam vasu klosarsku..
Gdje vam je obraz pic.ke jedne?
Sjever je tu cijeli zivot,a vi ste prolazna stanica kojoj nije mrsko samo do bankomata otici.
Admini halalite ali morao sam..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

irfo je napisao/la:Pa sta hoce ti igraci onda ako bojkotuju treceg trenera zaredom????? ako je tako kao sto kazete , ne razumijem uopste, haj jednog bojkotovat al trojicu....
nećeš trenirati, imati ćeš pare, mlatit ćeš mudima gdje stigneš itd
Željezničar ante portas !

boja mora
Kontakt:

iggy2377 je napisao/la:Moje licno misljenje je da Kostic treba ostati, ISTRPITI OVO NEKAKO, sa promjenom trenera necemo dobiti ama bas nista, vrtiti cemo se u krug stalno a to nevodi nigdje, nista jos nije izgubljeno, LJUDI GLAVU GORE, idemo dalje ovo se moralo desiti prije ili kasnije a bolje je sto se sada desilo.Jos Celik pa ide pauza koja ce nam jako dobro doci.Kiksat ce i ostali SIGURNO, liga je ove godine takva da svi grizu, ako ste ocekivali cuda ona nedolaze preko noci.Strpljen spasen
Ja kakvih budala. Pa ti stvarno nisi normalan.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava