Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 16, 2016 9:46 pm

Ja očekujem titulu, za vas ne znam...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:49 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma meni je ovo danas beton..
Ja danima pisem o Seceru, on je pojačanje u pravom smislu te riječi.. Fasciniran sam, nema gdje ga nema. Isto tako i Javi nadilazi, on ce sa Jovanom dar mar praviti. Uz njih dvojicu spomenuo bih jos Stevu i Memiju, to je onaj stari konačno, bar tako izgleda.
Ali opet Lendru na krilu guse..
P. S. Oduševljen sam presingom, kondiciono smo mnogo jaki.
:palacgore: Bas to, presing konstantan, jos kad ovoj ekipi dodamo Bekrica, Jovana, Miroslava i Jahu bice to extra, al nekako me strah lijevog krila, jer mi ga iskreno nemamo jos se povrijedise Mirza i Milivoje, e to ce nam biti najveci problem
Srcu draga, boja PLAVA !

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:50 pm

Miske dovodi Subica sta cekas :ganja: ..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:51 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ma meni je ovo danas beton..
Ja danima pisem o Seceru, on je pojačanje u pravom smislu te riječi.. Fasciniran sam, nema gdje ga nema. Isto tako i Javi nadilazi, on ce sa Jovanom dar mar praviti. Uz njih dvojicu spomenuo bih jos Stevu i Memiju, to je onaj stari konačno, bar tako izgleda.
Ali opet Lendru na krilu guse..
P. S. Oduševljen sam presingom, kondiciono smo mnogo jaki.
Secerovic nije pojacanje kazu sa sjevera :rofl1: majko bozija nakon 20 minuta krenu psovke i zvizdanja
Prvo pol bio na Jugu, prebacim se na Sjever u drugom, ulazim na tribinu kad odma covjek na telefon Prica i govori:ja vise nikad necu doci, ovo je katastrofa, mali mi je godišnju uzeo, nek on ide, ja vise nikad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

sub jul 16, 2016 9:53 pm

Hadzijalagic je napisao/la:U derbiju cemo vidjeti nase pravo lice jer ja vjerujem da smo mi danas odigrali sa nekih 60%.. Istina je da smo odigrali dosta pasova ali isto tako gotovo da nije bilo dobrog pasa prema napadacima.. Po meni je danas falio kreativac koji bi ofanzivu ucinio opasnijom..
Moj utisak bio sam na sjeveru je taj da onakvom igrom kone ce nas razbiti , jeste da fali blagoje i mico. Kosojevski pa i bekric koji mora igrat, zeric ljen , bewab los , grk aco sredje, italijan perhan dobar lazic nije los secer najaci ugljesa dobar , pozder nista posebno mujaga nezna hodat dzenis truba , spanac solidan ,stevo dobar kao kerim husic moze bolje.Sve u svemu ozbiljno s konama trreba uci s nakom igrom smo bez sansi :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 16, 2016 9:54 pm

arelinho je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pozder prije Steve?? :rofl: :rofl:
Stevo ne igra derbi, mozda si zaboravio.
Nemoj Allaha ti više komentarisati ništa.
Sta da ne komentarisem ?

Pa ne igra Stevanovic derbi radi suspenzije !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jul 16, 2016 9:55 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Roberto Baggio
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:54 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Meni je Hervas uzasno spor i nekako premekan u duelima.. Mozda i nisam vidio kako treba ali na mene je ostavio neki mlak dojam..
Imao je Hervas par baš dobrih poteza, na prvu, brzo reaguje u gužvi i lijepo izbacuje u for nekog saigrača. Ali mimo toga, ništa posebno. Šećerović je sigurno odigrao bolje (po meni, najbolji naš igrač danas), a i kombinacija Radinović-Šećerović izgledala mi je puno bolje od Hervas-Šećerović.
FK Željezničar 1921

Whisperer

sub jul 16, 2016 9:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Miske dovodi Subica sta cekas :ganja: ..
Ode u slobodu, secer ce bit najvece pojaacanje sig 8-)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:57 pm

joj sarenih komentara kao da ste svi gledali razlicite utakmice.. jedino sto svi pisete je da je bilo puno pasova i tih dobrih zadnjih pola sata
ne mora ova utakmica nista znaciti osim da se raja bas zazeljela Zelje :zeljeznicar1:
sumnjam da ce iko pogodit pocetni sastav protiv pitica, po meni su fejzic, aco, sinisa, memija, lendric i vjerovatno secer sigurni
ajde Boze da derbi bude kao protic sirokog zadnja kuci.. da ih Manijaci dovedu do pobjede
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

LARSSON
Kontakt:

sub jul 16, 2016 9:58 pm

Je.bo majku uglješa nije ni ušao čuješ sa sjevera eno ga nataša, Dobar je lazic cim idu slike po instagramu :D

Brkoo
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:01 pm

Ljudi dragi nije ni Kostic glup da otvori sve karte pred derbi, jos na tribinama 100% bili skauti narednog protivnika.. Uvjeren sam u to da je ekipa igrala pod rucnom. Trka, presing, dupli pasovi, fizicka sprema :klanjase2:
Jos nam fali 5 bitnih igraca(Blagojevic, Stevanovic, Kjosevski, Bekric i Jahic), kad se ekipa jos uigra ovo ce biti odlicno. Sta je sa Lazicem, da li je rijec o ozbiljnijoj povredi? Oba lijeva krila nam se povrijedise, i prije sezone sam pisao o tome da nam fali jos jedno lijevo krilo i golman jer u Fejzica nemam neko povjerenje, jedva cekam povratak Kjosevskog..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub jul 16, 2016 10:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:02 pm

Nije ovo loše ako ništa da Kostić vidi da ovih 12 ekipa uopšte nisu loše i da malo spadne euforija kod onih koji su mislili kako ćemo sve gaziti. Ovi iz Jajca su ekipa predviđena za lige za opstanak, a uopšte se nisu obrukali čak naprotiv. Trener im je prezadovoljan i ima čime biti.

godrina
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:03 pm

jel ovo starno subic u slobodi, nisu valjda ponudili bolje uslove cc
ii jel se zna sta je sa dadom, gdje je na posudbi ???
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:04 pm

godrina je napisao/la:jel ovo starno subic u slobodi, nisu valjda ponudili bolje uslove cc
Nisu ponudili bolje uslove nego jednostavno naši više neće da dovode igrače na posudbe. Isti slučaj sa Zakarićem.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

LARSSON
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:06 pm

godrina je napisao/la:jel ovo starno subic u slobodi, nisu valjda ponudili bolje uslove cc
Ide na posudbu u slobodu, nasi nece posudbe. Kad nismo zakarica htjeli na posudbu :D

Kupite nam štopera metaledža, čupu :D

godrina
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:08 pm

ahaa, a dobro nije to ni lose...uprava ima damu aplauz :palacgore: :palacgore:

Djulaga_
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:10 pm

Spanac je spor i trom ko Dado.
Ne moze on igrati na derbiju.
Taktika 4-4-2 nije za nas def.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Okolele
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:15 pm

Takticki odradjena utakmica od Kostica pred derbi..Mudro i koncizno..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:15 pm

I svaka cast Kosticu ako je na kraju rekao Kosoricu da vrati igrače da pozdrave navijače, vidio sam da mu je nešto govorio

i usput selimovicu na***i se

Roberto Baggio
Kontakt:

sub jul 16, 2016 10:23 pm

Djulaga_ je napisao/la:Taktika 4-4-2 nije za nas def.
Meni je ok, promjena koja može donijeti dosta toga dobrog kad se skroz stvari poslože. Danas smo vidjeli u prvom poluvremenu kako ta formacija izgleda kada je većinom pasivno odigramo, bez pravog zalaganja, ali zato smo u drugom poluvremenu mogli vidjeti i neke dobre strane, kako možeš pritisnuti protivnika sa dosta igrača u završnici, ili kako kombinuju napadači kod one šanse Lendrića. Doduše, par napada smo loše branili, ali to nije do formacije nego do individualnih grešaka ili nedostatka pravog, agresivnog pristupa.

Kostić od nje neće odustati. Odmah ju je najavio kada je došao, čitave pripreme igra sa njom, a i danas čitavu utakmicu, uz sve igračke promjene, formacija je ostajala ista. Uz razliku što sam već ranije pisao, zavisno od igrača do igrača, neko će zaista i igrati krilo, a neko će više ulaziti u sredinu, nekad će dvojica biti u sredini biti u liniji, a nekad će neko ići ofanzivnije a jedan ostajati...
FK Željezničar 1921

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava