Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 27, 2016 11:21 am

Velahalve je napisao/la:
SIMA_SIMAU je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Šta ti bolan tersaš, obrukao se za razliku koliko su drugi uplatili, a to ako je sa strane dao je šuplja priča. gdje su ti novci, gdje je objavljeno, znači da se još uvijek radi netransparentno
Malo 30 stolica :pljesak:
Pa koliko su to ostali, Zukanovic, Cocalic itd?
Dajte pustite se te price, jel to trebao Dzeko uplatiti 200.000KM pa da kazes to je to.
Prijatelju, vidi, nije malo 30 stolica, mene više interesuje ovaj drugi dio da je nešto sa strane dao?
Kao prvo niko od nas ne zna jel dao ili nije dao, kao drugo kad bi Dzeko za svaku stvar u drzavi izvdvajao 100-200.000 KM on nebi za hljeba imao, on je najveci ambasador zemlje i kad se bilo sta desava u drzavi odma ga svi razapinju na sve strane s istom tom pricom dao pisljivih xy KM, za razliku od mnogih igraca kojim su puna usta Želje a nisu nista izdvojili on je uplatio i to simbolicno 30 stolica jer je napunio 30 godina, ne zaboravimo da nam je u par navrata donio i milione svojim transferima, a moguce da ce opet to uradit.. U svakom slucaju donio nam je vise nego bilo koji drugi igrac, al opet cemo ga popljuvat.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u pon jun 27, 2016 11:24 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Velahalve
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:21 am

@SIMA_SIMAU ok prijatelju, da završimo priču, hvala svakome ko je uplatio bilo to jedna bilo 30, bilo 100 stolica, ja vjerujem da će Džeko uplatiti i u ovoj akciji, on je velik u mojim očima da se razumijemo! :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:22 am

cikazubo je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Dajte pustite se te price, jel to trebao Dzeko uplatiti 200.000KM pa da kazes to je to.
Prijatelju, vidi, nije malo 30 stolica, mene više interesuje ovaj drugi dio da je nešto sa strane dao?
Kao prvo niko od nas ne zna jel dao ili nije dao, kao drugo kad bi Dzeko za svaku stvar u drzavi izvdvajao 100-200.000 KM on nebi za hljeba imao, on je najveci ambasador zemlje i kad se bilo sta desava u drzavi odma ga svi razapinju na sve strane s istom tom pricom dao pisljiv xy KM, za razliku od mnogih igraca on je uplatio i to simbolicno 30 stolica jer je napunio 30 godina, ne zaboravimo da nam je u par navrata donio i milione svojim transferima, a moguce da ce opet to uradit.. Usvakom slucaju donio nam je vise nego bilo koji drugi igrac, al opet cemo ga popljuvat.

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:22 am

starigrad je napisao/la:ovo sa idejom prodaje desetogodisnjih karti za izgradnju istoka je dobra ideja, ali, po meni, ima jedna mala caka. istok je "navijacka" tribina i nije primamljiva "vip" osobama. navest cu za primjer jaska iz surteca (na moju veliku radost, usao je u skupstinu). kad god ima priliku i vremena, dodje na tekmu iz konjica i tom prilikom jos 3-4 osobe krenu sa njim. oni su na utakmicama na zapadu. jasko je prosle godine kupio i clanske karte za sve uposlenike svoje firme (mislim da se radilo o 54 komada).

sta hocu reci? mislim da bi odziv "vip" osoba bio daleko veci da se ista stvar uradila sa odredjenim brojem karti za zapadnu tribinu. obzirom da je tribina daleko manjeg kapaciteta od istoka, ponuditi manji broj karti (recimo, 200 karti, na tri godine, po 1000,00 KM). e, tu su, pomenuti jasko, brajlovici (neko vec navede seju, a hamo, mozda, i vise daje Zelji), koji su, isto tako, zajedno sa sinovima, svaku tekmu na zapadu, na zapadu su, vecinom, clanovi skupstine, "biznismeni", itd. to bi trebala biti ciljana skupina za ovu akciju, ljudi koji imaju pare, a vidjet ce direktnu korist od onoga za sto su dali lovu.

nek sa istokom ostane ovako kako jeste, plus bih dodao (neko je i to vec predlagao) da odredjeni broj stolica bude dat u prodaju na ime marketinga (recimo, bht sa onim tackama), jer istok je na udaru kamera tokom prenosa i idealna tribina za marketing.
odlicno razmisljanje kao i sama ideja....
u konacnici vazno je da klub dobije potrebnih 500.000KM, a to da li ce ih dobiti na racun istocne ili zapadne tribine, manje je vazno...
vjerujem da na zapadu postoji veliki broj onih kojima 1000KM nije puno i koji bi voljeli zadrzati svoje mjesto na zapadu a istovremeno ucestvovati u akciji izgradnje istocne tribine.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Ajzea
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:24 am

smurf_ je napisao/la:Niko, pa ni Dzeko nije bio duzan da uplati ista. Nije se on nista osramotio. Uplatio koliko je htio. Prestanite viriti u tudje dzepove i koliko je ko uplatio. Ako mozete uplatite, a ako ne bolje da sutite.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:25 am

cikazubo je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Kao prvo niko od nas ne zna jel dao ili nije dao, kao drugo kad bi Dzeko za svaku stvar u drzavi izvdvajao 100-200.000 KM on nebi za hljeba imao, on je najveci ambasador zemlje i kad se bilo sta desava u drzavi odma ga svi razapinju na sve strane s istom tom pricom dao pisljivih x KM, za razliku od mnogih igraca koji su puna sta Želje a nisu nista izdvojili on je uplatio i to simbolicno 30 stolica jer je napunio 30 godina, ne zaboravimo da nam je u par navrata donio i milione svojim transferima, a moguce da ce opet to uradit.. U svakom slucaju donio nam je vise nego bilo koji drugi igrac, al opet cemo ga popljuvat.
Drug neda mi se raspravljati ali budi siguran da smo ja i it vise uplatili Želji svog novca nego on. Kakav on i izdvajanje 100-200 hiljada sta ti je..

cikazubo
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:30 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
Kao prvo niko od nas ne zna jel dao ili nije dao, kao drugo kad bi Dzeko za svaku stvar u drzavi izvdvajao 100-200.000 KM on nebi za hljeba imao, on je najveci ambasador zemlje i kad se bilo sta desava u drzavi odma ga svi razapinju na sve strane s istom tom pricom dao pisljivih x KM, za razliku od mnogih igraca koji su puna sta Želje a nisu nista izdvojili on je uplatio i to simbolicno 30 stolica jer je napunio 30 godina, ne zaboravimo da nam je u par navrata donio i milione svojim transferima, a moguce da ce opet to uradit.. U svakom slucaju donio nam je vise nego bilo koji drugi igrac, al opet cemo ga popljuvat.
Drug neda mi se raspravljati ali budi siguran da smo ja i it vise uplatili Želji svog novca nego on. Kakav on i izdvajanje 100-200 hiljada sta ti je..
Nisam ni rekao da je izdvojio 100-200.000KM, al od njega to ocekuju svi u ovoj zemlji, bilo sta da se desi, uplatice sutra Želji 100 milja, odma ce bit prica sto nije uplatio za neku bolnicu, djeciji dom, sto nije firmu neku napravio pa ljude zaposlio, sto nije ovo sto nije ono, ima video kad Ivica prica o Dzeki i koliko je gadno bit u njegovoj situaciji kad ti svako gleda u dzep i kad ne mozes proc normalno kroz grad a da ti ne traze na sve strane.. Nama je uplatio 30 stolica, donio ogromne pare s dva transfera, kazem mozda opet to uradi, igrac takvog kalibra ti pomaze samo cinjenicom da je ponikao u Želji, i nismo ga jednom predstavili na "licnoj karti kluba"..

sajo10
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:34 am

Ja sam milio da je danas utakmica u 12.00 ali izgleda da je dosta kasnije?

pintol_TM87
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:35 am

treba mi info jel se moze pristvovat danas utakmici u 17?
hvalaa, hitno je

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:36 am

sajo10 je napisao/la:Ja sam milio da je danas utakmica u 12.00 ali izgleda da je dosta kasnije?
Utakmica je u 17:00. Gdje ćeš ih bolan na ovo sunce u 12 :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:38 am

Hurmasica je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Ja sam milio da je danas utakmica u 12.00 ali izgleda da je dosta kasnije?
Utakmica je u 17:00. Gdje ćeš ih bolan na ovo sunce u 12 :mrgreen:
Hoce li biti kakvih slika? Jel konacno grk zavrsio papire?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:40 am

Kostic je rekao da Grk dolazi u utorak u Sarajevo.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:43 am

1.4 kvota na nas, mašala :D 6 na mladost, utrpat sto hiljada na njih i sebi par golova i eto tribine :ganja:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:43 am

LARS1921 je napisao/la:1.4 kvota na nas, mašala :D 6 na mladost, utrpat sto hiljada na njih i sebi par golova i eto tribine :ganja:
Gdje buraz?

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:47 am

LARS1921 je napisao/la:1.4 kvota na nas, mašala :D 6 na mladost, utrpat sto hiljada na njih i sebi par golova i eto tribine :ganja:
Gdje buraz?
bet365

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:49 am

LARS1921 je napisao/la:
Gdje buraz?
bet365
Znaci ide donacija danas :zeljeznicar1: pise da je u 17h jel' ovo ok?

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:52 am

Jeste u 17 je tekma

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:53 am

LARS1921 je napisao/la:Jeste u 17 je tekma
Mogao neko neki dron organizovati pa stream pustiti :)

cikazubo
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:54 am

Hoce li biti neki mini izvjestaj prilike i golovi ?
Inace u potpunosti se slazem sa sefom sto ne dozvoljava da se utakmice snimaju.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 27, 2016 11:55 am

E puno i trazite haha. Kostic je trazio utakmicu zatvorenog tipa. A sve i da uzmeš dron ne možeš 90 minuta snimati sa njim a kamoli stream

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava