Par čiča koji tjeraju sve i nekakva djecurlija

Hahahaha i misle se gdje ćemo vratiti izgubljene bodoveHurmasica je napisao/la:Ma oni i ne znaju da su pripreme, kontaju liga počelamkulaglic je napisao/la:Upravo čitam i kontam kakvih hajvana ima pa to je za nepovjerovatiLARS1921 je napisao/la:Joj hajvana na fbu haha
Sent from my C5303 using Tapatalk
Halile ti ga prvi zalilajPlava Porodica je napisao/la:Joj Halila Zukica na komentarima..
Nije mi dobro![]()
![]()
![]()
Sutra niče istok iznenada, pola juga već napravljenoPlava Porodica je napisao/la:Kvota 6 prošla
za stadion prošloPlava Porodica je napisao/la:Kvota 6 prošla
Bekriji klupa odgovaraAlipasino je napisao/la:Ja se isto volim Zajebavat ali nedam da me zajebavaju.Dakle bila ona prijteljska bio protivnik do juce drugoligas Olimpik jedva sastavio ekipu mi nismo jod dali gola a imamo 5 napadaca.Samo vi cekajte da se uigramo i da Bekrija proradi valjda ce nekad i pronac poziciju koja mu odgovara a to je klupa.
Hahaha pa sta majstore ocekujes ovdje? Niko od nas nije gledao utakmicu. Naravno da nije lijepo gubiti yebiga al sta je tu je.. Sta trebamo, traziti glave igraca a la neki navijaci s druge strane grada? Za Bekrica se doduse slazem.Alipasino je napisao/la:Ja se isto volim Zajebavat ali nedam da me zajebavaju.Dakle bila ona prijteljska bio protivnik do juce drugoligas Olimpik jedva sastavio ekipu mi nismo jod dali gola a imamo 5 napadaca.Samo vi cekajte da se uigramo i da Bekrija proradi valjda ce nekad i pronac poziciju koja mu odgovara a to je klupa.