sub jul 16, 2016 10:38 pm
Kostić je to sve pripremio, od 50postotnog zalganja, do izjave na kraju meča da ovako ne možemo parirati divčićima.
Što se tiče same utakmice, prvo poluvrijeme nismo nešto napravili, vide se potpisi nove tj. Kostićeve igre. Veznjak se vraća do zadnje linije i lagano predvodi napad. Duplim pasovima izbacivati ultrabekove u položaj za centaršut, koji se mora popraviti kako u igri tako i kod prekida.
Posebno sam pratio Šećerovića, jer mišljenja sam da nam treba baš jak zadnji vezni, pogotovo u ovoj formaciji. Moram reći da me je, po onom što sam vidio, oduševio. Uvijek na pravom mjestu, agilan, požrtvovan i inteligentan igrač, zna kad treba da napravi faul, određena doza agresivnosti koja će sigurno u oficijelnoj utakmici biti na još višem nivou. Također, i s loptom je na ti, nije neka sirovina, jedan moderan zadnji vezni.
Toskas i Talijan dobri. Nešto kontam, mogao bi Aleksandar u nekim kombinacijama i ispasti iz prve postave.
Bevab nije loš, ali može puno bolje. Husić kiksao jednom baš, za ono malo minuta što je igrao.
Od Hervasa očekujem puno, nije me nešto dojmio, ali dobro, trening je danas bio.
Stevo i Lazić vrlo dobri. Pozdera i nisam upratio.
Još nešto, raja nestrpljiva, već psuju i prozivaju. A ja se smrzo ko neka stvar..
1987