hahahahahahaha e pretjera ga ti storme sad hahahahahastorm_raider je napisao/la:@Ajzea, hvala za PP!! Sada mi je jasno zasto tolika euforija...
¸Neandertalac je napisao/la:Sto si negativan? Sta to ti, fol nervozan, ljut?SWRA_1921 je napisao/la:Evo shvaticemo... Daj ba ne zjbaji, boli me k. taman da je Misimovic licno, ako napise boom, pa 1000 smajlija, ko drago mu, ostvarilo se napokon, i onda napise ma necu vam ni reci, nek onda ne pise nikako... Sta mi ovdje imamo sto je on to napisao, pa nije obdaniste.
Imas opciju ignore i zdravo, zacatavas temu po citav dan, nikad ti a nisam rekao.
Ccc
Ps. Abd ako se ostvari, evropa je na koljenima
bravopile87 je napisao/la:Ja bi svasta uradio na tom sportskom planu, prvo bi dove nekoga ko ima iskustvo i znanje za rad sa omaldinskim pogonom i dao mu apsolutno odrijesene ruke a taj neko je Nenad Starovlah za nas i kod nas ne postoji bolji.Postavio ga za sefa omadinskog pogona koji se za sve pita.
Drugo postavio bi nekoga za sportskog direktora ali nekog poznatog ne mora biti strucnjak mora imati veze recimo Refika Sabanadzivica ili Marija Stanica.
Trece postavio bi nekoga na funkciju skauta nekoga ko bi pratio mlade igrace sirom lige i pravio analize recimo Adzema.
Cetvrto strucni stab ako vec nismo u stanju dovesti nekog iz vana kvalitetnog jer je to kisa para doveo bi Simu Krunica za sefa strucnog staba a recimo Kemu Alispahica za pomocnika, i pustio da sebi nadju trenere specijaliste tj odluce ko bi trebao biti.
Nakon toga bi doveo jos jedno dva igraca koja nam trebaju stopera i krilo i poceo pripreme za slijedecu sezonu.
Ovo bi po meni imalo smisla na dugorocnom planu uz neki dogovor sta zelimo recimo kratkorocno tu sezonu i sta nam je cilj recimo narednih pet godina. Uz planiranje da uvijek imamo par igraca iz omladinskog pogona kojima bi se otvarao prostor i ne dovoditi igrace na njihovim mjestima.Po meni bi ovo bilo ravno tome da smo ligu osvojili.
E bas ti hvala za PP odlicna vijestNeandertalac je napisao/la:Nece se jos sa ovim u javnost, opusti se.Leon_Professional je napisao/la:Nemoj da nas trzas, propade mi i ova noc izgleda!Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ne saljite mi pp molim vas,islim samo dzaba saljete.
Javi se na nick @ajzea on će ti reći sigurnokrajisnik87 je napisao/la:Haj i meni neka neko napise sevap je.
AHAHAHHAAjzea je napisao/la:PRODAJEM INFORMACIJU !
Upravo to sprdnju pravi yebo vas i janje i vijest i kompleksi koje lijecite po forumu gdje nakon boom posta lijecite komplekse čitajući komentare i PP gdje vas pitaju sta je da et ono budete glavni mudonja temeSWRA_1921 je napisao/la:Natrp'o lik 1000 smajlija, salova, klanjanja i onda kao necu vam reci, nece to jos biti. Mislim koji ku.rac brate?
Ovogodišnja ili sljedeća?Neandertalac je napisao/la:Sto si negativan? Sta to ti, fol nervozan, ljut?SWRA_1921 je napisao/la:Evo shvaticemo... Daj ba ne zjbaji, boli me k. taman da je Misimovic licno, ako napise boom, pa 1000 smajlija, ko drago mu, ostvarilo se napokon, i onda napise ma necu vam ni reci, nek onda ne pise nikako... Sta mi ovdje imamo sto je on to napisao, pa nije obdaniste.
Imas opciju ignore i zdravo, zacatavas temu po citav dan, nikad ti a nisam rekao.
Ccc
Ps. Abd ako se ostvari, evropa je na koljenima
"BUM"JoseMourinho je napisao/la:Upravo to sprdnju pravi yebo vas i janje i vijest i kompleksi koje lijecite po forumu gdje nakon boom posta lijecite komplekse čitajući komentare i PP gdje vas pitaju sta je da et ono budete glavni mudonja temeSWRA_1921 je napisao/la:Natrp'o lik 1000 smajlija, salova, klanjanja i onda kao necu vam reci, nece to jos biti. Mislim koji ku.rac brate?
Gluposti. Meni bas popravi raspolozenje kad neko od "provjerenih" nesto najavi.JoseMourinho je napisao/la:Upravo to sprdnju pravi yebo vas i janje i vijest i kompleksi koje lijecite po forumu gdje nakon boom posta lijecite komplekse čitajući komentare i PP gdje vas pitaju sta je da et ono budete glavni mudonja temeSWRA_1921 je napisao/la:Natrp'o lik 1000 smajlija, salova, klanjanja i onda kao necu vam reci, nece to jos biti. Mislim koji ku.rac brate?