Racunaj i mene1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Racunaj i mene1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Bola otvaraj, našao pitat ko hoće i 2 sata1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Grad je obećao 50 hiljada, mislim da su izglasana ta sredstva, ne znam jesu li prebačena klubu.MrRiccoli je napisao/la:sto se tice istoka i pomoci od opstine, kantona i slicno mislim da ipak prvo treba pripremiti svu dokumentaciju, e sad koldzo smrad je rekao za 100.000 ali vidjet cemo sta ce biti sa onih 200.000 sto je opstina naumila za izvedbeni projekat koji nije potreban jer se nece po tome graditi stadion, a nasi su trazili da se i to preusmjeri za istok mada je vrlo moguce da od toga nema nista, ali 300.000 je fina svota
Računaj i mene ako je nagrada cuga u sarajevskim lokalima,a ne1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Hocuuu i jaaaaa.1921.ba je napisao/la:predvidjamo rezultate utakmica, za svaki tacan rezultat 1 bod, nas 10 u ligi, svake hefte 5-6 tekmi stavimo da pogadjamo... pobjedniku joazinho placa shishu u argeliniju
+11921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Igra se liga za prvaka/opstanak.Omar500 je napisao/la:Hocemo li igrati trokruzno ili liga za prvaka/opstanak?
Ma ja prije ocekujem 500 hiljada da skupimo od navijaca, nego da nam opstina proslijedi tih 300 hiljada. Onih 50 hiljada od grada bi se valjda isto trebalo proslijediti, ali ko zna kada.
Ma znam to, nego sala vezana za ovu igrukenant je napisao/la:Igra se liga za prvaka/opstanak.Omar500 je napisao/la:Hocemo li igrati trokruzno ili liga za prvaka/opstanak?
Ma ja prije ocekujem 500 hiljada da skupimo od navijaca, nego da nam opstina proslijedi tih 300 hiljada. Onih 50 hiljada od grada bi se valjda isto trebalo proslijediti, ali ko zna kada.
Racunajte i mene za igru
i ja sam za1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
+1sajo10 je napisao/la:i ja sam za1921.ba je napisao/la:sz21
rodrigo
asharak
omar500
1921.ba
delinjo
zasad
Mislim da nisu i da ne mogu biti bez kompletne dokumentacije. Koliko se sjecam kad je potpisan ugovor sa firmom 'a to z' u iznosu od 50.000 receno je da ce novac ici za stadion medjutim u onom izvjestaju oko potrosnje novca to se nigdje ne navodi mada je moguce da je to prebaceno klubu i da ce klub uloziti taj novac kada je rijec o 1/4 sredstava koja su obezbjedjena. Sto se tice opstine kad dobijemo svu potrebnu dokumentaciju ocekujem i od njih sigurno tih 100.000 KM iz razloga sto je izborna godina i sto je smrad koldzo vec pao u ocima mnogih glasaca vezano za dozvole.Grbavica je napisao/la:Grad je obećao 50 hiljada, mislim da su izglasana ta sredstva, ne znam jesu li prebačena klubu.MrRiccoli je napisao/la:sto se tice istoka i pomoci od opstine, kantona i slicno mislim da ipak prvo treba pripremiti svu dokumentaciju, e sad koldzo smrad je rekao za 100.000 ali vidjet cemo sta ce biti sa onih 200.000 sto je opstina naumila za izvedbeni projekat koji nije potreban jer se nece po tome graditi stadion, a nasi su trazili da se i to preusmjeri za istok mada je vrlo moguce da od toga nema nista, ali 300.000 je fina svota
Samo da nas ne jebe jos gradjevinska...SIMA_SIMAU je napisao/la:Koldzo sto se tice gradjevinske trazi da bude ko neka primopredaja na stadionu ala neka ceremonija a nasi nece da cuju za to. On ovo hocw iz razloga da se malo ulize raji.
Dobili smo urban. tako da gradjevinska nije problem, ona mora biti izdata sada ne znam u kojem roku od dana kada je urban. odobrena.fk1921 je napisao/la:Samo da nas ne jebe jos gradjevinska...SIMA_SIMAU je napisao/la:Koldzo sto se tice gradjevinske trazi da bude ko neka primopredaja na stadionu ala neka ceremonija a nasi nece da cuju za to. On ovo hocw iz razloga da se malo ulize raji.