Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Evo citiram te pa provjeri ! Da ih nisi iskljucio ?ceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
Nekrivim ih za saketanje na kraju samo mi je zao sto nisu taj isti zar imali prethodnih 90+ minuta,nezna covjek sta reci na ovu igru I zalaganjepile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Slazem se.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.Ajzea je napisao/la:Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Volim ga ko brata rođenog, ali čemu je vrijeme tome je i vakat. Edis mora dati ostavku..pile87 je napisao/la:Sa ovim zadnjim se apsolutno slazem. Sutra ocekujem ostavku Edisa i strucnog staba. A ovima ne treba zaboraviti i vratiti na isti nacin kako su oni nas ugostili.Ajzea je napisao/la:Taman tako, neka su i ja im čestitam. Isto bih postupio, ako ne i gore od ovoga.pile87 je napisao/la:Igraci se mogu kritikovati za losu igru ali za ovaj belaj na kraju nikako. Pa samo kad se sjetim kupa i kada levat uleti sa tribina i opali Stanica nogom i to na terenu. Nemojte biti budale svako noramalan bi se branio i treba se braniti. Zasto se na Grbavici nikad ovo ne desi nego svaki put kada je bitnija utakmica u Zenici.
Ipak, pametnije bi im bilo da su ova muda koja očigledno imaju, prikazali na terenu.
Pozitivni šok.Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam
Nisi, ni meni ne dolazeceze je napisao/la:Jesam ja jedini kojem na ovoj temi ne dolaze notifikacije?
Ma ja vjerujem da mi ako budemo premirali drinu mozemo se nadati kiksu sirokog ili na kraju premirati i radnik nebitno ni siroki ne igra nista posebno olimpic ih je razbio i danas su jedva uzeli. Ja vjerujem sve dok ima sanseBrkoo je napisao/la:Sanse da Siroki kiksa sljedece kolo skoro da i ne postoje. Ljudi ce ako treba i kupiti tekmu samo da odu u evropu. Musa je puno puta kiksao protiv manjih ekipa ali ovaj put nece..ChWilla je napisao/la:eto široki kiksa sljedeće kolo. i zamisli mi moramo dobiti slaviju koja igra za opstanak? kakve bi kvote postavili nakon današnje utakmice?
Ono sto me raduje je to sto imamo jaku upravu, sto ce se Dzekson prodati, to je isto kao da smo igrali evropu sto se tice novca i sto ako dovedemo kvalitetne igrace onda mozemo odmah na pocetku sljedece sezone napraviti bodovnu razliku i odvojit se na vrhu tabele..
Ajzea je napisao/la:Pozitivni šok.Hurmasica je napisao/la:Kakva je svrha ostavke 2 kola prije kraja? Ne kontam
Kariću odlazi! Denis Stojnić novi trener boksovanjahardwell je napisao/la:Fakat su nam loši treneri golmana, pa Vedran ne zna boksovati. Nakon dva udarca ovom samo krv iz nosa krenula.
Ma moze biti da su danas na pressu neke prijetnje ljudi dobili, jer ovaj forum je postao samo ne forum gdje pise nas nekoliko. Veoma citani smo postali, samim tim imamo i dusmane kao i oni naravno.terabajt je napisao/la:A sta ako je to neko njihov bio kao oni laznjaci na FB , pa sad kao to razlog brisanja teme ?