Treba nam promjena, ali ne treba nam promjena da bi eto samo mjenjali, kako bi Brko rekao. Imam povjerenja u upravu. Ako ne mozemo naći značajno kvalitetnijeg nek nemjenjaju sta dobijamo ako dođe neki novi Capljic, Dzurbuzovic, Odovic ( koji je super trener al ne i šef stručnog štaba) ili da nam dolaze ko kod anamo onih... Jedno je sigurno da ko god bude naredne sezone trener imat će ogroman pritisak.Ajzea je napisao/la:Volim ga ko brata rođenog, ali čemu je vrijeme tome je i vakat. Edis mora dati ostavku..pile87 je napisao/la:Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.Ajzea je napisao/la: Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Ovima mogu samo pozeliti ono što sam im već pozelio, da im uprava nastavi raditi ovim tempom jer fantastičan posao obavljaju.
GospodskiHurmasica je napisao/la:Obavještenje povodom današnje utakmice sa NK Čelik
http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... lik/19968/" target="_blank
na listi ovlaštenih sudskih tumača za holandski jezik.Plavi voz je napisao/la:Sjeća li se neko možda, Ratka Ninkovica i gdje sada?
djesi doktore fudbala nisam te prepoznaocikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS !
Vodi nižerazredni klub u Hrvatskoj, ima dobra primanja. Često dođe u Sarajevo, interesuje ga sve vezano za njegovog Želju, koja postavka igre se preferira, veoma je vezan za nas. Sigurno najveći gospodin u BH. fudbalu poslije rata, vrhunski stručnjak. Odjebao sve nakon što su ga sudije unakazile nakon njegovog poslednjeg angažmana u Zvijezdi. Iskreno, trener kojeg bih, poslije Amara i Ode, najviše volio vidjeti na našoj klupi, mada su, realno, šanse za to gotovo nikakve.Plavi voz je napisao/la:Sjeća li se neko možda, Ratka Ninkovica i gdje sada?
Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..delinjo je napisao/la:djesi doktore fudbala nisam te prepoznaocikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS !
Uprava je predlagala Edisu već odavno da se pojača stručni štab, on to izričito nije želio. Zbog čega, on to najbolje zna.storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.
Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog stab. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako.
Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
De brate reci kakvih, dobro ili lose?storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.
Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog staba. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako. Mozda to nije tacno, nisam provjeravao.
Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.