SamoIstina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 26, 2026 4:55 pm

Ma ovo se Maksimovic nama uvaljuje. Kakav on.
Sky1: Priču o investitoru je pustio neko iz Skupštine namjerno, mislim da gops Mirvić nije uopšte želio investirati, pitanje je da li je iznao uopšte da se spominje kao potencijalni incestitor. Cilj je Skupština i Uprava, zato pamet u glavu.

Sky1
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:08 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet feb 26, 2026 1:46 pm
cipiripi je napisao/la:
čet feb 26, 2026 1:03 pm
Ima li kakvih naznaka za novog Sefa hoce li nas iko preuzeti prije ljeta ili cemo gledati Dinu, Gusu i Cicu, ovo pitam zbog svog opsteg zdravlja da znam cemu da se nadam u nastavku prvenstva..

P.S. pokazimo inat i pokazimo koliko smo veliki kao navijaci i grupa napunimo Grbavicu u ponedjeljak
Ima...
Znaš li hoće li biti još neko pojačanje. Ja lično sam zadovoljan sa svim dosadašnjim pojačanjima, još Muharema da bolje upoznamo.

dobar tri
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:19 pm

Maksimovic se moze uvaliti samo kod Saudina na Areni odlaskom Jusufbegovica

Bozidar Radosevic
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:34 pm

Zovite raju, moramo zbog kluba stati svi ko jedan. Treba nam malo i snage Grbavice. Manite se uzasnih rezultata, nacionalizma losih igraca trenera talova i svega daj da Zeljo bude u fokusu. Onaj Zeljo kojeg pamtimo i onaj kojeg zelimo, a ne ovaj sad jer ovaj sad nije nase najbolje izdanje. Pozovite one koji dugo ne idu, bracu sestre roditelje da stanemo svi ko jedan jer drugacije ne mozemo osim na masovnost. Uradili smo to x puta, uradit cemo opet.

Riki1921
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:38 pm

https://youtu.be/D7WJgToNRps?si=esLdhnZPF199Uymf I mi ovako na sjeveru trebamo mozda proradi 😂😂

Jacksparrow
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:45 pm

Sad bi bas i najvece pojacanje bila puna Grbavica do posljednjeg mjesta. I samo podrska klubu 90 minuta. Cetnike i ustase cemo psovati drugi put.
FCŽ

ISB87
Kontakt:

čet feb 26, 2026 5:49 pm

dobar tri je napisao/la:
čet feb 26, 2026 3:55 pm
ISB87 je napisao/la:
čet feb 26, 2026 3:47 pm
Ima li makar jedno ime da odgovara nasim strucnjacima? Jbt pa koga god su ljudi napisali, predlozili ne valja, a mi u borbi za opstanak u PLBiH.
Pa ne pitaju se ljudi s foruma brt, mogu ljudi pisat sta hoce
Ne pitaju, nadam se da se ne pitaju, ali stvara se losa atmosfera i odmah nakon kiksa, e jesam ti rekao...
MIRZA RASCIC

gavran
Kontakt:

čet feb 26, 2026 6:42 pm

DizelForce je napisao/la:
čet feb 26, 2026 4:16 pm
LARSSON je napisao/la:
čet feb 26, 2026 4:13 pm
slika
e dobar
ja mu na babinama bio zajedno da Joskom
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

avlami97
Kontakt:

čet feb 26, 2026 7:14 pm

https://www.youtube.com/watch?v=p2jwEgU3BrA
Lom noge Cvetanoskog.

Više od poraza me je zabolio medjusobni odnos igrača i odnos prema povrijedjenom kolegi. Cveta je vrištao iz sveg glasa a prvi mu je prišao Pejić, potom Bičakčić i Osmanović, Deni, Galčev i Dragović. Takoreći sve novi igrači, igrači koji su od jučer skupa sa Cvetom. Tek nakon toga mu prilaze, imam osjećaj proforme starosjedioci. Ovo se nikada na Grbavici nije desilo da imamo ovoliko šljama u ekipi i razjedinjenosti. Pobrojanim igračima svaka čast, naročito Pejiću.

Prekid je trajao skoro 8 i po minuta a karina od sudije je prvo poluvrijeme produžio samo 6 minuta. No, to je manje bitno, kao što je i manje bitan poraz od onoga što sam vidio nakon loma noge Cvetanoskog, Nikakve kolegijalnosti, profesionalizma i na kraju krajeva ni empatije. Sramite se "fudbaleri", vi niste Željo niti ćete ikada biti. Fuj.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

dr S
Kontakt:

čet feb 26, 2026 7:17 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Zovite raju, moramo zbog kluba stati svi ko jedan. Treba nam malo i snage Grbavice. Manite se uzasnih rezultata, nacionalizma losih igraca trenera talova i svega daj da Zeljo bude u fokusu. Onaj Zeljo kojeg pamtimo i onaj kojeg zelimo, a ne ovaj sad jer ovaj sad nije nase najbolje izdanje. Pozovite one koji dugo ne idu, bracu sestre roditelje da stanemo svi ko jedan jer drugacije ne mozemo osim na masovnost. Uradili smo to x puta, uradit cemo opet.
Jbt ja sad kontam kad ce vise taj ponedjeljak😁
Izgleda dok ne zagrmimo kako znamo nema rezulrata

avlami97
Kontakt:

čet feb 26, 2026 7:36 pm

Kriza se dešava svugdje, čak i u najvećim klubovima, ali najvažnije je prvo analizirati zašto se desila. Tek tada je lakše pronaći rješenje“, kaže Baždarević u razgovoru za **** portal i dodaje:

„Iako sam daleko, pratim sve što se dešava u klubu. Jutros mi se javio jedan momak s riječima: ‘Vi ste ikona kluba, zašto ne kažete nešto?’ Šta da kažem kad to niko ne sluša? Žal mi je što nema rezultata. Željo je institucija, tu sam proveo 17 godina. Da sam u klubu, znao bih šta raditi. Ovako, mogu samo poručiti da sve strukture – navijači, uprava, igrači – moraju biti solidarne. Samo tako se može krenuti naprijed.

Baždarević ne ulazi u razloge zašto njegovo ime nije spomenuto kao opcija za klupu. Govoreći o Željezničaru i svojoj viziji, prisjetio se poznate američke poslovice: “Think big” – misli veliko da bi postigao nešto veliko.

“Već sam jednom, sa jednim ozbiljnim čovjekom, pokušavao donijeti finansijsku snagu u Željezničar, ali nismo uspjeli. Ja Željezničar ne gledam na malo – gledam ga s velikim stadionom i potencijalom da bude ozbiljan evropski klub. Moja vizija možda odstupa od onoga kako mnogi vide. Da bi napravio nešto veliko, moraš misliti veliko. Želji trebaju ljudi koji će ga služiti, a ne koji će služiti sa njim. I ljudi i treneri i igrači. Moje djetinjstvo i te najljepše godine, moj san danas o velikom Želji mi niko ne može oduzeti – na njega imam pravo.”

Baždarević posebno cijeni dolazak Ermina Bičakčića na Grbavicu, igrača kojeg je trenirao u reprezentaciji:

“Nije me iznenadilo, dolazili su i drugi veliki igrači, ali svakako je to dobra stvar. Sa Bičakčićem sam imao izuzetno dobre odnose i drago mi je vidjeti ga tu. Nadam se da će upravo on u ovakvim momentima pomoći Željezničaru i donijeti ono što svi očekuju – iskustvo, rutinu, snagu da se lakše prebrodi ova kriza.”
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

south side
Kontakt:

čet feb 26, 2026 7:40 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Tako je, sad kad najviše treba, idemo svi ko jedan. VTŽ
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

Occasionally
Kontakt:

čet feb 26, 2026 8:01 pm

Ja cu na Zapad.
Možda proćepi :ganja:

Ne prizivam ga. :ne: Estagfirula

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.

Prijava  •  Registracija