Zar je otisao?cikazubo je napisao/la:Tica kako je dosao tako je i otisao.. Svasta.
Zar je otisao?cikazubo je napisao/la:Tica kako je dosao tako je i otisao.. Svasta.
Na gg imas clanak, navodno nema pro licencu kako su i potvrdili iz ovlastene institucije, ali zasto smo ga onda uopst predstavili kao novog sefa omladinske skole, da bi ga sad razrijesili duznosti..LARS1921 je napisao/la:Zar je otisao?cikazubo je napisao/la:Tica kako je dosao tako je i otisao.. Svasta.
Ma ovo je haos neozbiljno, jednom kad krene nizbrdo...cikazubo je napisao/la:Na gg imas clanak, navodno nema pro licencu kako su i potvrdili iz ovlastene institucije, ali zasto smo ga onda uopst predstavili kao novog sefa omladinske skole, da bi ga sad razrijesili duznosti..LARS1921 je napisao/la:Zar je otisao?cikazubo je napisao/la:Tica kako je dosao tako je i otisao.. Svasta.
Moja greska, evo i ja tek sad procitah tekst, tako mi buraz rece maloprije..Grbavica je napisao/la:A ko je reko da je razriješen dužnosti?
Ma ako je čovjek dobar za tu poziciju, a ja sam čuo da jeste od dosta ljudi što na forumu što onako iz priča, onda ja stvarno ne vidim problem ako su njega izabrali iako nema tu pro licencu. Ne znam tačno šta podrazumijeva ta licenca ali ne vjerujem da može biti neki veći belaj ako je nemaAsharaK je napisao/la:Pa ljudi dragi, konkurs je bio produzen. Da je nko bio sa tom licencom, vjerovatno ne bi ni bio produzen. Sjecate se?
Nemoj za muske prostitutke tako da pricas..Blueworld21 je napisao/la:Čitam sad clanak ovog smetljara sa SS koji se svojevremeno deklarisao kao manijak da bi dobio accaunt na orgu da bi na kraju objavljivao sranja na onom smeću svom a kasnije rekao da je on hajdukovac, prvo nek jado ode logopedu i gdje na kurs pravopisa pa nek onda piše članke **** li ga Ibrak u onu debelu guzicu. Izvinite ali nisam dobar danima morao sam da ovo napišem. Novinar istraživač za petobu
Ne budi bukvalac.Neandertalac je napisao/la:Postavili su se tacno kako treba, zatvorili nase ionako limitirane napadacke opcije, mudro cekali da nervoza i pritisak ucine svoje te da mi koji smo kao diktirali tempo počnemo grijesiti u predaji, kretnjama i to rutinski iskoristili opet preko nase limitirane defanzive.
Avlami@ Nije Kostic kriv zbog lose postavke, krivi su igraci.
Najjaci je kad napise Ibrak se ne sali u Austrijskoj 2.ligi.. kakav panj moras biti i pisati o 2.ligi AustrijeBlueworld21 je napisao/la:Čitam sad clanak ovog smetljara sa SS koji se svojevremeno deklarisao kao manijak da bi dobio accaunt na orgu da bi na kraju objavljivao sranja na onom smeću svom a kasnije rekao da je on hajdukovac, prvo nek jado ode logopedu i gdje na kurs pravopisa pa nek onda piše članke **** li ga Ibrak u onu debelu guzicu. Izvinite ali nisam dobar danima morao sam da ovo napišem. Novinar istraživač za petobu