Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 11:11 am

flux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdrav
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:12 am

pa @flux ko je trebao drugi doci ?

nookey
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:14 am

gdje su slike?

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:15 am

AsharaK je napisao/la:
flux je napisao/la:Sta je Ashrak, sad ces zabraniti iznosemje mislenja na forumu? Hahaha
Da, zabraniti cu svakome da nekoga naziva mafijasem i slicno. Ti si tu pogrijesio, to je zabranjeno. Dobio si opomenu, nemoj nastavljat. Pozdrav
Ja sam samo napisao kvazi kriminalac, i mislim da nisam fulio. Licno nemam nista protiv ikoga od momaka. Cak sta vise drago mi je sto su tu, sto vode tribinu i sto se svaku utakmicu navija 90 minuta. Ja sam htio da kazem da po mom misljenju ovo nije uredu, nista vise. Pa majka mu stara svi smo navikli ovdje da se svima ne moze ugoditi, ne znam sto se cudimo?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:17 am

Nije u redu ono sto si potencirao, nadam se da vidis gdje si pogrijesio.
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:18 am

flux je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ja sam samo napisao kvazi kriminalac, i mislim da nisam fulio. Licno nemam nista protiv ikoga od momaka. Cak sta vise drago mi je sto su tu, sto vode tribinu i sto se svaku utakmicu navija 90 minuta. Ja sam htio da kazem da po mom misljenju ovo nije uredu, nista vise. Pa majka mu stara svi smo navikli ovdje da se svima ne moze ugoditi, ne znam sto se cudimo?
opet pitam, ko je trebao doci ?

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:19 am

Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:20 am

flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Pa trojica su dosli. Dvojica su vodje, jedan nije.

CARSONIO
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:20 am

Citam Haris Handzic dao tri gola za Rijeku

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:21 am

rodrigo87 je napisao/la:
flux je napisao/la:Dobro nije uredu, ocito je bolje sto manje komentariste pojedine stvari na forumu. @rodrigo pa po meni su vodje navijaca trebale naci ljude koji ce predstavljati navijace FK Zeljeznicar. Znaci vodja neka vofi navijace, a predstavnik neka predstavlja
Okej, treceg nisam vidio. Nadam se da si skontao sta hocu da kazem.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:22 am

Dobro čitaš :ganja:

CARSONIO
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:24 am

LARS1921 je napisao/la:Dobro čitaš :ganja:
Nema kluba u ovoj 100 ligi da ga nije otjerao :rofl: :rofl: :rofl:

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:24 am

flux je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Okej, treceg nisam vidio. Nadam se da si skontao sta hocu da kazem.
Ma shvatio sam ja sta si ti htio reci. Medjutim, situacija je takva kakva jeste. Grupa je u usponu. Nije to to jos uvijek, ali na dobrom smo putu. Dosta mladjih momaka je tu sa nama. I mislim da trenutna struktura glavnih momaka radi odlicno... Da li sad ti shvatas sta ti govorim :D

nikson
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:25 am

Mozda da ima toliki izbor ljudi koji su spremni svaki slobodan tren zivota odvojiti za Zelju, mozda bi bio neko drugi...ovi momci su uz Zelju 0-24 i samo zbog njih i njihovog truda se tribina i vratila I takva je kakva je sad iskljucivo zbog njih. A znas i sam da je bila pred gasenje.... tako da mislim da bi svi trebali pokazivati vise postovanja prema ovim momcima, jer oni zasluzuju to. Nije mi namjera ulazit u rasprave :)
@flux
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

CARSONIO
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:25 am

vidis meni je bas drago da je Zula dosao i volio bi da je svakom od igraca opalio jednu samarcinu .
Ti ako imas nesta protiv odes do njega pa mu to predlozis

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:27 am

smijurija ...ono Lendric u fazonu ne peglaj me koga boli ***** sta vi mislite...brat D: :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:28 am

@rodrigo naravno da shvatam, znam sve sta se desavalo s grupom posljednjih godina, znam jer sam do nedavno bio tu s vecinom tih momaka.. Niko ne osporava njihov rad, trud i podrsku koju pruzaku, kako na Grbavici tako i na gostovanju. Tu svakako ide kapa do poda, samo sam eto iznio neke stvari koje po meni nisu na mjestu, a nadam se da ce vremenom i to biti.

flux
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:30 am

CARSONIO je napisao/la:
vidis meni je bas drago da je Zula dosao i volio bi da je svakom od igraca opalio jednu samarcinu .
Ti ako imas nesta protiv odes do njega pa mu to predlozis
Dobeo, tebi je normalno da tulu igrace kako bi bolje igrali, meni nije. Meni je normalno popricati s njima ma fin nacim, a na treningu nauciti kako bolje da igraju.

LARSSON
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:31 am

Treba ih izgazat, iznabadabadat

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:36 am

Pa i popričali su najnormalnije sa igračima i stručnim štabom. Da su se htjeli tuči sa njima ne bi se sigurno najavili klubu i organizovali sastanak u Plavom salonu. Ako će i ovakav razgovor pomoći ekipi ja sam apsolutno za to jer svi smo mi na kraju krajeva na istoj strani i težimo ka istom cilju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava