Sa Benkom su se zavadili oko ugovora, produzenje, uslovi, duzina trajanja. Radi djece je bio voljan ostati svakako su mu primanja astronmska kada ih uporedimo sa ostalima.exbabilon je napisao/la:Ne ugirava se Benko u prvih 11 nikako, nema Saida, stoperski par prvi put igra skupa 7 dana prije derbija, pri tome obojica upitnog ili loseg kvaliteta. Sredina terena kao kicma tima je nova i opet upitnog kvaliteta. Naravno da i mi imamo mana, ovih i onih, ali ove njihove su itekako vidjljive i itekako se mogu iskoristiti slabosti bez obzira na izostanke nasa 3 standardna igraca.
Ma treba bombardovati po svim crtamaChWilla je napisao/la:zasad nerealno. ali treba gurati koliko može, i ne patiti od "okruglih" brojeve. nije svejedno četiri i po ili šest i po hiljada. ovo recimo u mercatoru i shiddiju, sa tim treba nastaviti. ne treba to nikome ko ovdje piše da bi se učlanio. ali treba da bude što veći "doseg" kod običnog svijeta koji simpatizira klub. i koji dosad nije mogao osjetiti nikakvu povratnu simpatiju sa druge strane...
Kao i obicnoChWilla je napisao/la:jel to neko dobro vino piješ?
Jest.Jaozinho22 je napisao/la:Sad mi rekose da je bila reklama za članstvo na ovoj seljackoj manifestaciji,jel istina?
Reklamirao nas Zmaj od Šipova, tata igre no1Jaozinho22 je napisao/la:Sad mi rekose da je bila reklama za članstvo na ovoj seljackoj manifestaciji,jel istina?
Kakva reklama ?rodrigo87 je napisao/la:Jest.Jaozinho22 je napisao/la:Sad mi rekose da je bila reklama za članstvo na ovoj seljackoj manifestaciji,jel istina?
Vjerovatno misli na one zvijezde granda na obnu, pa valjda iskočila ona reklama za članstvo..Model1964 je napisao/la:Koja je to seljacka manifestacija?
Ma neka,nek se vrtiHurmasica je napisao/la:Vjerovatno misli na one zvijezde granda na obnu, pa valjda iskočila ona reklama za članstvo..Model1964 je napisao/la:Koja je to seljacka manifestacija?
Dvije trecine Slovenije gledaexbabilon je napisao/la:Pa ovu manifestaciju trenutno gleda toliko ljudi da bi bilo sasvim dovoljno da 0.1% raje sto gleda uzme clansku. Dobar potez, mozda vidjeniju reklamu i nismo imali.