Menadzer Dialibe dobar sa Dinokiom, ovaj mu dao velike pare samo da ga nama slozi, a Bekić im ide u Islamspor u turskuDr. Kostic je napisao/la:Dajte ljudi ne sali te se stim. Kakav Dialiba i kone pa to ni u snu ne treba povezivat
Suplja brate.LARS1921 je napisao/la:Menadzer Dialibe dobar sa Dinokiom, ovaj mu dao velike pare samo da ga nama slozi, a Bekić im ide u Islamspor u turskuDr. Kostic je napisao/la:Dajte ljudi ne sali te se stim. Kakav Dialiba i kone pa to ni u snu ne treba povezivat
Reko mi objektivni duskatm8782 je napisao/la:Imaš dobar info...Plava Porodica je napisao/la:Ode Dialiba kod kona
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Normalno da je suplja..Dr. Kostic je napisao/la:Imal ko da kaze da je suplja ne crnjacite me
Po ovim našim medijima Pjaca potpisao već za desetak klubova, a on i dalje u prvoj Dinama..LARS1921 je napisao/la:
idemo Ara
Subota, 20 hneda_TM87 je napisao/la:jos uvijek nije poznat 100% termin utakmice?
Još samo cijene ulaznica da saznamoneda_TM87 je napisao/la:jos uvijek nije poznat 100% termin utakmice?
Još samo cijene ulaznica da saznamoterabajt je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:jos uvijek nije poznat 100% termin utakmice?
Mislim da ce vip galerija biti 25 a zapad 20Dr. Kostic je napisao/la:Još samo cijene ulaznica da saznamoterabajt je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:jos uvijek nije poznat 100% termin utakmice?[/quote
Jug 5, sjever 10, zapad mislim da je 15, vip galerija 20
Dobar gol...Leon_Professional je napisao/la:Ugura je Ara.. Bravo Armine![]()