Plava Porodica je napisao/la:Ma meni je ovo danas beton..
Ja danima pisem o Seceru, on je pojačanje u pravom smislu te riječi.. Fasciniran sam, nema gdje ga nema. Isto tako i Javi nadilazi, on ce sa Jovanom dar mar praviti. Uz njih dvojicu spomenuo bih jos Stevu i Memiju, to je onaj stari konačno, bar tako izgleda.
Ali opet Lendru na krilu guse..
P. S. Oduševljen sam presingom, kondiciono smo mnogo jaki.
Prvo pol bio na Jugu, prebacim se na Sjever u drugom, ulazim na tribinu kad odma covjek na telefon Prica i govori:ja vise nikad necu doci, ovo je katastrofa, mali mi je godišnju uzeo, nek on ide, ja vise nikad.LARS1921 je napisao/la:Secerovic nije pojacanje kazu sa sjeveraPlava Porodica je napisao/la:Ma meni je ovo danas beton..
Ja danima pisem o Seceru, on je pojačanje u pravom smislu te riječi.. Fasciniran sam, nema gdje ga nema. Isto tako i Javi nadilazi, on ce sa Jovanom dar mar praviti. Uz njih dvojicu spomenuo bih jos Stevu i Memiju, to je onaj stari konačno, bar tako izgleda.
Ali opet Lendru na krilu guse..
P. S. Oduševljen sam presingom, kondiciono smo mnogo jaki.majko bozija nakon 20 minuta krenu psovke i zvizdanja
Moj utisak bio sam na sjeveru je taj da onakvom igrom kone ce nas razbiti , jeste da fali blagoje i mico. Kosojevski pa i bekric koji mora igrat, zeric ljen , bewab los , grk aco sredje, italijan perhan dobar lazic nije los secer najaci ugljesa dobar , pozder nista posebno mujaga nezna hodat dzenis truba , spanac solidan ,stevo dobar kao kerim husic moze bolje.Sve u svemu ozbiljno s konama trreba uci s nakom igrom smo bez sansiHadzijalagic je napisao/la:U derbiju cemo vidjeti nase pravo lice jer ja vjerujem da smo mi danas odigrali sa nekih 60%.. Istina je da smo odigrali dosta pasova ali isto tako gotovo da nije bilo dobrog pasa prema napadacima.. Po meni je danas falio kreativac koji bi ofanzivu ucinio opasnijom..
Sta da ne komentarisem ?arelinho je napisao/la:Nemoj Allaha ti više komentarisati ništa.Elegant je napisao/la:Stevo ne igra derbi, mozda si zaboravio.LARS1921 je napisao/la:Pozder prije Steve??![]()
Imao je Hervas par baš dobrih poteza, na prvu, brzo reaguje u gužvi i lijepo izbacuje u for nekog saigrača. Ali mimo toga, ništa posebno. Šećerović je sigurno odigrao bolje (po meni, najbolji naš igrač danas), a i kombinacija Radinović-Šećerović izgledala mi je puno bolje od Hervas-Šećerović.Hadzijalagic je napisao/la:Meni je Hervas uzasno spor i nekako premekan u duelima.. Mozda i nisam vidio kako treba ali na mene je ostavio neki mlak dojam..
Ode u slobodu, secer ce bit najvece pojaacanje sigHadzijalagic je napisao/la:Miske dovodi Subica sta cekas..
Nisu ponudili bolje uslove nego jednostavno naši više neće da dovode igrače na posudbe. Isti slučaj sa Zakarićem.godrina je napisao/la:jel ovo starno subic u slobodi, nisu valjda ponudili bolje uslove cc
ii jel se zna sta je sa dadom, gdje je na posudbi ???
Ide na posudbu u slobodu, nasi nece posudbe. Kad nismo zakarica htjeli na posudbugodrina je napisao/la:jel ovo starno subic u slobodi, nisu valjda ponudili bolje uslove cc
ii jel se zna sta je sa dadom, gdje je na posudbi ???
Meni je ok, promjena koja može donijeti dosta toga dobrog kad se skroz stvari poslože. Danas smo vidjeli u prvom poluvremenu kako ta formacija izgleda kada je većinom pasivno odigramo, bez pravog zalaganja, ali zato smo u drugom poluvremenu mogli vidjeti i neke dobre strane, kako možeš pritisnuti protivnika sa dosta igrača u završnici, ili kako kombinuju napadači kod one šanse Lendrića. Doduše, par napada smo loše branili, ali to nije do formacije nego do individualnih grešaka ili nedostatka pravog, agresivnog pristupa.Djulaga_ je napisao/la:Taktika 4-4-2 nije za nas def.