Ne moze cips, kola i cokoladice 2 dana pred utakmicu, pa nametanje i zalaganje.milanribar je napisao/la: ↑čet feb 12, 2026 6:40 pmDa je vidjet kod Sabica makar volju da se nametne ako ništa zalaganjem. Ako te nema protiv Slavije nigdje sine zapitaj se sto ne igraš...
pogotovo jer su i oni bili krajnje korektni. Drugo ovo ocito navlacenje Kazlagica krajnje bespotrebno. Igrali smo protiv Slavije svi hvalospjevi za igrace poput Troupea su nerelevantni. Imat ce priliku protiv Rudara jer Odinaka ne moze igrati pa onda ga mozemo hvaliti ( u 15 min ce mu j**** od do).Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet feb 12, 2026 8:55 pmpogotovo jer su i oni bili krajnje korektni. Drugo ovo ocito navlacenje Kazlagica krajnje bespotrebno.
Prokop i Milosevic najbolji, Krpic za penzije nazalost jer se vidi da je ova pauza prevelik trag na njemu. Dragovic vrlo interesantan, mislim da bi se trebali okrenuti njemu kao mogucoj u-21 opciji. Sabic i Rakic to sigurno nisu.
Troupe je Trent Alexander Arnold za Odinaku.
Sve moze biti, licno sam vjerovao u Odinaku zbog fizickih predispozicija ali bas zbog toga sto si rekao Slavija je, druga liga i ti dva puta pod blagim pritiskom izlazis u aut. Jedan centarsut nisi pogodio. Pa ozbiljnije je djelovao Shorty s 37 nego Odinaka. Ne kazem ja da je Trouppe odlican, ali bar je dovoljno stabilan da zna ubaciti loptu u 16.SamoNapad je napisao/la: ↑čet feb 12, 2026 9:33 pmIgrali smo protiv Slavije svi hvalospjevi za igrace poput Troupea su nerelevantni. Imat ce priliku protiv Rudara jer Odinaka ne moze igrati pa onda ga mozemo hvaliti ( u 15 min ce mu j**** od do).Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet feb 12, 2026 8:55 pmpogotovo jer su i oni bili krajnje korektni. Drugo ovo ocito navlacenje Kazlagica krajnje bespotrebno.
Prokop i Milosevic najbolji, Krpic za penzije nazalost jer se vidi da je ova pauza prevelik trag na njemu. Dragovic vrlo interesantan, mislim da bi se trebali okrenuti njemu kao mogucoj u-21 opciji. Sabic i Rakic to sigurno nisu.
Troupe je Trent Alexander Arnold za Odinaku.
Jedino sto mozes vidjeti u ovakvoj utakmici je da je Dominik klasa za ostale u sredini.
Cvetanoski nula koncentracija zato mu je statistika tanka , ostali igraci standardno ono njihovo samo sto im je danas protivnik drugoligas koji ne znam ni kad je poceo pripreme.
Pa ne znam ko je ovdje isto govorio za Adzema kad smo uzimali, ja ga pljuvao, nmg se sjetiti...
Hamza za sve napadace trenutno je R9.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet feb 12, 2026 9:56 pmPa ne znam ko je ovdje isto govorio za Adzema kad smo uzimali, ja ga pljuvao, nmg se sjetiti...
E meni se sad tako čini ali eto... A to za hamzu nidje veze... Eo moze i bez njega ako ti mislis da je u njemu bio problem onda nez