Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdravflux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdravflux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
Ja sam samo napisao kvazi kriminalac, i mislim da nisam fulio. Licno nemam nista protiv ikoga od momaka. Cak sta vise drago mi je sto su tu, sto vode tribinu i sto se svaku utakmicu navija 90 minuta. Ja sam htio da kazem da po mom misljenju ovo nije uredu, nista vise. Pa majka mu stara svi smo navikli ovdje da se svima ne moze ugoditi, ne znam sto se cudimo?AsharaK je napisao/la:Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdravflux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
opet pitam, ko je trebao doci ?flux je napisao/la:Ja sam samo napisao kvazi kriminalac, i mislim da nisam fulio. Licno nemam nista protiv ikoga od momaka. Cak sta vise drago mi je sto su tu, sto vode tribinu i sto se svaku utakmicu navija 90 minuta. Ja sam htio da kazem da po mom misljenju ovo nije uredu, nista vise. Pa majka mu stara svi smo navikli ovdje da se svima ne moze ugoditi, ne znam sto se cudimo?AsharaK je napisao/la:Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdravflux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
Pa trojica su dosli. Dvojica su vodje, jedan nije.flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Okej, treceg nisam vidio. Nadam se da si skontao sta hocu da kazem.rodrigo87 je napisao/la:Pa trojica su dosli. Dvojica su vodje, jedan nije.flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Nema kluba u ovoj 100 ligi da ga nije otjeraoLARS1921 je napisao/la:Dobro čitaš
Ma shvatio sam ja sta si ti htio reci. Medjutim, situacija je takva kakva jeste. Grupa je u usponu. Nije to to jos uvijek, ali na dobrom smo putu. Dosta mladjih momaka je tu sa nama. I mislim da trenutna struktura glavnih momaka radi odlicno... Da li sad ti shvatas sta ti govorimflux je napisao/la:Okej, treceg nisam vidio. Nadam se da si skontao sta hocu da kazem.rodrigo87 je napisao/la:Pa trojica su dosli. Dvojica su vodje, jedan nije.flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
vidis meni je bas drago da je Zula dosao i volio bi da je svakom od igraca opalio jednu samarcinu .flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Dobeo, tebi je normalno da tulu igrace kako bi bolje igrali, meni nije. Meni je normalno popricati s njima ma fin nacim, a na treningu nauciti kako bolje da igraju.CARSONIO je napisao/la:vidis meni je bas drago da je Zula dosao i volio bi da je svakom od igraca opalio jednu samarcinu .flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Ti ako imas nesta protiv odes do njega pa mu to predlozis