Vidi Ace, osusio se nije mu do zivotaLARS1921 je napisao/la:
afterparty

Vidi Ace, osusio se nije mu do zivotaLARS1921 je napisao/la:
afterparty
Mislis 7 %..LARS1921 je napisao/la:hehe budala, kontaju miske lud
Uzo 600k na kladari, uskoro bum i istok, i pola njemu
Jok, mislim 50% dosta je i njemu da se zajebava oko sićebarbarez je napisao/la:Mislis 7 %..LARS1921 je napisao/la:hehe budala, kontaju miske lud
Uzo 600k na kladari, uskoro bum i istok, i pola njemu
a trebala bi navodno biti još jedna utakmica gore, pored te dvije?ChWilla je napisao/la:intenzivni kondicioni dio priprema bukvalno još traje, još danas. i nema se šta reći o lopti kad su noge drvene.
drago mi je što su u sloveniji utakmice jače nego što su bile zimus, slovenski i ruski (od ove sezone) prvoligaš.
Ova tekma je poslužila da se vidi ko je digao fiziku a ko nije. Očekivano dizanje fizike 30procenata u prosjeku. Lendric 10 Bekrič 60ChWilla je napisao/la:intenzivni kondicioni dio priprema bukvalno još traje, još danas. i nema se šta reći o lopti kad su noge drvene.
drago mi je što su u sloveniji utakmice jače nego što su bile zimus, slovenski i ruski (od ove sezone) prvoligaš.
Ma Tuceta ćemo izgleda morati do kraja priprema u Plavom salonu predstaviti, izmijeni mu Sefer lični opisModel1964 je napisao/la:Ova tekma je poslužila da se vidi ko je digao fiziku a ko nije. Očekivano dizanje fizike 30procenata u prosjeku. Lendric 10 Bekrič 60ChWilla je napisao/la:intenzivni kondicioni dio priprema bukvalno još traje, još danas. i nema se šta reći o lopti kad su noge drvene.
drago mi je što su u sloveniji utakmice jače nego što su bile zimus, slovenski i ruski (od ove sezone) prvoligaš., tako nekao su krajnje vrijednosti. Igra i rezultat u drugom planu.
A to je kad promjenimo 15 igraca svake polusezone pa se uigravaj stalno. Potpuno isto je bilo i zimus ove pripremne utakmice.delinjo je napisao/la:Ne treba ni panicariti ali mislim da nije vrijeme za toliku zajebanciju... Mi nismo zabili. Gol dvije utakmice... Cak ni prilike nismo stvarali.. Mpraju se malo alarmi upaliti... Sad je pravi vakat... Izgleda pd Tuceta mrka kapa sudeci po komentarima...
Vidi što su ćilim zadužili..LARS1921 je napisao/la:
3 u 1
Gledaj Deje isti Darko LazicLARS1921 je napisao/la:
3 u 1
Zna se sta smo miQwerty_1987 je napisao/la:Amar Osim : "Onaj ko može procijeniti ekipu na prijateljskoj il' nema pojma o fudbalu ili je veliki strucnjak"
Sent from my SM-G925F using Tapatalk