Bravo, ko je nama kriv sto nikom nikad nismo izasli ovoliko visoko i izvrsili presing.
I na forumu ko od sad napise prije tekme, " samo jako izac, pritisnut ih odmah i zabit rani gol" , treba ga banovat

Mi i na Grbavici cekamo.
Bravo, ko je nama kriv sto nikom nikad nismo izasli ovoliko visoko i izvrsili presing.
Mi treba da zapinjemo a Zrinjski ne treba i to je posteno ?Leon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 5:38 pmAko se ne varam taj bek je igrao i protiv nas. Sta je problem sto sad igra.
ccc ko trebe, jebale bi se al da im ne udje. I mi bi titulu uzeli al da ne zapnemo.
Kraj njeg je Zakaric izgledao smijesno. A i ne sjecam se da smo ih nesto ubili po njegovoj strani.cikazubo je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 5:47 pmMi treba da zapinjemo a Zrinjski ne treba i to je postenoLeon_Professional je napisao/la: ↑sub apr 14, 2018 5:38 pmAko se ne varam taj bek je igrao i protiv nas. Sta je problem sto sad igra.
ccc ko trebe, jebale bi se al da im ne udje. I mi bi titulu uzeli al da ne zapnemo.
Jbt ko su ovi igraci Krupe, 8 juniora na terenu, a ovaj bek je smijurija ziva danas pa ti pisi sta hoces.