Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

BHDragons
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 10:11 pm

Idemo u Evropu 100%. Ćelo će da zapne protiv Širokog da svojim divovima osigura Evropu, a Sloboda osvaja kup. Mi lagano uzimamo Rudar i Slaviju i to je to
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

blueheart
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:12 pm

Ajzea je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.
Volim ga ko brata rođenog, ali čemu je vrijeme tome je i vakat. Edis mora dati ostavku..
Ovima mogu samo pozeliti ono što sam im već pozelio, da im uprava nastavi raditi ovim tempom jer fantastičan posao obavljaju. :)
Treba nam promjena, ali ne treba nam promjena da bi eto samo mjenjali, kako bi Brko rekao. Imam povjerenja u upravu. Ako ne mozemo naći značajno kvalitetnijeg nek nemjenjaju sta dobijamo ako dođe neki novi Capljic, Dzurbuzovic, Odovic ( koji je super trener al ne i šef stručnog štaba) ili da nam dolaze ko kod anamo onih... Jedno je sigurno da ko god bude naredne sezone trener imat će ogroman pritisak.
DRZAVA ZELJO

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:15 pm

Obavještenje povodom današnje utakmice sa NK Čelik

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... lik/19968/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:15 pm

Nesto kontam kako bi bilo dobro prebacit Adzema u seniore, on nek vodi ekipu kad igramo ove manje utakmice a Sablja nek bude zaduzen za derbije, dobitna kombinacija :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 10:16 pm

Hurmasica je napisao/la:Obavještenje povodom današnje utakmice sa NK Čelik

http://fkzeljeznicar.ba/obavjestenje-po ... lik/19968/" target="_blank
Gospodski
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

exbabilon
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:17 pm

Pritisak mi je skocio na 167/96 poslije utakmice, jos ne mogu da vjerujem da smo ovako lose odigrali kljucnu utakmicu. Sto se incidenta tice, sta god da su nasi uradili nek su i trebali su i jos 10 puta gore. Sa gamadi ne mozes drugacije.

Sto se Evrope tice, ne boli mene sto necemo otic, naravno boli i to, jako puno, gore mi je sto sve i da nam se otvori sansa da u zadnjem kolu pobjedom odemo u Evropu, imam osjecaj da bi nas Slavija propitala, a sudija unakazio. Uprava je nikad jaca, ali igra na terenu je bas losa. Neki dan sam gledao one klipove kad ste postavljali, pa Amarove izjave, mi smo isli s pjesmom na gostovanja u Prijedor, Gradacac...i vracali se sa 3 boda, 3-4 gola, bez problema. Ova sad ekipa kao velika pojacanja i sve, u utakmici nema 2 100% sanse, ma koga lazem, nema nijednu. A na stranu igra, nasa pozicija u savezu je odavno kriticna, sudi nam se kao da smo Travnik, Olimpic i taj nivo, a ne najtrofejniji klub u drzavi.

Syeban sam, rijecima ne mogu opisati. Sve lijepo u zadnja 3-4 mjeseca mi je palo u vodu veceras.

Plavi voz
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:18 pm

Sjeća li se neko možda, Ratka Ninkovica i gdje sada?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:19 pm

ovo je fuj sve..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sri maj 04, 2016 10:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:19 pm

Plavi voz je napisao/la:Sjeća li se neko možda, Ratka Ninkovica i gdje sada?
na listi ovlaštenih sudskih tumača za holandski jezik.

sad vi mislite ja se zajebavam
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:20 pm

Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS ! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:21 pm

cikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS ! :zeljeznicar1:
djesi doktore fudbala nisam te prepoznao :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Tryg
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:22 pm

Joj jest nas EL SABLJA kupio sa ovim ako ginemo ginemo svi.

Ma sve cemo mu oprostit :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

MrRiccoli
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:23 pm

Iskreno meni je najvise zao sto smo Vladu Capljica onako olako potrosili i ponizili covjeka...

Sent from my C5303 using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:25 pm

Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.

Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog staba. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako. Mozda to nije tacno, nisam provjeravao.

Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:26 pm

Prevruca mi je glava nakon ovog danasnjeg dana. Sutra cu se potruditi dati kakav objektivan komentar na sve ovo..

mavi
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:27 pm

Plavi voz je napisao/la:Sjeća li se neko možda, Ratka Ninkovica i gdje sada?
Vodi nižerazredni klub u Hrvatskoj, ima dobra primanja. Često dođe u Sarajevo, interesuje ga sve vezano za njegovog Želju, koja postavka igre se preferira, veoma je vezan za nas. Sigurno najveći gospodin u BH. fudbalu poslije rata, vrhunski stručnjak. Odjebao sve nakon što su ga sudije unakazile nakon njegovog poslednjeg angažmana u Zvijezdi. Iskreno, trener kojeg bih, poslije Amara i Ode, najviše volio vidjeti na našoj klupi, mada su, realno, šanse za to gotovo nikakve.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:29 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS ! :zeljeznicar1:
djesi doktore fudbala nisam te prepoznao :ganja:
Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..

mavi
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:29 pm

storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.

Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog stab. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako.

Uprava je predlagala Edisu već odavno da se pojača stručni štab, on to izričito nije želio. Zbog čega, on to najbolje zna.

fk1921

sri maj 04, 2016 10:30 pm

storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.

Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog staba. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako. Mozda to nije tacno, nisam provjeravao.

De brate reci kakvih, dobro ili lose?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:31 pm

Mozemo mi ginuti koliko hoces ali rezultat diktira sudbinu svih trenera.. Edis je nama svima drag i niko ne sumnja u njegovu ljubav, zelju, motiv.. Dokazao je to milion puta i to ne treba zaboraviti.. On ce biti I dalje Zeljin vojnik bez obzira vodio ekipu kao sef ili ne.. On je Zeljina buducnost kada je struka u pitanju i neko ko je zasluzio da klub ulaze u njegovu edukaciju.. Ja sam za Edisovu smjenu samo u slucaju da ga Amar zamijeni a Edis bude prvi asistent ili ako mozemo dovesti neko zvucno ime koje je kvalitetno vodilo velike klubove u inostranstvu. Dovoditi nekog drugog ko ne zna sta je Zeljo nebi imalo smisla..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava