to sam i ja pomislio...kao da je osvojio ligu prvaka tako se frajer ponasadino lj je napisao/la:Stvarno nemam nista protiv Mulalica ali poslije ovih njegovih izjava bolje sto se nismo plasirali u Evropu sa njim,pa ljudi dragi da nas je odveo u Evropu niko ga po njegovom ne bi smio smjeniti u narednih deset godina.Previse je narcisoidan da Bog mili sacuva.
Nisam ni mislio da voli vise od navijaca, to se podrazumjeva. Mi ovdje se zivciramo, placemo, radujemo i pored svega sto imamo u zivotu Zeljo nam je najbitniji. Ovo se odnosilo da necemo imati nikad trenera koji voli vise Zelju od njega. Ja mu ne mogu zaboraviti one suze na Kosevu, srcan je bio, ne znam da mu to moze iko osporiti. Ali nije samo to bitno za uspjeh u ovom poslu.delinjo je napisao/la:ma seljacka politika tako frajer kupuje navijace zapravo,i sve sto prica je zapravo da se nekome svidi price za malu djecu zapravo...po njegovoj prici ispada on je djaba besplatno vodio zelju pa kuka ...nasa poslaGoodisonPark je napisao/la:Ne bih se složio, ova izjava pokazuje da uopšte nije ni trebao dobiti šansu. Najbolje Sergejević napisa, egoista prvoklasni on je umislio da Željo ne može bez njega, a "onaj onaj onaj" pokazuje da u hodu smišlja šta će reći tj. ne govori ono što misli već ono što bi neko volio čuti. On kaže Željo mi je sve i ne može bez Želje, pa vidjet ćemo na koliko gostovanja će otići i podržati klub. Sav egoizam se vidi u zadnjem dijelu kada on tvrdi vratit ću se ja, gdje bolan pa Amar nakon prve duple krune i poraza od Heartsa nije tvrdio vratit ću se ja i sl.Leon_Professional je napisao/la:Sasvim korektna izjava Edisa. Legendo, tesko da iko voli Zelju vise od tebe, dao si sve od sebe, ali nije islo. Nadam se da ce ostati u klubu i uz to se jos skolovati i usavrsiti. Vratiti se kad steknes jos iskustva ako bude potrebe. Valjda ce i ljudi iz kluba ispasti fer i da necemo jos jednu legendu istrositi.
Ovo boldirano nije tačno, Želju najviše vole njegovi navijači koji se nerviraju, troše lovu i vrijeme i da ne nabrajam šta sve ne, sve to bez ikakvog interesa samo iz ljubavi i osjećaja pripadnosti.
Da se ne lažemo Edisu je svaka minuta u Želji bila plaćena što kao igraču što kao treneru i nema teorije da on može meni i tebi ili bilo kom istinskom navijaču pucati demagogiju o ljubavi prema našem klubu!
Ne izlazak u Europu Sarajevo košta cca. 1.000.000-1.500.000 KM (isto toliko košta i nas). Misliš da ostanak Olimpika u premijer ligi vrijedi toliko. Ma ni blizu.Hadzijalagic je napisao/la:Moze li Olimpik dobiti pitareBod Gracicu nista ne znaci..
Olimpik uz pravedno suđenje na Kosevu moze do bodova.Valter je napisao/la:Ne izlazak u Europu Sarajevo košta cca. 1.000.000-1.500.000 KM (isto toliko košta i nas). Misliš da ostanak Olimpika u premijer ligi vrijedi toliko. Ma ni blizu.Hadzijalagic je napisao/la:Moze li Olimpik dobiti pitareBod Gracicu nista ne znaci..
vrijedi 6 laganih bodova i za njih i za nas... koji mogu biti presudne u borbi za evropu ili titulu...Valter je napisao/la:Ne izlazak u Europu Sarajevo košta cca. 1.000.000-1.500.000 KM (isto toliko košta i nas). Misliš da ostanak Olimpika u premijer ligi vrijedi toliko. Ma ni blizu.Hadzijalagic je napisao/la:Moze li Olimpik dobiti pitareBod Gracicu nista ne znaci..
Ti sii ocitoo veliki edisovv fannn po pisanju po svemu se vidii brate prihvati da on nije vise seffavlami97 je napisao/la:Danas svako može pričati i pisati što hoće, ali je činjenica da smo nakon prvih 10 kola imali 14 od mogućih 30 bodova. Gol razlika 10:11. To je 1/3 prvenstva. Na kraju očekivani cilj nije ostvaren - izlazak u Evropu.
Mulalić je trebao dobiti otkaz nakon Slavije ili se sam povući. Odluka Uprave je ishitrena. Kontinuitet uz kvalitet će donijeti i rezultat. Najbolji dio Želje su bili oni navijači koji su nakon završetka utakmice ostali na Jugu i dalje navijali.
E dugo smo u depresiji i biliNeandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koldžo dao ostavku na mjesto načelnika opštine ili je odobrena papirologija za dalju gradnju?Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj da nas trzas, propade mi i ova noc izgleda!Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nece se jos sa ovim u javnost, opusti se.Leon_Professional je napisao/la:Nemoj da nas trzas, propade mi i ova noc izgleda!Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh sta li je majku mu, sad je jos goreNeandertalac je napisao/la:Nece se jos sa ovim u javnost, opusti se.Leon_Professional je napisao/la:Nemoj da nas trzas, propade mi i ova noc izgleda!Neandertalac je napisao/la:Janje! Vo! BooMcina! Atomska!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I ne saljite mi pp molim vas,islim samo dzaba saljete.