Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 9:41 pm

tačnije zbog jednog lika koji je u tom cilju i došao...
gradi željo boli te *****

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:42 pm

Sta je ovo izbrisane sve stranice.
Nema smisla ovdje pisati vise fakat :guz:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Ajzea
Kontakt:

A koji je razlog brisanja teme? Mislim, boli me *****, nisam emotivno vezan za nju.

pile87
Kontakt:

Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ceze
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:44 pm

Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?

Ajzea
Kontakt:

pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.

Elegant
Kontakt:

ceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
Evo citiram te pa provjeri ! Da ih nisi iskljucio ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ivicahuljev
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:45 pm

pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Nekrivim ih za saketanje na kraju samo mi je zao sto nisu taj isti zar imali prethodnih 90+ minuta,nezna covjek sta reci na ovu igru I zalaganje

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:46 pm

Slazem se.
Ko god misli nesto losim nasim igracima nije normalan.
Treba ovo zapamtiti dobro i fino ih docekati na Grbavici, ako se ne ugase do tada.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

pile87
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:47 pm

Ajzea je napisao/la:
Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:49 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.
Volim ga ko brata rođenog, ali čemu je vrijeme tome je i vakat. Edis mora dati ostavku..
Ovima mogu samo pozeliti ono što sam im već pozelio, da im uprava nastavi raditi ovim tempom jer fantastičan posao obavljaju. :)

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:50 pm

Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam :roll:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

terabajt
Kontakt:

sri maj 04, 2016 9:51 pm

A sta ako je to neko njihov bio kao oni laznjaci na FB , pa sad kao to razlog brisanja teme ?

Ajzea
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam :roll:
Pozitivni šok. :lol:

smurf_
Kontakt:

ceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
Nisi, ni meni ne dolaze

hardwell
Kontakt:

Fakat su nam loši treneri golmana, pa Vedran ne zna boksovati. Nakon dva udarca ovom samo krv iz nosa krenula.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 9:52 pm

Brkoo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:eto široki kiksa sljedeće kolo. i zamisli mi moramo dobiti slaviju koja igra za opstanak? kakve bi kvote postavili nakon današnje utakmice? :lol:
Sanse da Siroki kiksa sljedece kolo skoro da i ne postoje. Ljudi ce ako treba i kupiti tekmu samo da odu u evropu. Musa je puno puta kiksao protiv manjih ekipa ali ovaj put nece..
Ono sto me raduje je to sto imamo jaku upravu, sto ce se Dzekson prodati, to je isto kao da smo igrali evropu sto se tice novca i sto ako dovedemo kvalitetne igrace onda mozemo odmah na pocetku sljedece sezone napraviti bodovnu razliku i odvojit se na vrhu tabele..
Ma ja vjerujem da mi ako budemo premirali drinu mozemo se nadati kiksu sirokog ili na kraju premirati i radnik nebitno ni siroki ne igra nista posebno olimpic ih je razbio i danas su jedva uzeli. Ja vjerujem sve dok ima sanse

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam :roll:
Pozitivni šok. :lol:
:mrgreen: , to je trebalo onda prije Zenice a ovako kada ovisimo o rezultatima drugih... :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

hardwell je napisao/la:Fakat su nam loši treneri golmana, pa Vedran ne zna boksovati. Nakon dva udarca ovom samo krv iz nosa krenula.
Kariću odlazi! Denis Stojnić novi trener boksovanja :ganja:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Tryg
Kontakt:

terabajt je napisao/la:A sta ako je to neko njihov bio kao oni laznjaci na FB , pa sad kao to razlog brisanja teme ?
Ma moze biti da su danas na pressu neke prijetnje ljudi dobili, jer ovaj forum je postao samo ne forum gdje pise nas nekoliko. Veoma citani smo postali, samim tim imamo i dusmane kao i oni naravno.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava